נאומים !

amircx

New member
נאומים !

יש לי בקופיטסט לכתוב נאומים יש לכם טיפים? אני יודע שבנאום צריך לחזור על המסר העיקרי וכדומה במילים שונות אבל השאלה אם צריך בקופיטסט להיות שנון או מרובע ולכתוב פשוט משהו רציני או לא רציני?

אישמן

New member
תהיה הכי לא מרובע שיש...

והכי חשוב... אל תשתמש במשחקי מילים - אף פעם! (בכל הקופיטסט)

itan1

New member
סתם מעניין אותי

למה לא להשתמש במשחקי מילים?

אישמן

New member
תראה...

קודם כל, אני מניח שהקופיטסט הוא מבחן קבלה לACC אם עקבתי נכון... אז תרצה (מי שתבדוק את הקופיטסט שלו) לא ממש אוהבת משחקי מילים או יותר נכון, לא סובלת אותם, את זה אתה לומד בשעור הראשון בקורס, יש איסור להשתמש במשחקי מילים! חוץ מזה כולם כבר הבינו שמשחקי מילים, זה דבר שלא ממש עובד היום בפרסום (תסתכל על הפרסומות בטלויזיה ובעיתון), זה לא מוכר, זה לא מצחיק, אין בזה כלום. זה פשוט ישן.

itan1

New member
הוכח שמשחקי מילים לא מוכרות?

דווקא "טרי\תראי לי" דיי מצחיק.

אישמן

New member
לא.

לא הוכח ואולי זה גם לא נכון... זה עניין של תחושה, אין פה חוקים !

haddar

New member
באופן כללי

כבר מהקופיטסט אתה נכנס לתבניות ואתה לא צריך. לכל דבר שאתה מתבקש לכתוב בקופיטסט יש כללים, שאותם אתה תלמד אצל תרצה. בקופיטסט לא בוחנים עד כמה אתה יודע את הכללים (לכתיבת נאום, רדיו, אפילו סיפור) אלא עד כמה אתה חושב.

סיווקס

New member
אל תילחץ מהקופיטסט

אני די שברתי את הראש כשעשיתי את שלי והיו לי גם שאלות שהרגשתי שהתשובות שלי די חלשות, אבל עובדה שהתקבלתי לקורס. עוד לא התחלתי אותו אז ככה שאין לי עצות מהכרה של אנשים ומחומר הלימוד, אבל ההרגשה שקיבלתי זה שרוצים לראות פוטנציאל כללי, לא מצפים שתהיה כבר מקצוען.

למעלה