נארוטו 266

renegader

New member
נארוטו 266 ../images/Emo58.gif

פרק מעניין סאסורי ניראה כאילו הוא בגיל של נארוטו קצת מטריד בהתחשב בעובדה שבטח צירפו אותו לאקטצוקי כשהו הייה תינוק או משהו והבובה החדשה שלו דומה לקאזקאגה השלישי תירגום חלקי נכון לעכשיו http://forums.narutofan.com/showthread.php?t=41788

Snake Bandage

New member
זומג. O_O ../images/Emo58.gif

סאסורי. כל. כך. יפה. זומג. זומג, I tell you. זה מוטיב חוזר אצל האקטסוקי האלה, מה...? איטאצ'י יפה, דיידארה חמוד, זטסו חמוד (במובן של 'יווו, איזה כלבלב חמוד!'), קיסאמה סקסי, וגם לאדון מנהיג יש סקס אפיל מסויים, למרות שאין לנו מושג איך הוא נראה בדיוק. ועכשיו סאסורי. אלוהים אדירים, הוא כל כך יפה. אז מסתבר שגאארה הוא הקאזהקאגה החמישי, הא? הגודאימה של הסאנד. מגניב. D= ממה שאפשר לראות מהפסלים של הקאזהקאגה, שודאימה מזכיר את קאקאשי, נידאימה היה מכוער משהו פחד, לסאנדאימה היה שיער כמו של סארוטובי ויונדאימה... נו, הוא אבא של גאארה, קאנקורו וטמארי. ואנחנו יודעים שהוא היה שמקסי. 3> דיידארה כזה מגעיל. אני אוהבת אותו. ^-^ ...מה לעזאזל? סאנדאימה של הסאנד הפך לאחת מהבובות של סאסורי? אלוהים אדירים. ;ם_ם

TT___TT ../images/Emo58.gif

דיידארה אמר שהוא מת. באופן וודאי. ההכחשה שלי מתחילה להתערער. גאארה... גאארה... ~___~ -הולכת לשבת בפינה בדממה-

Snake Bandage

New member
../images/Emo58.gif די, הכל יהיה בסדר!

כל הזמן אומרים שהוא מת! מה שאולי הופך את זה לטענה שקרית. (=

kaiten

New member
מה יהיה ? ../images/Emo58.gif

הבובה של סאסורי היא לכאורה ההוקאגה השלישי של הסנד אבל רק לכאורה כי בעצם סאסורי הוא זה שמושך בחוטים אז היכולות של הבובה זה היכולות שלו אלה אם כן סאסורי שולט בבובה כמו שהסבתא שלטה בסאקורה ... ואז הוא יתן לו לעשות בהן קצת שמות ? בכל אופן נקווה שיהיה מספק ויפה

renegader

New member
לפי מה שכתוב במאנגה ../images/Emo58.gif

אני אתן פה ניחוש דיי מעניין כתוב שהקאזקאגה הייה הכי חזק מבין כל השאר בכפר שלו כולל את קאזקגאים הקודמים לו ושהוא נעלם מתישהו מהכפר ואף אחד לא ראה או שמע ממנו מאז אף אחד גם לא ראה אותו מת דדייאדרה אמר על סאסורי(ינוקא) שהוא מאוד חזק ואפילו יותר חזק ממנו אולי ויש סיכויי שזה ככה סאסורי הצליח להרוג את השלישי ולהפוך אותו לבובה שלו (הוא הרי אמר לסאקורה שהוא יפשוט לה את העור כדי להכין בובה ממנה ומהזקנה אז אני מנחש שזה מה שהוא עושה, קרי: "האומנות שלו") זה דיי מפחיד אם הוא הצליח להרוג את אחד הקאזקאגאים הכי חזקים שהיו לסונא איזה סיכויי יש לסאקורה ולזקנה? ועוד משהו אם קאקאשי יודע שסאסורי יותר חזק מדייאדרה למה הוא לא הולך לעזור לסאקורה? אני חושב שנארוטו יכול להתמודד עם הסטלן הבלונדיני הזה בעצמו

ayana

New member
XDDDDDDDDD

"אני חושב שנארוטו יכול להתמודד עם הסטלן הבלונדיני הזה בעצמו" LOL אהבתי!!XD סטלן בלונדיני
בכל אופן, לדעתי הנחושה (עכשיו עוד יותר) גאררה לא מת באמת מציינים את זה יותר מידיי בשביל שזה יהיה נכון. אבל מצד שני, אין לי הסבר לאיך הוא לא מת- כי העובדה היא שהאיצ'יבי נלקח ממנו. תגידו, רק אני מתה כבר לראות את כל הפרקים האלה והקרבות האלה באקשן חיי באנימה? XD

SaidinsTaint

New member
../images/Emo58.gif

נו ברור איך הוא לא ימות. הוא נורא נורא נורא ירצה להישאר בחיים כדי להגן על הכפר שלו/לעזור לנארוטו. יהיה מן קטע כזה של להבה בחשכה של המודעות שלו שגדלה למודעות חדשה. או אולי זה יקרה אחרי שיחזירו לו את הדביבון שלו. מי לקח אותו אגב? ססורי או הסטלן הבלונדיני?

ayana

New member
אפחד../images/Emo58.gif

זה לא שכל אקאטוסוקי מקבל תכוח של אחד מהשדים. כל השדים נשאבים לפסל טינגי שהיה שמה...

SaidinsTaint

New member
../images/Emo58.gif

אחד מהאקאטסוקי לא אמר לשני "אתה כבר לקחת אחד" - או משהו כזה? או שהוא התכוון לתפיסה?

ayana

New member
הוא התכוון../images/Emo58.gif

למרדף לקרב ולתפיסה. אל תשכח שמדובר באקטסוקי, הקרב זה חלק חלק מהכיף שלהם XD

אבל, אע. ../images/Emo58.gif

תאמיני לי שאני מנסה להכריח את עצמי להישאר אופטימית. ומה שאת אומרת מאד הגיוני, בעיקרון - אבל אני לא יכולה למנוע מעצמי להתפתל מדאגה עד שאני אוכל לדעת בוודאות שגאארה יחיה. -ממשיכה לשבת בפינה בדממה-

לוניד

New member
../images/Emo58.gif

לא נראה לי שהוא ימות. זה יהיה יותר מדי.... אנטי-קליימאקס? XDDD (אוף, יש מילה בעברית לזה? >_>) כאילו, אחרי כל המרדף הזה, והקרבות, וזה שאומרים בלי סוף שהוא בטוח מת, שהוא באמת יהיה מת...? זה בדרך כלל לא עובד ככה. >_>

naruto sama

New member
לא הגיוני שגאארה ימות

מצד אחד לא הגיוני שגאארה ימות, כי הוא דמות ראשית וחשובה! מצד שני אני חושב שהגיע הזמן לשבור כמה כללים ושגם דמויות טובות אהובות וראשיות ימותו, נרוטו לעולם לא התמודד עם פרידה, את ההורים שלו הוא לא הכיר ההאוקאגה השלישי לא ממש היה חבר שלו סאסקה לא מת אז נרוטו לא לגמרי נפרד ממנו... הגיע הזמן שמישהו רציני בסידרה הזאת ימות כדי לשבור כמה כללים ולהחזיר את הסידרה למציאות, היא נהייתה יותר מדי דמיונית , אפילו שזה מצוייר (בעיקר האנימה, המנגה עוד נורמלית קצת)

Sunnaiko

New member
שמישהו ימחק את ההודעה הזו, ומהר 0_0

סופר סופר ספוילר בכותרת!

lgmtk

New member
לא רוצה ../images/Emo58.gif

גאארה
;_; אאאאאאאאאאאאאוווווווווווףףףףףףףףףףףף ;;;;;;;;;;;;(((((((( סאסורי חזק~ ולדעתי הוא השתמש בטכניקה של אורוצ'ימארו או משהו, כי אין מצב שצירפו אותו כשהוא היה מאוד צעיר... בע :\ ומעניין איך כל זה יתחבר :O מאסאשי סאמה גאון ^_^

למעלה