מ"ש עונה:5 פרק:11 09/01/04

Elicoz18

New member
מ"ש עונה:5 פרק:11 09/01/04

להלן השרשור הרשמי לפרק האחד עשר הממשיך את העונה החמישית. הניכם מוזמנים להגיב בהמוניכם לגבי הפרק. נא לא לענות עם הודעה לא קשורה לפרק. אנא שימו לב, כל הודעה אשר מכילה ספוילר כלשהו, נא לסמן בסימון המתאים
.
והמשך יום נעים.

Elicoz18

New member
יא איזה פרק יפה ../images/Emo58.gif

בהתחלה לא הבנתי את הקטע של הכתוביות הזהרה.. לא אבל היה פרק יפה, בוסקו הצחיק אותי עם היציאות שלו כמו תמיד.. אוי אני מת על השחקן הזה... פרק יפה.. מותח ומשאיר זעזוע קטן כאשר בוסקו מספר לחשוד איך בדיוק הוא עשה את זה בסוף הפרק.

Lt ResheF 55

New member
אממממ

למה לא הבנת את הכתוביות אזהרה? האירוע אמיתי כל השאר לא, חחח סטיב אמיתי כל השאר לא... זעזוע? אמממ לא יודע לא נראה כמו זעזוע, נראה כאילו נמאס לבוסקו

Elicoz18

New member
אמרתי שלא הבנתי? ../images/Emo58.gif

בהתחלה לא הבנתי כשראיתי אותם חשבתי נתנו לי פרק של משהו אחר.. וזעזוע הכוונה לחומר למחשבה לי אישית בקשר לעבודת המשטרה והטעויות שבוסקו עשה.. כגון לא חיפש על גופו.. היו לו 2 סכינים קיבינימט!# מטעויות לומדים..

Lt ResheF 55

New member
אמממ סורי

אבל לא הבנתי מה הקטע של הפרק, אוקי פרק חביב, אמורים להבין ממנו משהו??? הוא גם עבר לי מהר מאוד אגב

Elicoz18

New member
שמתי לב למשהו לא נכון בפרק ../images/Emo58.gif

במהלך הפרק הם ביקשו מהמוקד ליצור קשר עם המודיע.. ואם בשיחה הראשונה הוא לא רצה להזדהות.. אז לא יתכן שכל הזמן הזה המוקדנית הייתה איתו על הקו.. אם היא ניתקה, אז אין סיכוי שהיא יכלה לחזור אליו ולשאול אותו דברים במהלך הפרק.. הגיון. ואם זה נניח לא היה חסוי והמשטרה יודעת מי המתקשר היא יכלה לברר ולהגיד לשוטרים בשטח מי זה ואיפה הוא גר בשביל לברר.

Lt ResheF 55

New member
למה לא ייתכן?

ועוד איך יש מצב שהמוקדנית נשארת עם בנאדם על הקו, אם אצלנו עושים את זה אז אני בטוח שעם המערכת הגדולה שלהם אפשר גם לעשות את זה... ואם הוא התקשר מטלפון ציבורי? נתן להם את המס' והם חזרו אליו כל פעם או שהוא נתן לה את המס' ואמר שהוא לא רוצה לזהות אז כנראה יש אצלהם חוק הגנה או משהו אנא ערף והיא לא עלתה עליו

Elicoz18

New member
ובכן

לא יתכן מצב שבוא נשארים עם המודיע במשך 30 דקות אם לא יותר. כמו שהיה בפרק. המודיע הודיע על כך שמישהו צועק לעזרה מתחת למרפסת שלו או חלון - לכן זה שולל את האפשרות של הטלפון ציבורי. ובקשר לחוק.. חשבתי על זה בהתחלה.. לא יודע פיפטי פיפטי.. אבל אני סבור שלא יתכן.

למעלה