מ===פ===ג====ש

מ===פ===ג====ש

לקוח מהפורום הרישמי: ======================================================== טוב בנות!! אני לא הולכת להרחיב עכשיו על כל מה שהיה!! אני יגיד רק כמה דברים!! אתם אפילו לא מתארות לעצמכם כמה הראל אוהב את הפורום הזה!! וכמו שטפטה אמר לנו שאנחנו הפורום הכי חזק שהיא ראה!!! היה רגע שרוי הקריאה את הברכה...וכולם פשוט כבר לא יכלו..ובכינו!!! שירלי בכתה,אמא של הראל,הראל כבר עוד שנייה היתעלף לנו שם...אתם לא מאמינות איך הפתענו אותו כאאאאאאאפפרווות עליווו אני לא ישכח ת'יום הזה !! שירלי טפטה והראל שרו שער הרחמים!! איזה ביצוועעע אלוהים!! במציאות הראל פשוט ש=ר=ו=ט.....חחחחחחחחחחחחחחחח..... הרג אותנו מצחוווקק הוא דיבר איתנו כאילו אנחנו המישפחה שלו!! ועכשיו תנו לי לספר משהו הכי קטן בארץ!! בסבב שמות ....אז אמרתי לו אני שני מויאל ובלה בלה בלה...קמתי להיצטלם איתו.. והוא אמר לי (אני עוד לא קולטת את זה בנות)...אני מיתקרבת "יוווווווווווו איזה יפיווופפההה את " ואז התחבקנו וקרא לי ת'פדיחות של הארץ.....הוא שאל אותי מה שלומך מתוקה...באותו זמן שחיבקנו אז צרחתי לו באוזן "פ'סדדדדדדדדדדדדדדדדרררר"....חחחחחחח... ואז הוא אמר "איזה עיינים...איזה עייניייים יש לך" ואז היצטלמנו והוא אמר תודה חמודה באמת.... חחח על מה תודה?!?!?! וזהו אני לא הולכת עוד להרחיב כי זה היה פשוט ח=ל=ו=ם אחד גדול!! ישימו פה את התמונות!! בנות שצילמו אותי תשימו פה אני אל הבאתי מצלמה!! א=ו=ה=ב=ת א=ו=ת=כ=ם פ=ו=ר=ו=ם מ=ו=י=א=ל!!!

נ ר ו ש

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

"איזה עיינים...איזה עייניייים יש לך" איזה מושלםםםםםם
איזה כיף לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

חח זה ניראה כאילו

אני לא רוצה שהוא יחבק אותי!! חחחחח ההיתי בהיתרגשווווווווווווות של החיים

מאי 406

New member
יאייייייי כיף לך../images/Emo70.gif

זה נשמע כמו אחת הפנטזיות הבלתי-אפשריות שלי
(לא לשכוח להעלות את התמונות!)

M O R I A 15

New member
יאיייייייייי איזה כיףףףףףף לךךךךךךך