נארוטו 2: הסרט

Freespy

New member
נארוטו 2: הסרט

מישהו הצליח להוריד את הסרט השני של נארוטו? ואם לא מישהו יודע על מהו?

Galmon

New member
נאמ.... אולי ספויילר....../images/Emo58.gif

הסרט השני אוטוטו אמור לצאת לקולנוע ביפן, כך שייקח זמן עד שהוא יהיה זמין להורדה... P: ומממממ..... אני ממש לא בטוח על מה הוא, אבל יהיו בו את שיקמארו~ וגארה!!! אז הוא בהחלט יהיה יותר שווה מהראשון! ^^

renegader

New member
אממ רציתי לכתוב את זה בהודעה חדשה

אבל אני מניח שפה זה גם טוב ככה: הסרט השני של נארוטו ישודר לראשונה בקולנוע ביפאן ביום שבת הזה ב-6 לאוגוסט אין מצב שמישהו ימצא את הסרט הזה ברשת ליפני השידור בקולנוע וגם לא אחרי (מה שכן -תוכלו לימצוא שם פרומואים וספיישלים קצרים על הסרט החדש) זה יצא לרשת רק אחרי השיחרור של הDVD שזה רק בעוד שנה מעכשיו ככה זה קרה עם הסרט הראשון היו הרבה זיופים ואחד הכי מפורסם היה של הסרט הזאופילי (פורן עם חיות) אנשים חשבו שהם מורידים את הסרט החדש מה שהתברר בסוף כפורונו ולחדשות אחרות השבוע כאמור לא ישודר פרק של נארוטו בימקומו (כמובן כדי ליצור הייפ לסרט השני) ישודר הסרט הראשון בטלוויזיה יש שמועות שאומרות שבשבוע הבא ישדרו שני פרקים ברצף (או פרק ספיישל) של נארוטו ולידיעה שהגיעה זה עתה מתברר שהגירסא המדובבת לאנגלית של נארוטו שתוכננה לשידור ב10 בספטמבר באמריקה -תשודר יום לפני-כן בקנדה ב9 לספטמבר מקור: נארוטפאן

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif ובכן

אם אתה אומר בעצם ששבוע הבא יש פרק כפול או פרק ספיישל , אני מקווה שמדובר בפרק האחרון לעכשיו (לפני הקפיצה). זוהי סגירת מעגל מה שמתרחש עכשיו עם מיזוקי אירוקה ונארוטו אז הכי מתאים לסגור את זה ככה :) אה ואם תדע מתישהו אם השמועות על הפרק הכפול נכונות תדאג לעדכן כבר כמה חודשים שלא נהניתי מפרק כפול...

renegader

New member
או קיי

מה שהולך ליקרות זה ככה: שבוע הבא ישודר פרק 146 ב10 לאוג' השם של הפרק דיי מוזר "שאריות אמביציה ואורוצ'ימארו" (אל תסתכלו עלי ככה, אני לא המצאתי את זה) (Leftover Ambitions and Orochimaru) וב17 לאוג' ישדרו ספיישל או שני פרקים 147+148 ביחד זה כל מה שאני יודע לעכשיו

Freespy

New member
איפה משדרים

אתם כל הזמן מדברים על זה שישדרו פרקים, זה בארץ? ואם כן באיזה ערוץ?

renegader

New member
מה? לא!!

איך הגעת לזה שישדרו בארץ? אין שום ערוץ שמשדר נארוטו בארץ אני מדבר על TV TOKYO הערוץ שמשדר את נארוטו ביפן ובקשר לסרט החדש זה רק בקולנוע ביפן ובקשר לסרט הראשון זה גם בTV TOKYO בטלוויזיה

lgmtk

New member
../images/Emo58.gif למנגה

גגגגגגגגאאאאאאאאאאאררררררררררררההההההההה ;;;;;;;;;; ~בוהה בפוסטר החדש שלו ובמחזיק מפתחות גאארה ומהרהר~ ;_;

למעלה