מ.ק 22 - הבלוג

mominman

New member
מ.ק 22 - הבלוג ../images/Emo99.gif

שימו
- כולם !! היום בשעה 9 משדר מק22 (שזה אני במקרה
) את הפרק השביעי של מק22 בבלוג !! כולם מוזמנים .... במיוחד אלה שהפסידו ... אגב אסי - אני יכול לכתוב אותך על המסך , דבר שיביא לך המון אנשים חדשים לפורום , תגיד לי אם אתה מעוניין שאני יתן לך חסות , ואתה תתן לי פה באתר .. שימו לב, זהו סדר השידורים של הבלוג - יום שני - 21:00 - שידור של פרק האתמול . יום רביעי - 21:00 - שידור של פרק יום ראשון שוב . יום שישי - החל מאחת בלילה - מרתון כל הפרקים . :)))

mominman

New member
דווקא לא ,

היוצרים בעד ההפצה של הפרקים באינטרנט ושידורם , אפילו תשימו לב שבתודות בסוף נתנו תודה לזה מליאונטוורק שמפיץ את הפרקים שלהם ,

H i L o L a

New member
וואי איזה רעיון טוב!

יפה יפה אני לא פיפסתי עד עכשיו פרקים (טפו טפו) אבל זה רעיון ממש טוב! המלצה שלי לכו לבלוג ותראו זה היה פרק אדיר

מק22

New member
אוף..... ../images/Emo10.gif

התוכנה שמקרינה את הפרק ישירות מהמחשב עושה לי בעיות , אני יצטרף להקרין מהמסך באיכות גרועה למידי , פיצוי ביום שישי

mominman

New member
מאוכזב , ../images/Emo4.gif

אמרו לי שהולך להיות לי טוב בשידור וצפו בו בדיוק 4-5 ילדים , מבאס , בערך 30 אנשים הביטוח לי שהם הולכים לבוא , מאוכזב ... *נאנח* צפיתי שיבואו גם יותר מהפורום , וגם התוכנה הזאת עשתה לי בלאגנים והייתי צריךך לכוון את המלצלמה למסך וזה היה גרוע מאדדד יום שישי - חצות - כולם בבלוג - שידורי כל הפרקים ( ואסי >> תשובות בבקשה )

Ronush14

New member
אני מצטערת ../images/Emo4.gif

אני פשוט לא הצלחתי לראות... זה עשה לי מלא בעיות... אז יצאתי

אסִי

New member
סרוי אחי, רק עכשיו חזרתי.

בקשר לפרסום הפורום - לא מומלץ. בכל מקרה, אני אעדיף להמשיך לדבר איתך על נושא זה בפרטי.

למעלה