מ-ת-ס-כ-ל

AR181

New member
מ-ת-ס-כ-ל ../images/Emo10.gif

קרה לי משהו מתסכל רציתי לשתף אתכם ולראות מה דעתכם. נתחיל בעובדה שאני צנחן קרוב מאוד לרישיון A ושלא צנחתי קצת יותר משבועיים. אתמול, יום שישי, התקשרתי לפרדייב בסביבות השעה 1700 לברר בקשר למי צונח ביום שבת, הפקידה הנחמדה בקבלה אמרה לי שכפי שנראה עכשיו מחר כולם צונחים אבל היא מזהירה שיהיה עומס רציני של פרטיים וכדאי לשקול להגיע באמצע השבוע. מכיוון שאני לא יכול להגיע באמצע השבוע החלטתי שאני מוכן לחכות ליעפים הרבה זמן רק כדי לצנוח. היום בבוקר התקשרתי לפרדייב שוב כדי לבדוק אם יש מקום וכד' לא קיבלתי תשובה בטלפון כנראה בגלל השעה המוקדמת והחלטתי להתחיל לנסוע. לאחר כ40 דקות נסיעה עצרתי לברר שוב והפעם קיבלתי את התשובה הכי מתסכלת שיש.. במקום עומס.. פשוט אי אפשר לצנוח.. הצניחות מרשיון B ומעלה.. ניסיתי להתעניין בסיבה לכך מכיוון שכבר הייתי קרוב למועדון והשמיים נראו כחולים למדי, התשובה שקיבלתי הייתה שביום שישי החום הקשה על החניכים לצנוח ולכן היום צונחים רק מרשיון B ומעלה כי היום חם מאתמול. הסיבה הזו אינה ברורה לי, לפי מה שאני הבנתי הקיץ היא העונה הכי טובה לצניחות וכמובן שבחודשים יולי ואוגוסט יהיה יותר חם מהיום.. מה גם שבשעה 9 בבוקר לא ברור לי איזה עומס חום יש.. האם זה אומר שכל הקיץ אי אפשר להשלים את הרישיון? או שהסיבה היא שונה ממה שנאמר לי? האם מישהו יכול להסביר לי את הקשר בין עומס חום לצניחה ולמה לא צונחים היום? התחלתי לצנוח בחורף האחרון ולכן אני לא מכיר את הסוגייה של צניחות בקיץ.. בקיצור יום מתסכל ועכשיו לא יכול לצנוח עוד שבוע

Iron53

New member
חום

לא יודע אם חום אמור או לא אמור להשפיע, אך בתור חניך שצנח אתמול פעמיים לא זכור לי שמישהו התלונן או נכשל בצניחה בגלל החום. אני מאד מקווה שזה לא סתם תרוץ. גם לא ברור לי, כשצונחים טנדם - לא חם?

נראה לי תירוץ די עלוב...

צנחתי ב רביעי, חמישי ושישי, השבוע. בשלושת הימים הללו היה חום איימים!!!! רותח, ממש מנגל. היות ואני לא כלכך בקיא בענייני מזג-אויר וצניחה, אזי לא יכול להגיד בוודאות שזו סיבה מספיק מוצדקת , לא לצנוח. אם היו אומרים לך , עננות נמוכה , רוח חזקה ועו דברים בסיגנון , זה היה קצת יותר הגיוני. אני רק יכול להגיד לך שאני משתתף בצערך , ובצערם של הרבה אנשים שיתחילו לקבל תירוצים שונים ומשונים, מעתה. אני אישית הייתי מציע לך להשלים את הרשיון ,מה שיותר מהר.

lightweight

New member
מה לא ברור?

אמרו לכם בפה מלא שלא רוצים אתכם אז מה הפליאה? סתם פקידה שלא נעים לה להעביר את מדיניות ההנהלה, אז היא המציאה משהו. לא רוצים אתכם שם!!! תפנימו!!!

Mooddoc

New member
האלו האלו, למה ככה ?

אני לא מכיר אף "סתם פקידה" במועדון הן אלה שמהוות את החוצץ הלא נעים כרגע ומצליחות לשמור חיוך לכולם אני חושב שהן עושות את עבודתן נאמנה ותודה לאל שהן שם יש פה בהחלט מקום להתנצלות קלה ( או הזדהות ), אז קדימה....

למעלה