נאפה- סופר סייאן?
?

Goggle Girl

New member
נאפה- סופר סייאן? ../images/Emo58.gif?

אני ממש חושבת שהם פשוט תופסים את עצמם ברגע האחרון. לפי כמה שנאפה היה מעוצבן, הוא היה יכול די בקלות להפוך לסופר סייאן אם וג´יטה לא היה עוצר אותו וגורם לו להירגע. ולא, אני לא מאמינה בזה שהם צריכים שלא יהיה להם זנב. לברולי יש יופי של זנב, אם אני זוכרת נכון

king kazabubu

New member
סורי... ../images/Emo58.gif

לברולי אין זנב. ונאפה לא יכול להפוך לסופר סיין כי אין לו מספיק אנרגיה. אבל יש לי תמונה שלו בתור סופר סיין כמובן אין לה שום בסיס זה סתם AF

Gohan

New member
AF...

זה סתם bullcrap. כאילו, זה אולי קונספט נחמד, אבל לא צריך להתלהב מזה ולחשוב שיש כזאת סידרה באמת.

king kazabubu

New member
אני יודע...

אבל לפעמים נחמד לראות תמונה או שתיים. יש כמה שנראות לדעתי ממש טוב... אני יודע שאין כזו סדרה...

G0nz0

New member
טענות....

א.לפי דעתי הזנב לא משנה על השינוי של סוםר סאיאן ובסרט 11 שרואים שיבוט של ברולי יש לו זנב. ב. לנאפה באמת אין מספיק אנרגיה, אולי אם הוא היה ממשיך עם וג´יטה ואז מצטרף ל"חבר´ה הטובים" הוא כנראה היה הופך לסופר סאיאן והיה מוליד כמה יצורים קטנים. אבל זה לא קרה. והוא גם סתם מכוער

king kazabubu

New member
ממה שאני יודע

השיבוט נעשה רק אחרי שברולי השתנה לסופר סיין. כלומר כשהוא עבר את השינוי לראשונה הוא היה ללא זנב ולאחר מכן ששיבטו אותו היה לו זנב. אבל גם הייתה לו היכולת להפוך לסופר סיין כבר. לכן לא הייתה לו בעיה להשתנות

Brolly

New member
נראה לי...

שלברולי יש זנב... היה אפשר לקבוע את זה בבטיחות אם הם היו נלחמים בלילה כשיש ירח מלא... מעניין איך נראה ברולי אוזרו... אז אי אפשר לקבוע כי גם לא בטוח שאין לו זנב לא היה אפשר לראות עם המכנסיים האלה שהוא לובש...

Brolly

New member
איך אתה כל כך בטוח...

אני אישית שלא ראיתי את סאגת הסאיינים לפני כן הופתעתי לראות שלגוהאן צמח הזנב בחזרה... לא שמתי לב בכלל לפני שהוא הפך לאוזרו... אז איך אתה יכול להיות בטוח כל כך בקשר לברולי?

king kazabubu

New member
הסיבה היחידה שצמח לו הזנב ../images/Emo58.gif

היא כי הוא עדיין ילד קטן. גם כשגוקו היה ילד קטן צמח לו הזנב. לברולי אין זנב. לא רואים איתו זנב אף פעם. וזהו

למעלה