מ.ק
22 - מה דעתכם?

מ.ק../images/Emo18.gif22 - מה דעתכם?

אהבתי את הפרק הראשון, חבל שכל התקלות בערוץ קצת הרסו את החוויה...

אסִי

New member
מק 22 ../images/Emo11.gif

בוקר טוב. רציתי להעלות דעתי אתמול בערב, אך מאחר והפורום קצת שומם חשבתי להשאיר את זה לעוד כמה ימים. אז אם כבר העלת את הנושא לדיון - גם אני מאוד אהבתי את הסדרה. אני חושב שהיא עוד אחת מהתוכניות היותר מושקעות שיצאו מהערוץ. תקלות? חוץ מאיזו שניה שנתפסה התמונה לא היה עוד משהו מיוחד... בסך הכל - הפרק הראשון.
ולכל מי שלא ממש יודע איזו תוכנית זאת, הבאתי לכם סיכום קצר למטה.
קצת על הסדרה:
"מק 22" הינה סדרת אנימציה הומוריסטית (ערוץ הצחוק כבר אמרנו) הראשונה בישראל, אשר חושפת ומציגה לכל צופיה את הסוד הגדול מאחורי השירות הצבאי של כולנו. או בקיצור: "הסדרה שתעשה לצבא מה שהצבא עשה לכולנו". הסיפור מתרחש בבסיס טילים בדרום הארץ, המוצג כמקום סודי ביותר. "מק 22" - כל יום א', בשעה 22:00, ערוץ ביפ.

H i L o L a

New member
התוכנית אתמול...

היו בה כמה קטעים שממש צחקתי מהם בקול, אבל פרק ראשון ממוצע, זאת נראת תוכנית שתעלה ותתקדם
ובכלל- התשובה הישראלית לסאות'פארק {אמממ,,,ההתחלה עם הכתוביות הייתה מוכרת למישהו?
} במיוחד אהבתי שהירח והשמש מרובעים חחח וגם את הרעיון עם הבדוואי

אסִי

New member
בהחלט תוכנית מצויינת,

זה אמנם רק הפרק הראשון, אך תנו להם עוד זמן. התשובה הישראלית לסאות'פארק? צודקת בהחלט. אחרי הכל, היוצרים של התוכנית אמרו לפני שהתוכנית עלתה לאוויר שהם לקחו את ההשראה מ-סאות'פארק. עוד הם אמרו כי בתוכנית הזאת הכל יהיה מופרז ולפעמים כלל לא דמיוני. כנראה שהם צדקו. בכל מקרה, בקשר לריבועים - זה הקטע של התוכנית וזה העיצוב שלה.
בואו ננסה לתת ציון לתוכנית, על סמך הפרק הראשון בלבד. תוכלו להוסיף עוד כמה דברים שהייתם רוצים לראות. לדוגמא: אני נותן את הציון 8 (מתוך 10),ו אני מאוד רוצה לראות את תגובת יוצרי התוכנית על הפגיעה הבוקר בשייח יאסין.

H i L o L a

New member
לא נראה לי

שתהיה תגובה בתוכנית לפגיעה בשייח יאסין, כי אם אני לא טועה כל הפרקים כבר הוקלטו והוכנו מראש,ועכשיו רק משדרים אותם

אסִי

New member
נכון שהפרקים הוקלטו ונערכו מראש,

אבל תמיד אפשר להכניס עוד פרק חדש באמצע שיהיה קשור לפרק שלפני ולפרק שאחריו.

boblight

New member
הפרק הראשון של מ.ק. 22 ב-Soulseek

מי שלא יודע איך: http://www.slsknet.org --->>> להתקין, להתחבר ולחפש M.K.22-01.avi זהו קובץ של 191 מגה ב-DivX.

adi kol

New member
hay kids - im happy you liked mk22

we worked very hard on the shit .. i can promise you all - first hand - the first 3 epsiode will be nothing compared to the crazy stuff comming to you after those. believe me .. im south park's biggest fun and its so hard to get me to lough any way .. have fun watching mk22 make sure to call all your army friends and watch it Ohh VERY IMPORTANT : post as many POSITIVE forum msg's here and on BIP's site so the second season of mk22 will be HardCore funny --as oppose to --family funny -- hint ^^^ ^^^ ^^^ hint have fun adi kol 3D Branch mk22 TeaM

boblight

New member
סידרה מצויינת

מה שאני מאד אהבתי זה (1) שזה גם 2D כמו Southpark וגם 3D חלק מהזמן, (2) הירידה לפרטים! הייתי בבסיס *בדיוק* כזה: המזגנים, הצריפים, המקלחות, אפילו המנורות ... ו-(3) הרמיזות לסרטים ידועים (.E.T למשל) או לקטעי טלויזיה (מעברי ערוץ 2). נקווה, כמו שנאמר ע"י עדי, שההמשך לא מבייש את הפרק הראשון ואפילו יעלה עליו. אצלנו בעבודה מתהווה הקאלט as we speak...

50kg

New member
סדרה ענקית..

אני יוריד תפרק הראשון עוד פעם כדי לראות עוד דברים שם.. אב באמת סדרה טובה...

למעלה