מ.ק 22 מעתיקים!!

ילדבודד

New member
מ.ק 22 מעתיקים!!

אהלן... אני צופה אדוק של SOUTHPARK,תוכנית שכבר קיימת מעל 8 שנים, אני מכיר 95% אחוז מהפרקים של SOUTHPARK. בכל אופן ראיתי את עשרת הפרקים של מ.ק 22, אני חייב לציין שלמדתי לאהוב את התוכנית, ואני אישית ימשיך לצפות בה, גם בגלל שהיא מאוד ישראלית, וגם בגלל שהיא פשוט מצחיקה :) היוצרים של מ.ק 22 עשו עבודה מצויינת. אולם דבר אחד מפריע לי מאוד, וזה העתקה של קטעים שלמים מהסדרה SOUTHPARK, יש סצינות ברורות של העתקה, יש קטעים של כמה שניות שהעתיקו, ויש אפילו קטעים ארוכים יותר, אני יכול לתת דוגמאות (עם מישהו ממש מתעקש), אמנם כמות ההעתקות נמוכה, אבל קיימת. היוצרים של מ.ק 22, כנראה ראו SOUTHPARK, ובנו את הסדרה מ.ק, על אותו עיקרון, אין שום בעיה עם זה. אני לא חושב אבל שצריך להעתיק קטעים שלמים מסדרה אחרת. ביי!!

mominman

New member
ממש קטעים , קטעים ?

לא כל כך נראה לי , מה שכן הם לקחו השראה ... הנה דיון קטן בפורום סאות'פארק >>> http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=374&msgid=35057484 אולי יש קטעים קטעים שאולי יחשבו העתקה, אבל לרוב הם לקחו השראה . לדעתי יש משהו מיוחד מאד במ.ק.22 . דרך אגב ף אם אתה חובב מ.ק. 22 אתה מוזמן להשאר איתנו ..

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifאתה גם חושב שנדע על מה

אתה מדבר
חחחחחחחחח איזה סתום

ילדבודד

New member
אני סתום?

תורידי את הפרקים, סתכלי על הדקה שרשמתי, וזהו. רואים שזה קטע דומה.... יצאת מה זה מפגרת.

ילדבודד

New member
האמת גם עיצבנת אותי!!!

מה קשור סתום!?! מה את מכירה אותי בכלל... לכי חפשי!!! תלמדי לדבר... ביי!!

scudnick

New member
ת'אמת אתה יצאת סתום.

מה אתה מתחיל לתת לנו פרקים וזמן? זה שלך אין חיים וכל החברים שלך מסתיימים ב@ לא אומר שכולנו כאלה. מתי בפעם האחרונה יצאת החוצה (אתה יודע... המקום עם השמיים הכחולים ובלי מחשב... צל קלוש של זיכרון?)

ילדבודד

New member
יו... מה אתה רוצה?

גם אתה נופל אלי... מה אתם רוצים ממני?! מי שזה מעניין אותו, שיבדוק מי שלא, שיעזוב אותי בשקט, בשביל מה אתם מגיבים בכלל? עם אין לך משהו רלוונטי לעניין, אז אל תגיבו בכלל, כאילו מה באתם ליפול פה על אנשים. למה בכלל להגיב?? מה אתה קשור?? כל מי שיש לא עוד משהו "חכם" להגיד, שיעשה טובה וישמור את זה לעצמו, אין לי כוח... סמאק חבורה של ילדים קטנים.. /: ראבק.. הרסתם לי את המצב רוח... לא מעניין אותך תעבור הלאה.. למה להוסיף שמן למדורה?? אוף אוף ילד קטן... תחזור לבית ספר ביי

scudnick

New member
הממ...

הוא קורא לי ילד, בזמן שהכינוי שלו זה "ילדבודד"

PuRe in§anitY

New member
הממ...

"הבנאדם הציג טענה והביא לה הוכחה.. אם זה ממש מעניין אותך אז תבדקי אותה , אם לא אז לא.. מה קשור סתום? קצת תרבות שיחה לא תזיק.." ועכשיו אני אשמח אם תסביר לי איך כל שאר השטויות שכתבת מתקשרים לפורום הזה או לאיש הזה? תתבגר קצת..

PuRe in§anitY

New member
אני לא מבין אותך..

הבנאדם הציג טענה והביא לה הוכחה.. אם זה ממש מעניין אותך אז תבדקי אותה , אם לא אז לא.. מה קשור סתום? קצת תרבות שיחה לא תזיק..

¥EleVatioN¥

New member
אעעעעעעע ../images/Emo122.gif../images/Emo129.gif

בא לך לתאר לנו המילים מה הולך שם? אין לי כוח להוריד ולבדוק

mominman

New member
וכאן שרשור המריבה הזה נגמר ../images/Emo13.gif

כולם - בלי ויכוחים , הילד הציג טענה מסוימת ואל תקטלו אותו . אם אתם חולקים על דעותיכם , דברו יפה . קצת תרבות שיחה מה שנקרא בפיו של רוני .

Y0NaTaN

New member
זה שבסדרה מוצגות הדמויות בצורה

פחות תרבותית, לא אומר שגם בפורום צריך להתנהג בצורה לא תרבותית...

למעלה