מ - X - Men 3

• פותח הנושא Aeon
  • פורסם בתאריך

Aeon

New member
מ - X - Men 3

במיוחד בשביל עידו. את ביסט האגדי ישחק השחקן Kelsey Grammer (כן, זה ששיחק את פריז'ר) מדהים מה איפור יכול לעשות...

DDN

New member
מזכיר לי את האריה מהקוסם מארץ עוץ

רק בכחול. . . . . חבל שהם שוברים כאן רציפות. כבר היה להם שחקן ל"ד"ר הנרי מקוי" - סטיב באסיק.

1redhead1

New member
באמת מדהים מה איפור מסוגל לעשות

רק חבל שלא התימו את המראה שלו לגמרי כמו בסידרה/קומיקס ששם יש לו מבנה גוף מפלצתי והוא לא לובש כלום חוצ מתחתונים וחגורה. וכאן יש לו מבנה גוף אנושי לגמרי (לפחות לפי איך שראיתי בתמונות) והוא לובש בגדים מלאים ונורמלים.

Evil Beast

New member
ראיתי כבר, אבל תמיד שמח לראות.

לדעתי עשו אותו מושלם. אמנם לא התלבושת הקלאסית, אבל בהחלט תלבושת שמזכירה את האולטימייט או ה"ניו". אם כבר, זה התלבושת של וולברין מ"ניו". אבל באמת, בחירה מצוינת של שחקן. למרות שאני לא בטוח לגבי האקרובטיות של דר. פרייז'ר קריין.

spidey 82

New member
..............

גם "אסטונישינג" היה נראה טוב, לדעתי. למרות חשותיי הראשוניים, קלסי גרמג נראה טוב מתחת למעטה האיפור.

spidey 82

New member
הו,היי...

לא הייתה לי אפשרות גלישה במשך זמן רב. קניתי מחשב, והנה אני פה...

DDN

New member
ברוך שובך

למרות שאני לא משוכנע שאני מכיר אותך. אני דני, נעים מאוד

spidey 82

New member
נעים מאוד.

אם התכתבת בפורום אקס-מן, אז בטח ראית אותי מתכתב שם.

gloria23

New member
ברוך שובך../images/Emo140.gif

שנים נעלמת לנו, מבלי להשאיר עקבות אפילו!!!

gloria23

New member
אני כבר לא יכולה לחכות../images/Emo99.gif|מאוהב

ועכשיו יש גם שם: "X-Men: The Last Stand" ואני מציעה לכם לא להסתכל בimdb ברשימת שחקנים, כי אני חושבת שזה נותן עוד פרטים וסתם הורס... ד"א, רק פרט קטן אחד-פסיילוק תהיה!!

Evil Beast

New member
../images/Emo58.gif עוד כמה מוטאנטים חדשים:

ג'אגרנאט ביסט אנג'ל סיילוק קאליסטו מולטיפל מן וסטייסי X. יאפ, אחלה סרט.

spidey 82

New member
עומס מוגזם שרק יפגע בעלילה.

גם הבחירה בדמויות מסויימות על פני ותיקות או חשובות יותר תמוהה.

Evil Beast

New member
זה לא עומס בכלל.

יש עלילה אחת. ובעלילה יש 3 סאב עלילות. בעלילה אחת יש את ביסט בשניה אנג'ל ובשלישית הבראדרהוד. שבה יש את כל השאר.

spidey 82

New member
כמו שאמרתי, עומס.

עלילה כה מסובכת שבד"כ מתפרשת על פני 2 סרטים לפחות, נדחסה לסרט בן שעתיים. את מרבית הדמויות יראו בודאי לשניות בודדות. אני לא מתנגד להתמקדות נוספת בוולברין, אני אוהב את הדמות למרות הכל, אבל יש ביקום אקס-מן כ"כ הרבה דמויות עשירות ומרתקות, וחבל יהיה לראות אותן מתבזבזות בסרט הזה.

Evil Beast

New member
כה אבל

יהיו עוד 2 סרטים ורוב האנשים חתומים לשני הסרטים הבאים.

למעלה