נאבות KTM ל DRZ , מישהו מכיר ?

alophind

New member
נאבות KTM ל DRZ , מישהו מכיר ?

אז ככה , הציר של הDRZ הינו 20מ"מ , אני יודע שיש ל KTM (נדמה לי EXC) נאבות בגודל הנ"ל (אבל כנראה צריך ספייסרים). מישהו יודע איזה דגמים של KTM יתאימו ל DRZ ?! לנאבה של KTM יהיה גם יותר זול להשיג דיסק 320mm ושאר ירקות.

45degrees

New member
אתה לא צריך נאבה אחרת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתה צריך מיסבים אחרים - הרבה יותר זול. תמצא מיסבים בעלי קוטר פנימי כמו של הציר של KTM, וקוטר חיצוני כמו של הנאבה של ה DRZ. כך תוכל להתקין את הנאבה על הציר של ה KTM. צריך אולי גם להתאים את הציר לאופנוע. יש גם אופציה הפוכה - תשתמש בציר של ה DRZ, בנאבה של KTM, ותאתר מיסבים "דקים יותר" בעלי קטרים מתאימים בשני הצדדים. עשו את זה רבים בעבר - אין בזה פסול, לא פוגע בביצועים. אם אתה הולך בכיוון של החלפת מיסבים, אתה צריך גם לייצר ספייסר מתאים ביניהם.

45degrees

New member
יפה ולא יפה.

1. כתבתי לך למעלה שזה אפשרי יחסית בקלות. 2. יש לבנאדם גישה ל CNC - תראה איזה בית יפה הוא עשה למנגנון של הספידומטר. 3. אבל את הספייסרים הוא עושה מחלקים של מיסבים ישנים במקום להשקיע עוד 10 דקות CNC? חבל. 4. את הבית לספידו, היה עדיף להאריך טיפה, כך שלא ידרש ספייסר באותו צד. זה יהיה פתרון הרבה יותר נקי.

alophind

New member
טעות - הוא לא עשה בית , הוא החליף

את זה בחלק הזה :
to remove the odo drive on a drz wheel you use the identical seal and spacer form the other side. Part Number: 54751-36E10 Description: SPACER,FRONT AX Price: $8.43 Part Number: 09283-25083 Description: SEAL,OIL 25X37X Price: $3.80​

Le Duke

New member
אין ספק שהוא חי טוב

מספיק להעיף מבט ברשימת הפריטים המוצעים למכירה. כמו זה או זו.

MexMex

New member
אין ספק שהבחור מסטול....

מצמד מחליק ב890 דולר (וזה עדיין ב"בידינג")? STM חדש מחנות עם אחריות בארה"ב ב900 דולר לפני הנחה.... משאבת ברמבו רדיאלית ב310 דולר? 230 בארה"ב, שוב מחנות... וכו'..

45degrees

New member
ועוד אף אחד לא מתייחס לגודל

המשאבה? כאילו מה צריך לעצור איתה? איזה 2 הוסאברג מחוברים לרוחב? ומי יכול להפעיל אותה? רק קונן הברברי או משהו כזה?

MexMex

New member
אני מכיר אחד....

מאוד מאוד מהיר. עומר איזאק שמו, כלב בן בלב תוארו. משתמש במשאבה הזאת לשביעות רצונו המלאה. העדפה אישית... M.

שחרלרט

New member
נוווווו

העומר הזה עדיין מסבך לכם את הליגה,ומה נסגר עם המירוץ שרצית לארגן??

r929

New member
עזוב אותך, הMEXMEX

רוכב על אופנים עם משאבה 13 ונעלי הלק סופרמוטו החדשות שלו. נטול אופנוע המסכן, אל תדרוך לו על האצבעות

45degrees

New member
לא רק שזה ממש יפה, אני אישית

זקוק מאוד לאחד כזה... מאוד מאוד. מישהו רוצה לתרום 700 יורו למטרה? אם אני אומר ל WIFE, שצריך להוציא 700 יורו על קלאץ' - היא שולחת אותי לישון עם הכלבים

למעלה