******* מ פ ג ש *******

יעל י

New member
******* מ פ ג ש *******

מחר בשעה 19 בעזריאלי (אני מקווה שיטבתה בעיר פתוח) מי שמגיעה נא לסמן בחיוב ואני מחר בבוקר אשלח לכן את מס' הנייד שלי לעידכונים אחרונים בשטח...(במידה ויטבתה סגור)

מאיוש1982

New member
אני לא יודעת אם אוכל להצטרף...../images/Emo7.gif

אנחנו אמורים להיות מחר אצל חברים בתל אביב לעל האש, אם אני יוכל אני אקפוץ לחצי שעה. ואז מכן אני אקח מונית לשם.

יעל י

New member
רק עכשיו ראיתי הודעה של לילית על המפגש...

אטם כבר רכבת אז רכבת, מה דעתכן על להעביר לחיפה? לי אין בעייה לאן לנסוע ברכבת...

אור685

New member
גם לי לא משנה ת"א או חיפה

מה סוגרים- איפה ובאיזה שעה? ד.א.-איך מגיעים מהרכבת לגראנד קניון? יש גם איזה יטבתה ליד הים,עד כמה שאני זוכרת

חזרתי מהסחנה - סיכוי טוב שיכולה להגיע

רק לעזריאלי. לא נוסעת לחיפה ברכבת כשיש 3 ילדים בבית שצריכים אמא בשעה מסויימת ואין בייביסיטינג בזמן.

קרמבו 112

New member
יעלי חוטבתה פתוח ויש עוד מלא מסעדות ובתי קפה

שם בעזריאלי אני בפנים בעזרת השם אגיע אולי אפילו טיפל'ה מאוחר יותר[ כבר מתה להכיר אתכן

קרמבו 112

New member
חיפה ורכבות אין סיכו ישאני מגיע צ'טערת היום

אני אחרי יום מתיש ברכבות כל היום לטיול בצפון נהריה עכו חיפה עם הבעלול והילדים אין מצב עולה על רכבת שוב בשנתיים הקרובות אחרי כל היום הזה חחחחח

יעל י

New member
נשארים בתל אביב!!!

נפגשים בשעה 19:00 בעזריאלי. קרמבו , את מוכנה לבדוק לנו מה פתוח וכשר? אם יש משהו אחר אז אפשר להחליף.נחליט מחר בבוקר. מי שבאה נא לשלוח לי מסר ואני אשלח לה את הנייד שלי.

יעל י

New member
רעיון לגיוון...מה דעתכן שכל אחת תביא...

תמונות של עצמה בעבר בכל מיני משקלים,של המשפחה?מה שמתאים לכן... נראה?

הכי שומן שלי היה בהריון.

אין לי מושג איפה התמונות האלה היום. אבל מאז אני שומרת על רמה קבועה של משקל מסויים ועכשיו מנסה לרדת ממנו עוד.

יעל י

New member
@@@ מי מגיעה היום ? @@@

רגב ת אמא של דפנה יעל י אלא אני זוכרת שאמרו I DO בוודאות מי עוד?

מאיוש1982

New member
אני מאד מקווה להגיע...

בנוסף להכל בעלי גם חולה מאתמול בערב...
אז אם לא נלך לעל האש אני יביא את אמא שלי שתשמור על בעלי והילד (כלומר 2 הילדים). ואם כן נלך לעל האש זה מתחיל בערך ב8, אז אני יגיד לבעלי שיוריד אותי בעזריאלי ואחר כך אני אצטרף אליו, אז בואו נגיד ש85% שאני כן מגיעה.

ולי לא מצליח

וגם לא מצליח לי להיכנס השבוע, עסוקה בלאכול כל היום כן, גם מצה עם שוקולד אוףףףףףףףף תהנו לכן ורוצה לקרוא חוויות.

למעלה