נאה דורש נאה מקיים

SigurRos

New member
נאה דורש נאה מקיים

אז כמי שיצא במלחמה שערה נגד כל אותם בעלי מסעדות חצופים שמצפצפים על החוק בפומבי ובנונשלנט עז מצח גובים מהסועדים את "דמי האבטחה" האסורים, הריני לבשרכם,כי החלטתי לעשות מעשה והגשתי זה מכבר תלונה נגד מסעדה ידועה מאד שחטאה
. לפני כימים אחדים {ודי מהר,אם יורשה לציין} קבלתי מכתב תגובה מ"מדינת ישראל".התיק בטיפול.אני אעודכן בתוצאות,כמובטח. בורסת ההימורים מוזמנת להיפתח....האם יידפק בעל העסק אם לאו?! N E X T

מיכלי56

New member
אני מהמרת על..

נזיפה חמורה . אבל סיגור ,למה שלא תגלה לנו את שם המסעדה הידועה?? ככה הם ידפקו פעמיים. (ואז כידוע ,כבר קשה להיגמל מזה)

גידי42

New member
מיכלי , רק לפני שעתיים הפסדת

בהתערבות וכבר את מהמרת? גם בהימורים אפשר להפסיד! אגב 56 זה הגיל ? כי אני חושש שיקחו ממני את התאר "זקן השבט" את יודעת איזה טובות הנאה (הנחה בארנונה, בתחבורה ציבורית, כבוד מליטוש) זה מעניק לי?

מיכלי56

New member
לאאאאא!

זהו רק מספר הבית! קח לך את הבכורה בחזרה. בכ ב ו ד . (ואני חשדתי שהוא מדבר על טובות הנאה מסוג אחר לגמרי.)

גידי42

New member
נו נרגעתי!!!

אבל למה לא חשבתי על מספר הבית? אז הייתי גידוש3 וחוץ מזה יקירתי, בגילי כבר אין "טובות הנאה מסוג אחר" הכל מושג בעבודה קשה, בהשקעה אין קץ ובזיעת אפיים ןלמה "חשבתי שהוא...." את יכולה לפנות אלי , למרות מה שנראה אני לא נושך (כלב שנובח אינו נושך...)

SigurRos

New member
"נזיפה חמורה"?!חחחחחחחחח

הצחקת אותי
,לא מדובר פה על תלמיד סורר אלא על עבריין שהפר חוק!!,לא תקנה עירונית ולא צו מהוה של ראש העיר... יקירתי,על פחות מ-כמה אלפי אלפים קנס,אין מה לדבר... קדימה....אני לא שומע הצעות הימורים...

liti

New member
סיגור אני גאה בך!

לצערי אני מהמרת על קנס כספי של כמה מאות עד אלפי שקלים שלאחריו העשן ימשיך לרחף ברחבי המסעדה.

RainyDay

New member
חוק../images/Emo35.gif

אפשר לקבל פרטים? שאדע לצטט ולהדגים במקומות אחרים?

liti

New member
בבקשה ../images/Emo26.gif

תוכל להעזר בקישור הזה פרי עטו של סיגור רוס, עו"ד הפורום.

למעלה