נאבות HOPE2\3

shailurie

New member
נאבות HOPE2\3

שלום, אני מחפש גלגלים לאול מאונטיין אגרסיבי במשקל קל (~1850) במחיר סביר. בCRC יש HOPE2 על stan flow במחיר מצחיק בעבר רצו סיפורים על חוסר האמינות של נאבות HOPE זה נכון שהן נשברות? מישהו יכול להמליץ? יכול להיות שעדיף נאבות XT (טפו טפו)?

langster

New member
יופי של נאבות, על תהסס לקנות

יש לי אותן על שני הזוגות שלי 5 ו 5.7 איטש אני רוכב על הנאבות של הופ כבר 5 שנים בכל מיני גילגולים (בלב ופרו 2) וסגננות מקפיד על טיפולים ותחזוקה כל חצי שנה והתקלה היחידה שהיתה לי זה קפיץ שבור של שן בפריילוף שהוחלף באחריות. אני רוכב חזק ואגרסיבי כולל קפיצות ודרופים, שוקל 79 קילו 2-4 רכיבות בשבוע ולדעתי רוב התקלות בנאבות האלו נובעות מהזנחה בהצלחה

shailurie

New member
מה זה אומר אחזקה? מי היבואן

תודה על התשובה. מה זה אומר אחזקה? מי היבואן? קנית בארץ? הוא מטפל גם במי שלא קנה פה? זה טיפול שרב המכנופנים יודעים לעשות, או משהו ספציפי? תודה

langster

New member
קניתי בארץ, היבואן זה מצמן את מרוץ

מטפל לבד כי יש לי ידע טכני וניסיון, שצריך משהו באחריות אני הולך למעבדה שלהם בא.ת. פולג לחגי או יובל חוץ מזה הטיפול הוא פשוט, לפרק את הפריילוף ניקוי וגירוז, החלפת גומיות אטימה אם צריך, מייסבים לא החלפתי כי לא הייה צורך עד היום לגבי מה שנקנה בחו"ל תשאל אותם 09-8858661

Chyna

New member
אם אתה הולך לרכוב אגרסיבי אל תתקרב ל XT

אני רוכב עם XT ומוצא את עצמי אצל המכונאי כל 4 רכיבות מחזק את החופש שנוצר. ( נאבה די חדשה וכמה מכונאים כבר חיזקו אותה כך שזו לא בעיה ספציפית של ידע בחיזוק או בנאבה עצמה ) אלא אם יש לך את הכלים המתאימים ובא לך לפרק את הקסטה כל פעם שצריך לחזק פשוט תתרחק..... שווה להשקיע יותר ולחסוך את כאב הראש הזה!

לא הייתי נחרץ עד כדי כך

גם אני רוכב עם נאבות XT תופעת השחרור מגיעה בעיקר אם מפרקים ומרכיבים את הגלגל כנראה בזמן הובלה באוטו אם אתה לא מפרק את הגלגל הנאבה חיה בשקט בלי בעיות כלל אני פעם בשנה מפרק מגרז וסוגר בחזרה. דווקא היו לא מעט נאבות של Hope שנסדקו לרוכבי AM רובם קנו אותן ב CRC ושלא תבין לא נכון נאבת Hope זו נאבה מצויינת וקלה אבל אולי קלה מידי לרכיבות אגרסיביות ראה שרשור ישן http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=19096&msgid=38565278

Chyna

New member
לא מוריד את הגלגל להובלה ובכלל

למעט פנצ'ר פעם ב... ׁ ( לא הרבה ) לרכיבה א ג ר ס י ב י ת פשוט לא מתאימה .

nintense

New member
תנסה מכונאי\ם אחר\ים...

נאבה XT היא מהאמינות שיש, הכי פשוטה לתחזוקה, זולה משמעותית מכל נאבה אחרת באיכות דומה. חסרונות? כבדה יחסית ואולי לא יפה כמו נאבות יקרות ממנה.

Chyna

New member
כמו שכתבתי כבר כמה מכונאים שונים חיזקו אותה

ואחרי 4 רכיבות שוב צריך לחזק ואני מדגיש ברכיבה אגרסיבית - אולי ברכיבה מסוג אחר זה לא רלוונטי.

אצלי עובדת כמו שעון וגם אצל הבן שלי

ועקב משקלי הלא קטן והעובדה שאני אוהב סינגלים טכניים אז היא עובדת קשה מאד חישוקים כבר החלפתי והנאבות הקיימות כבר זכו לשלדה חדשה במקום השלדה שנשברה ואני לא סובל כלל מהתופעות שציינת

nintense

New member
הייתה לי נאבה כזו בשימוש AM כשנתיים...

אפילו פעמיים השתתפה בתחרות DH, דרופים של מטר שניים היו בשיגרה, וחוץ מטיפול תקופתי והחלפת FREEHUB מעולם לא היו בעיות. מאז היא כבר שנה וחצי בשימוש אצל הקונה המאושר, ועדיין עם המיסבים המקוריים. בעיות שנתקלתי אצל לקוחות: שחיקה מואצת אצל שוטפי אופניים אובססיבים, שלא תופסים שמים וגריז לא חברים טובים.

Chyna

New member
ורכבתם עם הנאבות האלה במנרה?

כי אם כן אז אולי כדאי שאדבר עם DAA

nintense

New member
מנרה זה לא בדיוק החצר האחורית שלי...

אך כשכתבתי AM, התכונתי AM. "מנרה" לכשעצמו לא עושה עלי רושם, וכמו כל שביל אחר, זה הכל פונקציה של מהירות וסגנון. צירפתי תמונה אולי אחרונה על הנאבה לפני שנמכרה עם האופניים.

Chyna

New member
לא ניסיתי להרשים אלא להמחיש את סגנון הרכיבה

מנרה זו דוגמא לרכיבה אגרסיבית XT לא נאבה לרכיבה א ג ר ס י ב י ת דרופון של חצי מטר נראה טוב אבל לא עושה את סגנון הרכיבה.

Chyna

New member
nintense מפרי עטך - שתי השורות האחרונות:

• ‫הרשה לי לצאת חוצץ...‬ nintense << ההודעה הנוכחית 23/02/06 00:42 שימאנו בהחלט לא מייצגים את פסגת הטכנולוגיה בנאבות, אך בהחלט נותנים תמורה מצויינת למחיר, להמחשה, נאבה XT עולה כמחיר סט מיסבים לנאבה של הדלי... המיסבים הכדוריים דורשים יותר טיפולים ממיסבים סגורים, אך מחזיקים שנים רבות (אם מטפלים בזמן), והטיפולים מאוד זולים ופשוטים. והמחיר 40$ ל XT ו 290$ להדלי. ולמי שתוהה... יש לי את שניהם, כל נאבה והיעוד שלה, ההדלי שימשו בגבורה שנתיים אופני DH (לצערי הרב אינם מתאימים לשלדה החדשה) וימשיכו לשרת עוד שנים רבות את הבעלים הבא שלהם. ה XT מורכבת על אופני שבילים, מקבלת טיפולים בזמן, וכל עוד אינה משמשת לדרופים גדולים על בסיס יומי, היא תמשיך לעבוד עוד שנים רבות.

nintense

New member
טיפולים אינו שווה למיסבים משוחררים...

דרופים גדולים בימים ההם נחשבו 3-5 מטרים, ה XT ממש לא נועדה לזה. הדלי? עדיין הנאבות הטובות בעולם וממוקמים בקצה העליון של המחירים יחד עם DT 240 וקריס קינג. אך מה עושה מי ש $600 לזוג נאבות נמצא מחוץ לתקציב? ברמת ביניים הייתי לוקח DT 340 על HOPE בלי למצמץ.

Chyna

New member
גם לדרופים של 2 מטר - לא

אגב איפה יש בארץ דרופים של 3-5 מטר ואם אז 3-5 מטר נחשב גדול אז מה היום ?

למעלה