נאמ.. יש לי שאלה ^^;

baka chan

New member
נאמ.. יש לי שאלה ^^;

מישו יודע אולי.. אם יש אפשרות להשיג מגזינים יפנים כלשהם איפושו בת"א?

היה פה בעבר דיון על הנושא

הדיון הוא פה. אני מקוה שזה עוזר באיזשהו אופן. ההצעה שהצעתי שם, דרך אגב, בעינה עומדת.

baka chan

New member
תודה..

אבל.. רוב מה שמדובר שם זה על מנגות P: או ספרים.. אני רוצה מגזינים יפנים... מגזינים מגזינים... כמו נגיד שיש פה לאישה.. וכל מיני שטויות כאלה.. שמעתי שיש כמה חנויות מגזינים מחו"ל בת"א.. אז תהיתי אולי אם מישו יודע... אם יש שם במקרה גם מיפן או משו... אבל לא משנה, תודה בכולופן :)

hazu1

New member
בדיזינגוף סנטר

יש חנות מגאזינים שיש בה מגאזין אחד או שניים ביפנית. זה גירסה יפנית של אחד ממגאזיני האופנה המפורסמים- אני לא זוכרת איזה מהם.

GnomeBubble

New member
יש לי גליון אחד של מגזין מחשבים

ביפנית. והמשפט הקודם הוא דוגמה מעולה לקיומן של מילות ספירה בעברית, בדיוק כמו ביפנית רק פחות. בכל אופן, אני יכול לסרוק צילומים. זאת אומרת, כשאני אחזור הביתה עוד שנתיים-שלוש (טוב, יותר כמו חודשיים-שלושה, אבל למה לא להגזים אם אפשר). בקשר לאיפה אפשר למצוא מגזינים ביפנית... אני מניח שיש כמה מו"לים או מפיצים ביפן שיסכימו לשלוח מגזינים לכאן... תמורת מחיר הולם. צא מנקודת הנחה שיפן יקרה ברמה שלא תתואר, ורק אז תוסיף על זה את המשלוח. כן, קשים החיים.

כמה נקודות

ראשית, בשתי חנויות הקומיקס בתל-אביב אפשר להזמין (כחודשיים מראש) מספר מצומצם של מגזיני תחביבים יפניים - בעיקר כאלה שעוסקים באנימה/מנגה ובמודלים. אלו הם מגזינים המופיעים בקטלוג דיאמונד האמריקאי, המתמחה בנושאים אלו. מכיוון שמדובר ביבוא כפול (יפן - ארה"ב - ישראל), המחיר לא זול במיוחד, אבל משתלם אם רוצים לקבל גליון פעם בחודש ללא צורך בדמי משלוח חודשיים (או, לחלופין, גליון בודד ללא הסתבכות עם קנייה באינטרנט). אני מזמין מגזין אחד כזה, ומקבל אותו ללא שום בעיה. שנית, חנויות מקוונות יפניות רבות ישלחו מגזינים לארץ (וגם יעשו "מנוי", אם תרצי), וכך גם חנות הספרים היפנית sasuga הממוקמת בארה"ב. הבעיה עם הראשונות היא שצריך לדעת יפנית ברמה סבירה כדי לנוות באתרים, ועם האחרונה ששוב מדובר ביבוא כפול, שמעלה את המחיר.

jonbaum

New member
אני לא יודע לגבי מגזינים

אבל אפשר לראות את התוכן המלא של כל העיתונים היפנים באינטרנט.

למעלה