מ.ק 22 ...

mominman

New member
מ.ק 22 ...

ניתן לראות שב- מ.ק 22 לוקחות המון סצנות מסרטים ... בפרק ה - 4 - זאב זאב , מישהו יודע מאין נלקח הקטע עם גשם הצפרדעים והנשמה שיצאה משוקרון?, והקטע ששוקרון הפך לזאב וראו שהוא רואה כזה בצבעים מיוחדים ( את יודעים על מה אני מדבר !! :] ) מאיזה סרט זה נלקח בבקשה ?! אהבתי את הקטע של הנזלת והמצלמה של הכתבת ( ברח לי השם ) .. חחח.. הרג אותי ... ומה אתם הכי אהבתם ב.. "זאב , זאב "

GlitterKitten

New member
הכי אהבתי...

את הקטע שבחתימה שלי

omer landau

New member
אהבתי ממש את הפרק

זאת סידרה כזאת מצויינת ממש יפה גם אנימציה גם העבודה שלהם זה להעליב את כולם שם חח מאיזה סרט היה הקטע שהוא ריחף מעל הבסיס???

frodo1

New member
היה גם את שיר הנושא של "חברים"

אבל גם אותי הרג הקטע שהאף שלה התחיל לדלוף. וגם אהבתי ששוקרון כאילו עמד לאכול את הכלבה, אבל הוא ז**ן אותה.

mominman

New member
מ.ק 22 -

היא הסדרה המעולה ביותר שראיתי !! חוצמזה בקשר לקטע עם הנזלת והמצלמה ... זה מפרויקט המכשפה מבלייר ולא ממת לצעוק ... כי גם במת לצעוק עשו פרודיה על חלק מהסרט ... ומישהו יודע מאיפה נלקח הקטע עם הנשמה ??

omer landau

New member
נכון אחלה סדרה

גם אני שאלתי את עצמי מאיפה הקטע שהוא מרחף לו ברחבי הבסיס הם עשו את זה טוב עם המוזיקה הסדרה הזאת ממש טובה כתובה יפה מצחיקה עשו אותה במחשבה רבה ומה שעוד יפה זה שזה מצוייר אבל הרקע הוא לפעמיים ממש מושקע תלת מימד וכל מיני דברים כאלה ואת הדמויות עושים בכוונה סתמיות כאלה את הקטע מנוקדת מבטו של הזאב -שוקרון עשו ממש יפה

mominman

New member
מ.ק 22 -

היא הסדרה המעולה ביותר שראיתי !! חוצמזה בקשר לקטע עם הנזלת והמצלמה ... זה מפרויקט המכשפה מבלייר ולא ממת לצעוק ... כי גם במת לצעוק עשו פרודיה על חלק מהסרט ... ומישהו יודע מאיפה נלקח הקטע עם הנשמה ??

MaddyD

New member
הצפרדעים היו קטע מסרט?

זה היה כל כך מוזר אני כזה מסובבת את הראש לכיוון אחותי במבט 'WTF' שכזה. זה היה כל כךך לא ברור

למעלה