נארוטו 387

• פותח הנושא lgmtk
  • פורסם בתאריך

lgmtk

New member
נארוטו 387 ../images/Emo58.gif

OH MY FUCKIN GOD!!!!!!!!!!!!! O__________O אני לא חושב שזה באמת קרה...מה הלך שם?! את העין! ככה! ~פלאק~ ולחשוב שזה נגמר כ"כ מהר, אין מצב שסאסקה כזה חלש... די איזה פרקים *_* רוצה שבוע הבא ;_;

UselessCds

New member
לעזאזל ../images/Emo58.gif

הפרק הזה הולך להיות חזק באנימה (הנכדים שלנו יאהבו אותו P: ) אבל פאקין שיט, אני רוצה להישאר אופטימי ולחשוב שאיטאצ'י בעצם נמצא באשליה של ססקה אבל who the fuck knows מה הולך שמה עכשיו רק נשאר לשבת ולהזיע עד שבוע הבא ><

CibiHeart92

New member
אוי גאד ../images/Emo58.gif

אני שונאת להיות מתוחה ככה!~!! אבל חייבים להתרגל X3333 אני באמת בספק שזה נגמר ככה.... העין של סאסקה עדיין במקום!

¥otamsh

New member
יש לי שתי מילים בשביל זה....

מעעעעעעעעעעעעעעעעעההההההההההההה ד''''הההההההההההההההההההה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! WTF כמה מצויין... וכמה מעט יש בפרק אחד ;; איזה תסכול! זה כ"כ לא נגמר ככה XD למרות שאני אשמח אם כן XD (אולי אחרי איזה קרב רציני XD)

¥otamsh

New member
אין הרבה מה, זה פשוט

"מה זה??" שאנחנו אומרים כל הזמן במבטא מוזר XDD

CibiHeart92

New member
זה בסדר, בדיחות פרטיות לא צריכות סיבה D:

איפה ענבל כשצריך אותה? >_> <_< >_>

alexsobsession

New member
אם

משו קורא לסאסקה, אני מפסיקה לקרוא את המנגה מפסיקה לראות את האנימה ולא חוזרת לפורום הזה. מנתקת כל קשר לאנימה ונהיית דרמטית מתמיד. וכמו שקצירתי את הכל אתמול למילה אחת "לא".

CibiHeart92

New member
זה לא כאילו הוא יפסיק להופיע גם אם הוא ימות

כי הוא אחת מהשלוש דמויות הראשיות גאדאמט XD;;; ובטח יזכרו בו כל הזמן >_>

alexsobsession

New member
הכל טוב?!?

איך הכל יכול להיות טוב כשאהבת ליבי נמצאת בסיכון ?! הולכים לעקור לעיניים שלי תעיניים >< הכל טוב ?! בא לי להתאבד ! אהבתי אולי הולכת לעולמה אני אפרוש מאנימה/מנגה בגלל השיברון לב שאני אחווה

למעלה