מ=ש=ע=מ=ם ל=י!!!מי פהה???

מ=ש=ע=מ=ם ל=י!!!מי פהה???

אני נמצאת כרגע בעירייה...השומרת שהיא במקרה גם המוקדנית הלכה...ואני מחליפה אותה לחצי שעה בערך... אז אני מחכה שאנשים יבואו כדי לפהנות אותם לאן שהם צריכים ואני מחכה שמישהו יתקשר...חחחחחחחח.... בינתיייםםםםםם אני פה משתעממתתתת...לפחות יש פה מחשבבב ורמוקליםםם...אז אני שומעת שירים של שרית ומחכה שמישהו מכם יועיל בטובו להעביר לי את הזמןןן... חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחי....

מה קורה איתכןן בנותתת??

איזה כיףף שיש לי עם מי להעביר ת'זמןןן....

אני מצאתי לי עבודה חדשה בעירייה...חחחחח

ססתםם...אני מחליפה את המוקדניתתת עד שהיא תחזור...

לירונייי תצחקי,תצחקייי אבל אני נהנתתת

מה יותר טוב מלשבת מול המחשב,במזגן,עם קולההה....אני יושבת בפורום ושומעת שירים של שרית... חעחעחעחעחעחעחחעחעחעחעחע

liron162

New member
אין יותר טוב מזה צודקת../images/Emo45.gif

חחחחחחחחחחחחחחחח
לפי מה שנשמע את עושה חיים הא
חעחעחע יש אצלך עבודה בכלל

חחחח אני שמחה בשבילךך דנדושש...

מה חדש?? מתי רואים אותךך??? את באה להופעה בחדרה??

אוףף אני מתחילה להיות רעבההה...יאללההה שתחזור

כבר המוקדנית הזאתתתתת.... לא אכלתי מאתמול בצהרייםםםםםםםםם....

טוב חמודים וחמודות שליייי

אני עפתי הביתה לאכוללללל....נדברררר.... אוהבת אותכםםםםםםםםםםםם

אמממממ

מה חדש? נפרדתי מחברה שלי סופסוף. מתי רואים אותי? לא יודעת.. מה שבטוח- זה לא יהיה בצפון אם אני באה להופעה בחדרה..? ממש לא נראה לי. אין לי כוח לסוע עד שם.

חלאס להתפנקקק...

תבואי לחדרההה...... למה מה את באה ברגלל???עולה על אוטובוס ונגמר הסיפוררר... תאמיני לי הכי טוב לבדדדדדדדדדדדדדד...לא צריך אף אחדדדד למה לא בצפוןןןן???מה את לא תבואי גם לעפולההה?????

MISS MUSIC

New member
עאלק "נפרדתי מחברה שלי סופסוף" י'עמה חחחחח../images/Emo6.gif

מי ישמע את סובלת... גם ככה לא נתת לה להרגיש שיש לה בת זוג, נראה לי ראית אותה איזה פעמיים ב3 שבועות שהייתן ביחד... אמרתי לך את זה פעם ואני אגיד לך שוב, פעם הבאה אל תצאי עם בנות סתם כי משעמם לך או לא יודעת מה אלא רק אם באמת תרצי אותן ותאהבי אותן
מובן

רעות חמודה שלי תכנסי../images/Emo13.gif

קודם כל, לא ראיתי אותה 3 פעמים ראיתי אותה טיפה יותר
ו... הייתי איתה רק בגלל סיבה אחת.. ואת יודעת מה היא.. אם בכל זאת את לא מבינה אז הייתי איתה בשביל לנסות לשכוח ממשהי.. אההממ מסתבר שלא הלך לי וכנראה שגם לא ילך לי..
. ואל תרשמי לי "יעבור לך" כי זה לא
ונראה לי שאני לא אצא עם אף אחת כי אני לא מסוגלת לאהוב אף אחת אחרת
מובן
קיצוררר דברי איתי שתצאי מהמקלחת.. ואל תגמרי את המים.. אבא שלי צריך להתקלח שהוא חוזר הביתה
יא גבר גבר

למעלה