נאמור ואקוואמן

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
נאמור ואקוואמן

אני היחיד שלדעתו גיבורים שהם תת ימיים, "מלכי אטלנטיס" זה משהו די. . . .. טיפשי? כלומר, למה הם טובים? אני זוכר שפרומו של תוכנית WWE, הרוק צחק על אקוומן, וקרא לו THE DUDE THAT TALK WITH THE FISHES למישהו יש דברים טובים לומר עליהם, לפני שאני מכריז עליהם כדמויות המגוחכות ביותר שאני מכיר? (ו/או למצוא דמות מגוחכת יותר?) מי הטמבל שקיבל את נאמור לאילומינטי בכלל?

0Pandemonium0

New member
לא שאני מכיר כל-כך את הכוחות שלהם, אבל מה

ההבדל בין גיבור תת-ימי מעם תת-ימי מממלכה תת-ימית לבין גיבור חייזר מכוכב אחר? אם יש חייזרים, אז יש גם אטלנטיס, ואם יש גם אטלנטיס, אז למה לא גיבור משם?

DDN

New member
כי הוא נשאר שם!

זה לא שהוא מטייל בעולם ומתפקד כגיבור, הוא נשאר באקווריום שלו ולא עושה כלום חוץ משרירים ופרצופים.

0Pandemonium0

New member
אני מניח שפעם זה היה מקובל יותר, כי הגיבורים

פחות או יותר נשארו בשטח שלהם ונפגשו רק מדי פעם כדי להילחם אחד בשני או באויב משותף. היום הם נפגשים יותר ופועלים ביחד בצורה שוטפת, אבל לפי מה שאתה אומר, ניימור לא עבר את השינוי הזה. שיטבע, אם ככה.

סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif

גיבורים תת ימיים זה שליטה
הם יכולים להיות במים והם שולטים במים
איך אתה מעז לדבר עליהם ככה
אני נועל אותך באקווריום עד שאתה תלמד ותבקש סליחה
. עד שאתה תבקש סליחה בינתיים אני הולך לשתות קולה עם דורי ונמו אז היו שלום ותודה על הדגים
. נ"ב-אריאל מושלמת
.

DDN

New member
בת הים הקטנה היא לא גיבורת על

ובטח לא דורי ונמו (ולהציל את נמו סרט דפוק, הדבר היחיד ששווה שם זה השחפים, הצב, והדגים המטורפים באקווריום) מי זה בכלל דורי? ואותי לא נועלים באקווריום. אני נפלתי לירקון, אני אזהם את המים לשאר הדגים

אז מה../images/Emo35.gif היא מושלמת../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif

קוראים לה אריאל
. דורי זאת הדגה המאמי ששוכחת דברים
. קוראים לזה מוצאים את נמו וזה לא דפוק
. אני כל כך נועל אותך באקווריום,מים עלו עד נפש. בטח שאפשר,אם אפשר לנעול שמה את פליפר אפשר לנעול גם אותך
.

DDN

New member
לא אהבתי אותו

בכלל אני לא בקטע של הים ודברים שמשם ומושלמת? זה הכל עניין יחסי לא חרם על הפליפר שיצטרך לחלוק איתי אקווריום?

חבל../images/Emo10.gif../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif

אתה ממש יבש
. היא מושלמת,ודרך אגב-בל עדיין כועסת שבגדת בה עם פוקהונטס. לא חרם עליו (הוא אמר שאין לו בעיה כל עוד אתה משאיר את החפצים והבגדים שלך בצד אחד של האקווריום,הוא נתקע בהם אח"כ),חרם עליך
אתה רוצה שאני גם אוסיף את הכריש ממלתעות כדי שלא תהיו לבד
.

אתה מעז לדבר על אריאל ככה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif

וכן,אני מאוד מודה לעובדה,תודה רבה
.

DDN

New member
אני כבר קראתי לחברה בחלוקים הלבנים

הם שובתים לצערי. החדר המרופד יאלץ להמתין

לך הוא לא ממתין../images/Emo8.gif../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif

עוד דקה ו40 שניות אתה תהיה בכותנת משוגעים
. אליאור *לא* מוסר לך ד"ש
.

למעלה