מ-צב רו-ארח טוב

gmgy

New member
מ-צב רו-ארח טוב

אז בגלל שהבנתי שהיום זה יום הבאסה הפורומי החלטתי להעלות לכן את המצב רוח בסיפור הצרות האמיתיות והקשות שהטרידו את רובכן לפני שנה (ואותי ברגעים אילו) ותראו איך אתן נזכרות בנוסטלגיה בצרות של פעם וצוחקות על כמצה הדברים נראים מגוחך כשמסתכלים אחורה: 1. איך ללכת לחופה (אבאמא/אבות אמהות/שניכם/חצי דרך)
2. צריך בירה? כמה בירה לקנות?
3. מנות ראשונות בהגשה או בבופה
4. מי יבוא איתכן לסלון כלות/מלון
5. אפשר להושיב את דודה קלינקה ליד חייקלה?
(השמות אמיתיים ובמקור. הזכויות שמורות למערכת) 6. כולם אישרו? מה עושים עם אולי?
7. שכחתי מישהו?
8. מה אם יהיה חם/קר מדי?
בקיצור בנות, לדעתי עוד כמה שנים, כשנהיה עם ילדים ומשכנתא נסתכל על הצרות של נשואים טריים ונצחק. אני מקווה שכולנו נוכל לקחת את הכל בפרופורציה כדי שנוכל להמשיך לחיות. המממ.... יצא לי קצת פילוסופי וקצת מבולבל אבל אני מקווה שהבנתן אותי.

gmgy

New member
אני פה

אז המטוסים בשביתה. אם חזרתי לארצות הניכר יחזרו להם גם המטוסים והדגלים

gmgy

New member
בארץ חמדת אבות

מחכה בסבלנות לחתונה ועושה סידורים אחרונים. הבחור מגיע בסוף השבוע אבל אני חייבת לציין שהכל טפו טפו טפו הולך על מי מנוחות. אתמול הייתי במדידה ויצאתי מרוצה מאוד. מאוד. מאוד. בעיקר מזה שעם מחטב אני נראית כמו סנדי בר בהתקפת אנורקסיה. זה פשוט מדהים המחטבים האלה.

gmgy

New member
אתן כבר עוזרות

למשל, עד אתמול לא היה לי מושג בריזרים מהם. שאלתי בפורום כמה בירות להביא והמליצו על בריזרים. בירור קצר העלה שזה בעצם מה שנקרא באמריקה Hard Lemnonade או בקיצור משקה בנות אולטימטיבי כי הוא מתוק ואלכוהולי גם יחד. זה המקום לציין שאני חולה על Smirnoff Ice ושות´ והידיעה שגם עם ישראל יודע לעשות שמייח עשתה לי טוב על הנשמה. אז הוחלט קצת בירה הרבה בריזר ויופי טופי. חוץ מזה שאני לא חושבת שאתן יכולות לפתור את סוגיית קלינקה/חייקלה. יש פה היסטוריה של למעלה מחמישים שנה שאפילו גדולי הדור לא יוכל לפצח.

יעלי2

New member
תשובות:

1) אישורים: מי שאמר כן נרשם כמגיע. מי שאמר שלא - לא. ומי שאמר אולי - נרשם כלא מגיע. אצלינו היו סך הכל 4 אנשים הפרש (לא 4%) בין מה שנמסר למה שהיה. 2) בירה - ממליצה על ברז (חבית אחת) או כמה עשרות בקבוקים משני סוגים. ממילא לא שותים הרבה בירות כי יש אלטרנטיבות שוות. 3) אנחנו צעדנו בזוגות: הורי, הוריו ואנחנו אחרונים חביבים. 4) מנות ראשונות. עדיף לשלב. אבל! מניסיון כאורחת, כשיש בופה מנות ראשונות יש יותר אוכל. כשיש הגשה מקבלים אוכל לציפורים ותמיד מחכים שיגיע עוד משהו. (בדרך כלל אפשר לשלב). 5) לסלון כלות הגיעה איתי חברה. אפשר אחות או מי שאת הכי סומכת עליה שתענה לטלפונים, תפתור בעיות אם יצוצו (?) ותנהג עבורך.

Hadar p

New member
אני גם הענה קצת תשובות!

1. אנחנו הלכנו לחופב כל אחד עם זוג הוריו (מתוך כבוד) כשאני הגעתי מלווה שהורים שלי לחופה הוא יצא אליי ההורים שלי נכנסו עם סבתא שלי הוא כיסה אותי בהינומה ונכנסנו יחב (ברגל ימין!) 2.אנחנו קנינו קצת משקאות חריפים והוספנו לבר (ודקה,ויסקי ועוד כל מיני) 3. אצלנו חוץ ממזנון פתיחה היה הכל בהגשה (ככה מכבדים הכי הכי את האורח לדעתי) 4. אני התארגנתי בסלון (רוני פרנקל) עם חברה טובה שהיתה איתי כל היום. 5. לא סידרנו שולחנות לפי מקומות שמורים פשוט כתבנו על שולחנות מסוימים (חברים הדר ורוברט, משפחה הדר, משפחה רוברט ועוד...) אבל רב השולחנות היו לפי ישיבה חופשית ---אצלנו היו כמה סוגי שוחלנות עגולים 10 איש בשולחן, מרובעים 12 איש בשולחן, ואליפסה 15 איש וככה סידרנו +- נגיד החברים שלנו היו קרוב לרחבה בשולחנות אליפסה. 6. אצלנו לא אישרו והזמנו 300 מקומות + 50 ספייר והגיעו 350 איש! חילקנו הזמנות לכמעט 400 אבל ידענו למה לצפות... כי היו הרבה הזמנות מחוסר ברירה וידעו שלא יגיעו. חם או קר..... נדמה לי שלחתונה מי שמכבד אותם יגיע בכל מצב ומזג אויר!

limor 2

New member
../images/Emo6.gif כל הכבוד ! מזל שמטבענו אנחנו

נוטים לשכוח דברים.. איזה כיף שזה מאחורה !

למעלה