מ ע ר ת י - מ ב צ ר י

עיניים

New member
מ ע ר ת י - מ ב צ ר י

פנטזיה !!!! היצתת לי את הדמיון !!!
חיפשתי לי מקום לגור בו. מקום שקט, בלי קולות של אנשים, בלי טלפונים, רק ציוץ ציפורים. שוטטתי לי בגיאיות ועל ההרים, ובצלעו של אחד מהם מצאתי את שחיפשתי: מערה יפהפיה, חשוכה למחצה, ובה חללים חללים. זה המקום שלי ! אספתי שיבלים יבשות מהשדה, כאלה שהפכו לקש, ערמתי אותן בפינת המערה, ליפפתי בבד ערבי עם פסים, ושיטחתי לי מזרן. נהיה לי מזרן עם פסים,,,,, באחד מקירות המערה, במקום בו נפער חור קטן, הנחתי את מנורת הנפט (ששמה היום בישראל - עששית). ניגשתי אל ג´ריקן הנפט שעמד בפתח המערה, שלפתי מעל הקיר את המשאבה שנראית כמו ברז עם מוט ארוך וחלול, ובראשו טבעת להרמת השסתום השואב את הנפט, שאבתי מעט ומלאתי את מיכל הפח הקטן של מנורת הנפט. יישרתי את פתיל הבד, הרמתיו בעזרת כפתור המתכת הקטן שבלט בתחתית המנורה, והדלקתיו בגפרור. הרכבתי את אהיל הזכוכית, והמערה הוארה באור חיוור. מחוץ למערה, למרגלות המרזב, הנחתי גיגית גדולה שתקלוט את מי הגשמים הצלולים. במים שהצטברו, השריתי את הגלאביות הלבנות שלי, ובעזרת הפומפיה גרדתי פנימה פתיתים מסבון הכביסה הגדול של "שמן". לאחר ההשריה, לקחתי את לוח הפח הגדול, זה המגולבן, שעשוי היה גלים גלים של מתכת, פרשתי עליו את הגלאביה הרטובה, והעברתי עליו את סבון הכביסה הגדול. גרררייי,,,, גררררווו,,, זה היה יום כביסה. היו אלה ימים של סוף הקיץ, והאויר הקריר בחלל המערה אילץ אותי לצאת ולקושש עצים להדלקת ה"אח", שהיה למעשה גליל מפח, כשבתחתיתו מקום להזנת העצים. על גב הגליל, העמדתי את הסיר עם נזיד העדשים המתבשל בתוכו. ריח נפלא התפשט בחלל המערה שלי. כידוע, בימי הסתו הקרירים, מחפשים גם הזבובים מקום חמים להצטנף ולעופף בו, וכך קרה שהזבובים החלו לארח לי חברה,,, בתחילה זה היה נחמד, עד שהתחילו להגזים,,, בפינת המערה, ליד המשאבה של הנפט וליד המטאטא, היה תלוי "רובה הזבובים". מכשיר ארוך ממתכת, כשבצידו האחד תלוי מיכל המלא בנוזל שנקרא - די.די.טי, ומצידו השני - ידית עץ שהיא היתה למעשה ה"הדק": משוך - הגליל החלול היה מתמלא ב-די.די.טי דחוף - הנוזל הקטלני היה ניתז על התקהלות הזבובים. לאחר התקפת ה-די.די.טי, המתלאה ריצפת המערה בחללים שחורים, פזורים בהמוניהם בשלוליות הנוזל. והריח?? (נו, טוב, אז פותחים חלונות)
עד כאן,,, זהו להיום, פנטזיה. נגמר לי הדמיון. מישהו מוכן להצטרף אלי למערה שלי??? עין
הולכת להפעיל מכונת כביסה.

magy

New member
קודם הפעלתי מכונה...

כעת, אלך לפנטז..........
))))))))) הודעה נבחרת..........לפחות עבורנו...................

עיניים - אם נפטרת מריח הדי.די.טי

וגירשת את כל הזבובים.... מוכנה לשתות
במערה שלך.. יופי של מערה עיניים. אהבתי! Aני.

עיניים שלי, שוב חומר להודעה נבחרת

קראתי עם חיוך שנמשך משפתי אל אזניי. אני. אני אבוא. למערה. אוהבת מערות. נתלה לנו ערסל ננוח בפתח המערה עם ספר טוב נביט בשדות נאכל נשתה נכתוב ופעם בשבוע נשלח יונת דואר לאיש המחשבים שיתקתק אותנו לפה לא רע לא רע רק צריך למצוא מי יביא לנו מוצרט

עיניים

New member
דבר אחד שכחת

להזכיר, פנטזיה שלי,,, שכחת את צילצול הפעמונים של הכנסיה שם, על קצה ההר,,,, כן, ושכחתי כמובן להזכיר שאת המחשב לקחתי איתי למערה, וזה כדי . . . . . . . לדווח לכם

יו,גמרתי ל"השכיב"

את הילדים, ונכנסתי למערה איזה יופי של מערה עשית לנו כאן ואני מבינה שעל האקוסטיקה אחראית הפנטסיה עם צלצולי הפעמונים. ואת המחשב תזרקי לים. יש ים ליד המערה שלך???

שאני אשכח את הפעמונים?

אספר לך משהו מדהים ישבתי באחד הימים עם אנשים באיזה מקום קסום ודיברנו. שקט לא היה שם. פתאום, לא יודעת למה, אמרתי: עכשיו אני אהיה בשקט. ופתאום היה שקט. ואז מרחוק שמענו את צלצול הפעמונים מאחת הכנסיות עצמתי עיניים התרכזתי יודעת שהיה לי חיוך של פיות על הפנים זה היה כל כך מדהים אז, אני לא רק שלא שוכחת אותם אני מרגישה אותם זזים מרחוק

magy

New member
היום לפני שבוע....בשעה כזו...

ממש נוסטלגיה........
((((((((((((((
(((((((((((((((((((

נכון- הדידיטי ריססו ראשים של

עולים חדשים בשער העליה ויתר מעברות והפליט היה בן בית בכל דירה לצרכי מיגור מקקים,אני חושבת. כי דידיטי-אני מכירה רק מהספורים ואילו פליט מוכר לי הריח הזהההההההה... ונורא נחמד לראות את משחק הלשון הפליט (עם שווא רפה) מרסס והתיקן הופך לפליט (עם קמץ ודגש). סוף שיעור לשון. הפעמון הגדול מצלצל להפסקה .

שקדי

New member
למכשיר שריסס את הפליט........

קראו.....לפחות אצלנו.....פליטופקה והוא היה מכשיר חובה בכל בית עברי והיום אני לא בטוח אם הוא הדביר יותר זבובים או את כוחותינו כתוצאה מנשימת הפליט הנ´´ל

שקדי

New member
אם ככה אז תגידי לי.............

באיזה אמצעי יישמו אצלכם את המסריח הזה?????? אולי בכלל יש אתר לכאלה מכשירים.....איפה המנהלת??????

המכשיר - אותו מכשיר כנראה, דיברתי

על השם. יש להניח שהמנהלת תמצא לנו את הפורום ואולי גם קצת פליט

שקדי

New member
אני צריך את הפליטופקה דחוף.........

לרסס מקק טרדני במיוחד בפורום אקטואליה בו אני כותב

magy

New member
איפה אני אמצא כעת את המכשיר

הזה.......שאיתו היינו מרססים......העולם מלא אירוסולים......... איזה פומפה מדהימה.........עם ידית לריסוס.......... איך לחפש???????????? פליטומט??????????. מכשיר ריסוס????????? אנטי גו´קון???????

נתיבה

New member
בזמן האחרון שמעתי מכמה נשים שהן

רוצות חדר לעצמן..לבד, לשמוע רדיו בלי טלויזיה ובלי מכונות כביסה.. מה קורה.? [אחת אמרה שהבעל נוחר.] אתן מוזמנות להביע את דעתכן על חדר נשים מיוחד..זה.!

נתיבה

New member
´עין מערה´ מקום בהר הנגב ליד הר

עריף..היינו שם בטיול ג´יפים בשנות הששים.יש לי אפילו תמונה..

למעלה