מ"תמוטט

האשמדאי

New member
מ"תמוטט

וזה לא בצחוק. אני עכשיו בבית. הראש שלי מרגיש כאילו להקת מטאל נכנסה פנימה והתחילה לנגן, הגרון שלי מרגיש כאילו עבר בו עדר פילים. כבר גמרתי שני קומקומי תה And counting... אז חשבתי, איזה רעיון מעולה זה יהיה להמשיך את המ"ת שלנו. ויימס שואל את פרד "גמלים? מאיפה הגיעו הגמלים?" "זה העניין, המפקד." אומר פרד, "אף אחד לא יודע, הם פשוט היו שם." נובי... אממ... נמצא שם. דיבלר עושה ריקוד משונה וצועק על הקופסה "צא, דיבוק! צא!" זה לא ממש עובד, הקופסה ממשיכה לרשרש. בדרך כלל דיבוקים באנק מורפורק לא יוצאים גם אם אומרים להם. אם משלמים להם קצת... נו... זה כבר עניין אחר. מאגרט נמצאת בכרכרה שלה ונוסעת במשך הרבה זמן, בו היא לא מקיימת יותר מדי שיחות עם האנשים, ובטח לא משהו מועיל, סתם שיחות חולין שמסתיימות בשתיקה. בסופו של דבר הנהג צועק "הגענו לאנק מורפורק!", כאילו שאף אחד לא יכל להבין את זה לבד מהריח שהגיע לאפם. סוזאן החליטה לצאת מהאוקטגרם ולהצטרף אל המצטיין הבכיר ב... מה שהוא עושה. מצטיין בכיר, lead on...

my money! its mine!!!

טוב אז אני לוקח מרית ומקפיץ את המכסה מרחוק ונעמד לתנוחת קרב

האשמדאי

New member
לא ולא

אין שום דבר מתחת לעגלה או מאחורייך או מלפנייך או מצדדייך שיכול לגרום לזה, והוא בטח לא העומד.

.....אהההה......

טוב... אני חוזר לצוד אחרי לקוחות חסרי אונים, באיזה כיוון ההמונים?

האשמדאי

New member
יש לך מרית?

טוב, נו, נגיד ש... אתה רואה הרבה נקניקיות קופצות בתוך הקופסה, אחת מצליחה ומזנקת החוצה, מתחילה לברוח.

מ א ג ר ט

New member
המשך מאגרט

טוב, אני יורדת מהכרכרה ומסתכלת לאנשים הולכים. עדיף להצטרף לקבוצה גדולה ולא ללכת לאיבוד לבד. אני מתרשמת מהנוף. ומהריח.

האשמדאי

New member
ו...?

אנשים הולכים לכל מיני מקומות, בנפרד, בזוגות, לא בקבוצה. כל אחד שם יודע מה הוא עושה שם, חוץ ממך. את מנסה להתרשם מהנוף, אבל מצליחה משהו כמו חצי שניה לפני שאיזה רוכל דוחף אותך, עם עגלת דגים בידו, כי את עומדת באמצע המדרכה.

מ א ג ר ט

New member
המשך-

אני לא מכירה אף אחד, חוץ מהמאסטר הגדול לובסאנג דיבלר, שיש לו כתובת באנק מורפורק. ומה הסיכוי שאני אתקל בו ברחוב...? עוד אני יודעת שגראני ביקרה באוניברסיטה הנעלמת, ואם אני אוכל להגיע לשם יהיה לי למי לפנות. אז ככה שאני שואלת את מוכר הדגים אם הוא במקרה יודע ברוב נחמדותו איך אני יכולה להגיע לאוניברסיטה.

Senior Wrangler

New member
וואו, לא באמת חשבתי שתסכימי לבוא!

איזו התרגשות! איפה נתחיל לחפש את מוות? אולי... אמממ... אוקיי, בסדר, אני מודה! אין לי שמץ של מושג איפה להתחיל לחפש! אולי נחכה לאיזשהו רמז שמיימי או משהו כזה?

רמז שמיימי?

אתה מתכוון כמו הכוהנים המשוגעים האלה שרצים במקדש שלהם וצועקים ומנופפים בידיים שלהם בהתלהבות? אף פעם לא סמכתי עליהם. אנשים שמאמינים באלים הם חשודים מאוד, אני תמיד אומרת...

Senior Wrangler

New member
*מכבה את הלהבות*

הנה רעיון- בואי נברר מי היה הלקוח האחרון של מוות, זה שהוא יצא לאסוף לפני שנעלם! זה חייב להיות קשור להיעלמות שלו באיזושהי צורה. (אני אשמור את ההתערבות השמיימית לאחר כך. תמיד יש התערבות שמיימית במשחקי תפקידים. אני די בטוח שמגיע לי.)

רעיון טוב.

זאת באמת יכולה להיות הסיבה שזה נראה כאילו הוא יצא לעוד עבודה. אבל איך אתה מציע לבדוק? אני הייתי מציעה ללכת לבית של מוות ולבדוק. אבל אני לא יכולה לעשות את זה, מאחר ואין את בינקי.

Senior Wrangler

New member
איך נגיע לבית של מוות?

יש לי שני רעיונות. או שנגיד את פולחן אשקנט בהפוך, או שניכנס למוות קליני. אני באופן אישי מעדיף את הרעיון הראשון, מה את אומרת?

למעלה