מ
פים

deddy23

New member
דסקטופ לעונה מתקדמת...

אי אפשר הרי להתחמק מהמחשבה "מה היה קורה אילו?...." אז קחו דסקטופ שממחיש בצורה קצת יותר ויזואלית את הרעיון.. השאלה הנשאלת היא אם צריך לעשות את העונה הזו כחלק מההפקה הישראלית או את ההפקה האמריקאית בישראל? P:

digi8

New member
כנסו ותענו לי בבקשה

אני בן 18 ונרשמתי להישרדות ועדיין לא חזרו אליי אני רוצה לדעת אם כבר חזרו למישהו תענו לי בבקשה מי שרוצה לדבר האייסי שלי 431378993

tag1

New member
גם לא ממש יקראו לך

אלא אם כן אתה שחקן / דוגמן / בעל 300CC או סתם מסכן שיכול לצבור רייטינג...! יש מלהקים שלוקחים שחקנים שיתאימו לתסריט שלהם על האי, מה שרואים מכאן זה לא מה שקורה שם !

furtadofanatic

New member
חחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif "הישרדות 10 : עיראק"

זה יהייה הרעיון הכי טוב "היום במשימת חסינות שלחנו אותנו לשגר טילים על הגיאד, והבן אדם שיוריד ראשון את נסראללה ייזכה בחסינות... " המנחה יהייה אחמדינגד או איך שלא קוראים לו
. "המתמודד התשיעי שמפוצץ ועוזב את האי הוא...... "

N12310

New member
עזרה

מישהוא יודע איפה קונים את המטפחות של הישרדות?

N12310

New member
תודה..

אתה יודע אולי חנות יותר ספציפית כי אני ממש צריכה את זה לתחפושת....

avia4pets

New member
קרנבל פורים חגיגי בראשון../images/Emo23.gifחיות !

בואו לאמץ חבר לחיים
.

tag1

New member
הישרדות ! ריאליטי ! כן בטח !

איך אתם לא קולטים... ממש לא במקרה נשארו : משה - החלש דן - החזק ומרינה - 300CC ההפקה בונה את התוכנית עם תסריט מדוייק להפליא... הכל על מנת לצבור רייטינג גבוה מתוכנית נטולת צופים ומשעממת להפליא. אז צאו מהסרט שלכם, הישרדות (הישראלית) זו ממש לא תוכנית ריאלטי, זו עוד סדרת דרמה על גבול הטלנובלה ליגה ד' על תככים ומזימות באי שכולו צלמים בתי מלון יוקרתיים וגיא זוהרץ!

טלי033

New member
ההורים של משה../images/Emo7.gif

חברה, שמעתי שמועה שמשה לא קיבל מהבית דש מצולם מפני שההורים שלו כועסים עליו כי הוא הומו!!! נראה לכם נכון??? אם זו הסיבה הם יצאו הכי מאנייקים שיכול להיות...

למעלה