מ=ש=ח=ק=!

מ=ש=ח=ק=!../images/Emo41.gif

אז ככה.. ספירו'ש (אדם החיימשלי) ואני החלטנו שנמאס לנו מכל הריבים פה.. אז יאלה משחק.. למרות שכבר שיחקו אותו פה *בשרשור הזה כותבים רק הודעות שקשורות למשחק* *לא לנצל''ש לשרשור הזה* אז המשחק הולך ככה נגיד שאני שמה תמונה וכותבת מה לדעתי הבויז חושבים בה או כל דבר כזה.. אתם בטח כבר מבינים וככה כל אחת שמה תמונה....... יאלה מתחילים אז אני אהיה ראשונה.. חחחחח לפי דעתי... ערן: ''בוו.. תודו שנבהלתם!!!'' אדם: ''יאלה צלם.. נרדמתי'' שרון: ''נינייינייני אני באמצעע'' אושרי: ''אהה.. תראו ציפור!! שיט הם לא האמינו =\'' אביחי: '' זה רק אני או שנכבה האור?!?! ערן? אושרי? מישו?!?!'' לא יצא מצחיק אבל שיהיה....

עונה../images/Emo13.gif

ושתדעו לכם שזה מזה לא יפה..כי אני ואורנית המצאנו ת'משחק הזה..יותר נכון אורנית הגאונה!! איזה קנאיות..
טוב לא בא לי לריב.. ערן:"נו אדם זוז קצת לצד יא שמן אתה מסתיר אותי!!!" אדם:"אני ידחוף אותך עם התחת עם לא תפסיק ערן!!" שרון:"אויש..הבנות בפורום ירצו לשמוע שחשבתי עליהן!!" אושרי:"אאוצ' התעקמה לי הרגל רבאקק.." אביחי:"נו שתקו כבר ותחייכו למצלמה!!" חח..איזה משפטים לא מהעולם הזה

חח קרעת אותי מאמי חחח

אני מקווה שפיתאום הם לא יכנסו לפה ויקראו את זה חחח..

בנות.. כנסו

כל פעם מישי אחרת שמה תמונה.. לא מגיבים על אותה תמונה כמה פעמים תוסיפו תמונות :)

נטלי חן

New member
כנסי::::::

איך שמים תתמונה?!כשאת מגיבה לאיזה שירשור ואת רוצה להוסיף תמונה תיפתחי את השירשור שבו את רוצה להשים את התמונה ותילחצי על הוספת תגובה..לא על הוספת תגובה מהירה..אחרי שניכנסת להוספת תגובה יש לך שם למטה צרוף קובץ--->את עושה עיון ובוחרת את התמונה שאת רוצהה..!! מקווה שהבנת..הסברתי טוב?!

חח יש לי..

יש ליי... אושרי" סעמק עם הגשם הזה ניכנס לי טיפה לעין.." ערן "נו יאללה נראה עם יצא לי חיוך מיזה .." הבת הזאת (שחכתי איך קוראים לה) "דיי איזה קטעים אני עם הגיים בויז ואתם לא ננע בננה" שרון "יאללה תעשו פוזה כמוני שווה לא?!" אביחי "אושרי לך נכנס טיפה לי נכנס דלי" אדם "יאללה בוא ניגמור עם זה כבררר"

למעלה