מ"ש עונה:5 פרק:14 13/02/04

Elicoz18

New member
מ"ש עונה:5 פרק:14 13/02/04

להלן השרשור הרשמי לפרק 14 הממשיך את העונה החמישית. הניכם מוזמנים להגיב בהמוניכם לגבי הפרק. נא לא לענות עם הודעה לא קשורה לפרק. אנא שימו לב, כל הודעה אשר מכילה ספוילר כלשהו, נא לסמן בסימון המתאים
.
והמשך יום נעים.

Elicoz18

New member
אוי ../images/Emo58.gif

כמה דברים יפים קרו הפרק הזה
.. והדבר החשוב ביותר זה ש...!!! מולי פרייס חוזרת!# yey
וגם נחמד לראות את מונרו ואת פארקר נכנסים לקטע.. דוק הזה פזיז חבל"ז.. פרק יפה מאוד וגם הטכניקה של מונרו ובוסקו איך הם התנקמו בו היה יפה.. לא הייתי חושב על זה.. אחלה פרק!

אני לא מבינה

מאיפה יש לכם את כל הפרקים האלה..?אתם מורידים אותם?מאיפה?ואיך?

Lt ResheF 55

New member
אחרי שרק עכשיו נזכרתי לראות

והפרק ישב לי שבוע במחשב אני חייב להגיד... הפרק מהמם! הדבר היחיד שהורס זה הצ'יף החדש! ראבאק הוא מעצבן אותי! שיעיפו אותו! האיטלקי ההוא (אני לא טוב בשמות) הוא אידיוט... חשב שיתעלה על בוסקו... פחחחח איזה בחור טיפש! דוק, דוק דוק דוק דוק דוק! הוא קרע אותי! הוא היה שמח כמו ילד קטן! היה כזה מקסים חמוד מצחיק! הוא היה מגניב!!! גרוווובי! בהתחלה לא הבנתי מה אח של קרלוס רוצה חשבתי שהוא סתם פוץ אבל הקטע בסוף היה מרגש, היה קטע מהמם! בוסקו ומונרו שיחקו אותה אבל הבלש ההוא מעצבן... יש לי תחושה שהוא יאכל אותה! חחח "יש לך פנס אחורי שבור." "על מה את מדברת?!" "זה!" פאף! חחחח אהבתי אהבתי! מעניין אותי איזה שיר התנגן בפטפון של דוק! שיר מדליק
ודוק כמובן היה נחמד נתן לטיי ולסאלי את 2 התקליטורי ויניל... אבל מה שהכי אהבתי זה לראות את DK מתנוענע זה היה משעשע הוא בחור מגודל! וגם את וולש בתחנה שדוק דיבר עם המפקד... וכמובן קימי... היא מהממת! איזה שיער יפה, איזה גוף, איזה בגדים! קימי תעשי לי ילד! טוב עזבו אני במצב רוח טוב

Elicoz18

New member
תשאר במצב רוח הזה בכל הפורמים..

ואם אתה עצבני לך תראה מ"ש.. תיצור איתי קשר בהזדמנות

Lt ResheF 55

New member
חחחח כן אה...

איך ליצור איתך קשר? אין לי את המסק שלך ובאיסי אתה לא עונה

למעלה