נאמנות בין גברים.

נאמנות בין גברים.

אשה חוזרת הביתה בבוקר לאחר שלא הייתה בבית בלילה, שואל אותה בעלה, איפה היית? עונה האשה.. ישנתי אצל חברה. מתקשר הבעל ל10 החברות הטובות של אשתו ושואל אם היא הייתה אצלהן, כולן משיבות בשלילה. גבר חוזר הביתה בבוקר לאחר שלא היה בבית בלילה, שואלת האשה.. איפה היית? עונה הבעל.. אצל חבר. מתקשרת האשה ל10 חברים, 5 מאשרים שהוא היה אצלהם, ו5 טוענים שהוא עדין אצלהם. חחח.. זה נאמנות.

אוקיי.

בואי נלך ונבדוק. זה שנשים פחות מדברות על זה לא אומר שהן בוגדות פחות.

מבחינה אבולוציונית הנשים בנויות

להיות נאמנות והגברים לבגוד. מטרתן היא לגדל ילדים בשלום ובביטחון ומטרתם היא להביא כמה שיותר ילדים. תחשוב על זה רגע... מה גם שאשה שבוגדת מסתכנת בהריון לא צפוי, אבל זה לא ככ קשור.

שטויות.

מבחינה אבולוציונית אשה מלאה הורמונים ותשוקה לא פחות מגבר. את עניין גידול הילדים וכל הקשקוש הזה המציא המן האנושי לא הטבע.

נכון שהאשה מלאה תשוקה כמו גבר.כולנו

בני אדם. אבל האשה מלאה תשוקה לגבר שלה ומוכנה לעשות בשבילו הכל, כולל להביא ממנו ילדים... והגבר מלא תשוקה אבל לא משנה לו עם מי בדיוק, גם אם הוא נשוי. קראת את הספר של חיים שפירא על תורת המשחקים?‏ כתוב שם דברים דומים.

הוא אשר אמרתי

שאני ממש לא מסכים. נשים נשואות מלאות תשוקה בוגדות בהמוניהן. לא יודע מי זה חיים שפירא אבל הדברים די ברורים.

ביקשתי ממך לחשוב ולא חשבת וזו התוצא

התוצאה, שחזרת על דבריך. ולכן אחזור על דברי. אשה צריכה להיות מסכנה מבעלה כדי לבגוד. וגבר, זה נמצא אצלו בטבעי. הוא רוצה לעשות את זה עם כמה שיותר נשים וזה הטבע הגברי. הטבע הנשי זה להיות קשורה לגבר אחד. בנת???‏

תקשיבי מורה.

אני מאוד לא אוהב את הנימה שלך. בכל מקרה חשבתי על מה שאמרת ועדיין אני לא מסכים. אך לא נוסיף להתווכח.

חצויה19

New member
וואיי איי לייק יו

דברים שטענתי מזמן ותמיד הגברים ינסו להכחיש.. עזבי אותם.. העיקר שאנחנו יודעות מי הם.. :) וטוב, אי אפשר להאשים אותם, הם נבראו מעוותים...

למעלה