מ"ש עונה:5 פרק:15 20/02/2004

Elicoz18

New member
מ"ש עונה:5 פרק:15 20/02/2004

להלן השירשור הרשמי לפרק 15 הממשיך את העונה החמישית. להלן
אני חייב להגיד שעל פי פרק זה נדמה לי שלא תיהיה עונה שישית למ"ש.. נורא מצער מה שדוק עשה, ועכשיו גם ניראה שהוא עוזב את הסידרה פרק מאוד מרגש אין לי מילים אפילו לתאר את מה שראיתי.

FDNYCarlos

New member
באמת מאיפה?

והגיע הזמן שיהיה פרק כמו שצריך. הפרקים האחרונים היו מרדימים כאלו :p

FDNYCarlos

New member
אלוהים!!!!!!!!../images/Emo2.gif

ווואוו איזה פרק!!!!!!! נהנתי מכל שנייה ממנו דוק לגמרי לא שפוי איזה פרק חבל על הזמן!!

Lt ResheF 55

New member
בעע בע בע בעב עבעבע

רק עכשיו היה לי זמן לראות אותו ואני המוםםםםם איך לעזאזל אלי (ככה רושמים את זה?) העיז לאיים על אמא של בוס???? עכשיו הוא שוב יסתבכך עם הטראומות שלו???? מונרו, מסכנה, היא הולכת כלכך לכעוס על עצמה... אגב! שמתם לב שהיה לה חוטיני לבן שהיא חיפשה את האקדח
!
ודוק.... הייתי המום מהמעשה שהוא עשה, בהתחלה שראיתי אותו עם האקדח חשבתי שהוא יתאבד אבל שלא יבוא ככה סתם וירה בקפטן, פאק, ואח"כ עוד איים על הצוות, זהו הוא גמר... משמרת שלישית הולכת ומתחממת מאוד מעניין מה יהיה

FDNYCarlos

New member
יהיה

ממש חסר בלי דוק:( או שמנסים להיפטר פה משחקנים קודם אלכס...גימי ועכשיו דוק איך יוציאו את דוק מזה אין לי מושג.. באסה

Lt ResheF 55

New member
מה?

הבנאדם רצח איך אפשר להוציא בנאדם מרצח? טוב לא רצח הוא אמר שהוא יצא מזה אז מירי על בנאדם... |ספויילר| אמרו שג'ימי יחזור לא?

FDNYCarlos

New member
גם אם

יחזירו אותו זה לא יהיה אותו הדבר:( אותו דוק של כל העונות ומי אמר שגימי יחזור? גימי לא יחזור כנראה

Lt ResheF 55

New member
באססססה

דוק התחיל להשתנות ברגע שטיילור מתה, גם היה את הקטע שהוא היה מעוצבן בגלל הג'רי הזה והתחיל לצעוק על המונית ההיא... היה רשום באחד הספויילרים נראה לי שג'ימי כנראה יחזור

FDNYCarlos

New member
הלוואי

שהוא יחזור. אני מקווה שזה לא העונה האחרונה של משמרת. ויהיו עוד עונות..

Elicoz18

New member
זה מה שחשבתי לעצמי

אם הם הכניסו את דוק לצרה כזאת.. נסיון לרצח איך הם יוציאו אותו מזה? זה אומר דבר אחד - שהוא רוצה לעזוב אוף זה מבאס מצד אחד העלילה מעניינת אבל מצד שני זה נראה כאילו מ"ש מתפרקת. אבל - מצד שלישי - פיית' חזרה תודה לאל ועכשיו שמונרו הסתבכה זה היה בכוונה בשביל לפנות מקום לפיית' טוב אני מקווה שהכל יהיה בסדר.. מחרתיים יש פרק נכון? אין חגים או משהו?

FDNYCarlos

New member
כן גם אני מקווה שהכל יהיה בסדר

ויהיו עוד עונות של משמרת. כן יש היום פרק :)

Lt ResheF 55

New member
לא מאמין שמונרו תסתבך עמוקות

הריי איך שהיא התעוררה היא התחילה בחיפושים אחרי האקדח מה שבעצם היא אמורה לעשות, ודוק גנב לה את האקדח, אז לא מאמין שהיא תסתבך משהו רציני כי זה לא שהיא עיכבה עניינים או משהו

למעלה