מ"ש עונה:5 פרק:22 07/05/04 FINALE

Elicoz19

New member
מ"ש עונה:5 פרק:22 07/05/04 FINALE

להלן השרשור הרשמי לפרק 22 הסופי שנועל את העונה החמישית. הניכם מוזמנים להגיב בהמוניכם לגבי הפרק. נא לא לענות עם הודעה לא קשורה לפרק. אנא שימו לב, כל הודעה אשר מכילה ספוילר כלשהו, נא לסמן בסימון המתאים
.
והמשך ויום נעים. * לידיעתכם שוב - זהו הפרק האחרון לעונה.

Elicoz19

New member
איזה בן **** של פרקק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

סליחה על הנושא אבל איזה סיוםםםםם איזו חוצפההה מצד המפיונררר לא לא לא אני רוצה לראות את ההמשך!!! לא רוצה להשאר במתח חודשים עד לעונה השישית!! הסיום של העונה השלישית והרביעית כלום לעומת הסיום הזה.. אוי ואני מתגייס עוד מעט, לא רוצה לחשוב שאני אפסיד את העונה הבאה

assaf12

New member
../images/Emo58.gifמה יהיה עם פיית'?

לא כל כך ברורה ההתנהגות שלה בסוף, יושבת לה כאילו היא באיזה הצגה או משהו, אפילו לא זזה

Elicoz19

New member
../images/Emo58.gif מסכנה אבל קיבלה

בהפתעה מפרד.. לא מגיע לה.. אני רוצה להרוג אותו

Principesa Reut

New member
לא ראיתי...

כי.. לא התחלתי עדיין לראות בכלל את העונה החמישית.. מה שכן - עצוב לי שנגמרה העונה

Elicoz19

New member
רעות

אבל יש לך את הפרקים נכון? את פשוט לא רואה אותם? כי למה אם אין לך, יהיה קשה אח"כ להשלים. למה שלא תסיימי לראות את העונה הרביעית ותתחילי עם החמישית? את באמת מפסידה..

מיכל ק

New member
לאאאאאאאא

למה לעשות לנו את זה? טוב אמרתי כבר מקודם שזה ברור שיהיה פרק כזה רק שתמיד בפרק ההמשך הם מסדרים הכל בלי החברה האלה אין סדרה אולי קרוז יכולה ללכת אבל בלי פיית' טאי ובוסקו אין סדרה פשוט אין עכשיו בקשר לפרק עצמו היה מותח וממש טוב עם המון המון המון דרמה אני לא מאמינה על פרד איזה מסריח ממש רציתי לתת לו איזה אגרוף
כל הקטע עם המכונית הכנסייה היה מדהים וגם איך שכל האחרים ראו את הפצצות ואז הם התפוצצו הקטע בסוף שקרוז שואלת על אחד מהאנשים שלה ואז בוסקו צועק עליה היה מדהים קיצור חבל על הזמן של פרק מדורג מאוד גבוהה אצלי

FDNYCarlos

New member
יווואוו יוואוו איזה פרק!!!!!!!!!!!!

איזה מתח!!!!!! לא הבנתי איך אתם יודעים שקים עוזבת? אלי- אתה תוכל לראות את העונה ה6 אל תדאג:) כמו שאני הצלחתי לראות את העונה ה5 למרות שאני בצבא גם אתה תצליח:)

FDNYCarlos

New member
אתה בכל זאת תוכל לראות

כי אתה תיהיה בבית בטח בסופי שבוע ותוכל להוריד:)

למעלה