מ"ת בעברית

ogmios

New member
אני מניח שאת מתכוונת לתרגומים...

בזמנו, בימים (הטובים?) של מיצוב, יצאו תרגומים בעבירת לD&D (מו"ד) ולAD&D (מוד"מ) מהדורה שניה, כולל כל החוקים הבסיסיים, כמה הרחבות, כמה הרפתקאות וכו´. אופוס (בזמנה) הוציאה תרגום (זוועתי) לShadowRun (מורצללים), ולEarthDawn (שחר האדמה). הדבר הרשמי הנוסף היחידי שאני מכיר בעבירת הוא תרגום לשיטה Fuzion שאפשר להוריד מהאתר של דימונז. אם מדברים על דברים מקוריים בעברית, אני מניח שיש לא מעט שמסתובבים ברשת, אבל הדברים ה"רשמיים" היחידים שאני מכיר הם שתי הרפתקאות D&D שגבע פרי כתב לפני די הרבה שנים ויצאו לאור בהוצאת מיצוב - "נשות הירח" ו"מלחמת הפסלים". אדיוס, אוגמיוס

Raistlin

New member
יש את הספר לשחקן ולשה"ם של מו"ד

אבל כבר לא מדפיסים אותו בארץ ככה שצריך הרבה מזל כדי למצוא אותו יד שניה נ.ב לי יש את הספר לשחקן ולכם אין

לי יש גם את

הספר לשחקן, הספר לשה"ם, ( פעמיים ) אוסף המפלצות, הספר למתחיל, אשף, מתקדם , לשה"ם ( D&D גירסה ראשונה
) הרבה הרבה דפים של כל השטויות ואוסף גדול מאוד של קוביות ( שאני לא מוצא חלק גדול ממנו )

לי יש ה-כ-ו-ל!

לי יש את כול חומר משחקי התפקידים שתורגם לעברית: D&D: למתחיל, למתקדם, למומחה, לאשף (ספרים לשחקן ולשה"ם), הרפתקאות: אימה על הגבעה, פסטיבל המלך, קציר המלכה, החברה הנסתרת, אי האימה, טירת אמבר, קללתו של זנטון, פלישת נוודי המדבר, מקדש המוות ואל תוך המערבולת. יש לי גם את קרמאיקוס ויאלרום (רשומונים). AD&D: ספר לשחקן, לשה"ם, 4 אסופות המפלצות, והמסך לשה"ם. SHADOWRUN: ספר חוקים בסיסי, והרפתקה: מריה כספיתאי (וזה אוליב, לא אופוס!) EARTHDAWN וזהו. אז תזכרו, זה אוליב ולא אופוס. והתרגום של SHADOWRUN היה מעולה לעניות דעתי. של המשחק, לא של ספר הקריאה. . . .

ogmios

New member
אוליב, כמובן../images/Emo5.gif

טעות שלי. ולא, התרגום של מרוצללים היה זוועה. "דעתקע"? "משליב"? "ידעוני פיזי"? נו באמת... אדיוס, אוגמיוס מאוכזב

Ga-Ga

New member
אספן העתיקות

לי יש את הספר לשחקן,הספר לשה"מ את כל ארבעת הספרים לשה"מ והספר שכולל בתוכו הכל...והכל של מו"ד הראשון
אין כמוני אספן העתיקות GA-GA

hsotrt

New member
נרא לך???

בטוח אין לך את האוגדן השני של אסופת המפלצות... של רומח הדרקון! מהדורה שנייה...עותק נדיר נמצא בידי... ואם כבר בספרים עסקינו...יש פה מישהו שמכיר/קורא "מחזור כישור הזמן"? גמרתי אתמול את הכרך ה16, האחרון!

hsotrt

New member
אממ....

נראה לי מאוד! זה לקח לי שנה וחצי אבל הצלחתי! אני קורא נורא מהר, במיוחד בלילה... וחבל שזה נגמד! כבר קראתי חצי ספרייה... כולל את אגף הבדיוני/פנטזיה! יש המלצות??

למעלה