נאפו החתיך

elonliberman

New member
נאפו החתיך

שלום לכולם! אנחנו חדשים בפורום... הנה כמה תמונות של נאפו, בן שנה וחצי, סייבל מעורב עם קינמון.

elonliberman

New member
הוא סייבל אבל יש לו גוון בהיר יותר

יש לו גוון צהבהב כזה והגב שלו יותר בהיר מסייבלים שראיתי. ודרך אגב, עד היום חשבנו שאנחנו ממש ייחודיים עם השם נאפו, וגם נאפו שלך מקסים.

Sweet Fantasy

New member
כל צבע נע בין בהיר לכהה

סייבל בהיר עד סייבל כהה נאפו שלך נקרא סייבל כהה גם גיזמו שלי כזה וגם ניקיטה..

elonliberman

New member
קראנו לו ככה כי..

היה את הסרטון של הדרדסטלנים באינטרנט ויש שם שורה "נאפו!! יא בן &&&&!!!" אז זה מה שאנחנו צועקים כששומעים משהו נשבר או מושמד...

elonliberman

New member
סיבה לדאגה??

לנאפו יש התקרחות קלה בזנב. הוטרינרית שלנו אומרת שיש סיכוי שזו התקרחות עונתית והיא לא רוצה לתת טיפול תרופתי עד שיתברר העניין. היא אמרה לנו לחזור לאחר שבועיים במידה וזה ייגדל. ההתקרחות לא גודלת אך גם לא נעלמת ועבר כבר חודש... האם למישהו התופעה מוכרת? האם הגיוני שזה משהו עונתי? אנחנו מפחדים שזה מדבק וששאר החיות בבית יידבקו, הם כל הזמן משחקים ביחד.

Sweet Fantasy

New member
יכול מאוד להיות שזה עונתי

זה נורמלי לחילופי הפרוות עכשיו.. האם הוא מתגרד בנוסף? או שזה התחיל בלי סיבה? לדוגמא, החמוס שלי סבל מפרעושים וגירד בצוואר כתוצאה מכך נהייתה לו קרחת, אחרי טיפול קצר הפרווה החלה שוב לגדול.. בכל אופן שווה לחכות עוד קצת כי עדיין מתחלפות הפרוות בתקופה הזאת, אני לא חושבת שזה משהו מדבק, לא ידוע לי שחמוסים סבלים מסקיבאס למשל (שזה מדבק)

shir92

New member
הנה עוד נאפו

אני רואה שהשם נאפו לבע"ח מתחיל להיות נפוץ. נאפו הכלב נאפו החמוס ונאפו החתול של חברה שלי.

למעלה