מ.ק 22

mominman

New member
מ.ק 22

פרק 2 - מצחיק ביותר...!!! אין ספק שהקטע המצחיק ביותר היה על עניין משפחתו של אדיסו ..!! תשאירו תגובות לסיכום הפרק...

קוקידלה

New member
ממש צחקתי...

היה פרק ממש מעולה... רק הפסדתי מה קרה בסוף עם הבוהן, מישהו יכול להשלים לי את החסר? גם באפי ומלקולם היה טוב היום!

bad boys2

New member
היה פרק טוב

בכלליות אני חושב שבסדרה הזאת יש מעט מדי פאנצ'ים אבל חפיף אדיסו קרע אותי עשו לו דיבוב מעולה ובכלליות היה פרק די מצחיק לא כמו סאות'פארק אבל אין כל כך מה להשוות

אסִי

New member
אהבתי מאוד גם אני.

לסיכום הפרק: הבסיס יוצא לטיול בירושלים. שוקרון פותח בנאום לקראת הטיול, ויוצאים לדרך. בכניסה לעיר רשום בשלט "4 ימים לא היה פה פיגוע". האוטובוס חולף על פני מוכר פלאפל ששרד 5 פיגועים ונחשב כאדם מפורסם ואף חשוב. החיילים צוחקים ומסתלבטים על המדריכה (כמו בטיול שנתי) והיא מתחילה לבכות. שוקרון עוצר להשתין על המנורה ליד הכנסת, שאגב מאוד מצאה חן בעיניו. הוא הביא אותה לבסיס על האוטובוס וצבע אותה. בצאתם מירושלים חולפים על אותו שלט ובו כתוב "4 שעות לא היה פה פיגוע". חוקרי השב"כ מגיעים לחקור ולמצוא איפה המנורה מירושלים עם גשש מס' 1. נמצאה המנורה בבסיס, והחוקרים אמרו לשוקרון כי יפתחו בחקירה. שוקרון מצידו הרגיע את הרוחות והכריז כי כל הבסיס בעונש: לא יוצאים שבת. ההורים מגיעים לבסיס. שוקרון נפגש בחבר מהצבא, אבא של חנוכה; אשר עבד עליו בעבר. שוקרון שולף נשק ומבקש פיצויים. הוא מקבל חברה יקרה לליבו של חנוכה בעלת 20 מוסכים בכל הארץ, אשר נמצאת בשפל. חנוכה שוב סידר אותו ולקראת סוף הפרק באים מהמשטרה לקחת אותו (לפ"ת). בנתיים אדיסו ממתין למשפחתו שבאה ברגל מדימונה כל הדרך לבסיס ועוברת הרפתקאות רבות בדרכה ולבסוף אינה מגיעה. שולמן מגלה שהורים התגרשו ואביו נהיה הומו ומגלה כי הבדואי לקח את אימו לסוטול (וכל מיני) בעישון הנרגילה. התאומה הסיאמית של מיכל, אשר הופרדה בלידה, זקוקה להשלמת איבר ברגלה (לא זוכר מה זה היה בדיוק) בשביל להצליח בסוכנות הדוגמניות. מיכל, לאחר מחשבות רבות הביאה לה את מבוקשה בשביל לשמור על כבוד במשפחה (שאוהבת אותה קצת פחות מהבלונדה הדוגמנית); אך גילתה שהיא איננה זקוקה לו לבסוף. בקיצור, היה פרק מאוד יפה היום! אני אישית נקרעתי מצחוק, למרות שהיו קטעים מהפרק הזה ששודרו כפרסומות בערוץ. אבל עדיין היה קורע! שיהיה לכולם לילה טוב.

עמיתוש

New member
איזה פרק!

כל הקטע של המשפחה של האתיופי (מההליכה, לקטע העובדים הזרים, דריסתם ע"י שלמה גרוניך ועידן רייכל ולאחר מכן פיצוצם על ידו) היה בין הקטעים של ביקורת חברתית הכי חזקים שראיתי! דמעתי! כל הכבוד
.

XplowBoy

New member
פרק ענק

אני הכי אהבתי את הקטע הזה של חנוכה ואבא שלו חחחחחחחחחח זה היה ענק! חחח והקטעים עם אדיסו גם היו קטעים טובים... מוזר לפי מה שאני שמעתי הוא צריך למות בכל פרק... וגם עם שולמן היה מצחיק... חחחח הוא עזב אותי בשביל גבר אחר חחחחחחחחחחח זה הולכת להיות סדרה ענקית אין מה לדבר... אהבתי גם את הקטע של החנות פלאפל שהתפוצצה 5 פעמיים ושרואים את המתאבדים מתפוצצים!

למעלה