מ=פ=ג=ש קפטנים!!!!!!

vergan

New member
מ=פ=ג=ש קפטנים!!!!!!

יאללה חברה בואו נעשה אותו כבר ממה שאני הבנתי זה ביום שבת הזה אבל מתי ואיפה? לא נראה לי שזה הגיוני לעשות מפגש בשוסטר של קפטנים בגלל שני דברים: א)חםםםםםםםםםםם מה לעשות האקלים הישראלי לא מרחם ב)שחקנים יכולים לצותת לנו וזה יהרכוס לכולם את המשחק אם נקבע כמה דברים וכו´ וכו´ או שמישהו יישמע רק חלק ממשהו ואז יתחיל להתלונן אז יש הצעות למקום יותר "שקט"?

5נדב

New member
ממי הבנת?

יום שבת זה היום הכי פחות מתאים לי ולאריק. מה לעשות, חטאנו ואנו גרים בירושלים, בנוסף אין לנו אוטו. זה מאוד קשה לנו להגיע לת"א ביום שבת. מה רע ביום שישי ברכבת צפון? בקשר לציטוט, זה שטויות, עוד לא הייתה לי בעיה עם זה, ואני לא חושב שלמישהו אחר הייתה כזו.

אני יכולה

להציא את הבית שלי. אבל אני צריכה תאריך סגור ולדעת בדיוק כמה אנשים מגיעים, כי אחרת אין טעם לפנות לאמא שלי.

vergan

New member
אמממממ

טוב בסדר רכבת צפון אבל מה אם שאר הקפטנים לא יכול להיות שיש רק 3

5נדב

New member
תן לזה זמן

ההודעה הזאת קיימת בנתיים כמה? 4 שעות בערך? תן לאחרים זמן לראות את זה. גם תן לאושר זמן להגיב - יכול להיות שאנחנו סתם מדברים.

המעבר מדיבור למעשים...

זה נחמד לומר ´צריך לארגן את זה´. אתה מוזמן לתאם בין האנשים. רובם פרסמו מתי הם פנויים. מי שבתמונה - ברוך הבא. מי שלא בתמונה - נשאר בחוץ. עובדים עם מה שייש, לא עם מה שאין.

simons

New member
עמדת קדר

כמו שכבר אמרנו - נעדיף לעשות את הפגישה ביום חמישי או שישי. נבקש להתחשב בנו, ואם זה רק "קצת לא נוח לכם" אז בבקשה, אני יכול רק לבקש - אנחנו באים מהצפון הרחוק, משהו כמו שעתיים וחצי של נסיעה, ומאוד רוצים לקחת חלק בפגישה הזאת. בימים האלו תהיה לנו הסעה ומקום שנוכל לישון בו.. בברכה, סימון

vergan

New member
פתח-תקווה נשמע טוב

אבל אם אתם רוצים אני חושב שאני יכול לארגן מקום ברעננה שימו לב:יום שישי אני יכול להיות בפגישה רק עד 18:30 בערך ואז אני זזתי יום חמישי אני יכול עד שהאוטובוסים לרעננה נגמרים

MILK*

New member
שוב הדס (חברה אחרת הפעם...) ../images/Emo9.gif

האמת, אני מעדיפה פ"ת/ת"א. אין לי בעיה עם יום חמישי, או שישי. באיזו שעה שבא לכם... (רואים?.. אני אפילו מוכנה להפסיד ´סמולוויל´ בשבילכם!
) אתם יכולים ליצור איתי קשר בטלפון. 064-461234

vergan

New member
יום חמישי זה מחר

אני מגיע הביתה ב2 וחצי אין לי מושג איך מגיעים מרעננה לפ"ת אני יכול לקחת אוטובוסים אבל אם במקרה אחד הקפטנים שגרים באיזור או מי שגר צפון לרעננה ובא לפגישת הקפטנים יכול להסיע אותי אני יודה לו מאודדדדדדדדדד מאוד יום שישי לא ייסתדר טוב בפ"ת בשביל כל מי שלא גר באיזור וצריך אוטובוסים כי פשוט אין! =) מי שיש לו אוטו והוא נדיב ונחמד: 09-7716499 09-7715258 תבקשו את נמרוד תודה

יום חמישי עדיף

אבל בגלל שאני עוד מעט יוצאת מהבית ולא אגיע למחשב עד מחר בערב... אם רק משהו אחד, לא משנה מי, יוכל להתקשר אליי ולהגיד במפט או שניים מתי ואיפה, אני מאוד מאוד מאוד אודה לו\לה Shery, captain of Firith-Annûn 054912222

וגם

אני שוב מציעב אפשרות להשתמש בבית שלי למרות שלהגיע באוטובוסים זה קצת קשה (היחיד שעובר פה עובר כל 30 דק´)

ruinel

New member
עכשיו זו הדס שמשתמשת ב"ניק" שלא

שלי (של חברה שלי, האינטרנט שלי לא עובד...) אז ככה, אני פנויה כל השבוע כמעט. אם נוח לכם להגיע לפ"ת, אז סבבה, אפשר ליד הבית שלי. אם לא נוח, תקבעו אתם את המקום. וגם את היום ואת השעה בדרך. אם אתם ממש ממש רוצים אז אני יכולה גם את זה לקבוע....

simons

New member
פתח תקווה

אם פתח-תקווה זה הכי צפוני שאפשר - אז אני בעד

למעלה