מ ע י י ן אני לא יכולה בלי התמונות שלך... מה קרה לפרק 10 =0 אני מתגעגעעעעעת...
ד דפנושית New member 18/2/05 #1 מ ע י י ן ../images/Emo10.gif אני לא יכולה בלי התמונות שלך... מה קרה לפרק 10 =0 אני מתגעגעעעעעת...
ה התימני העצבני New member 18/2/05 #2 נצל"ש תרגום ל Me Muero De Amor כאן ביקשו את זה אז אני שם שיהיה בולט
X X יו יו S New member 18/2/05 #3 מעיין בנופש../images/Emo186.gif../images/Emo42.gif היא עוברת את כל הארץ בכמה ימים
$ $ מעיין $ New member 19/2/05 #9 חחחחח ../images/Emo6.gif יאווו איזה כיייייף היה <חזרתי הרגע..> רק באסה שלחרמון בסוף לא הצלחנו להיכנס אבל לא נורא, יש שובר.. נלך איזה יום שישי נטו בשביל זה.. טוב, מחר אילת!! חח הלכתי לסדר תיק.. <או שפשוט נשאיר את התיק גם לאילת.. >
חחחחח ../images/Emo6.gif יאווו איזה כיייייף היה <חזרתי הרגע..> רק באסה שלחרמון בסוף לא הצלחנו להיכנס אבל לא נורא, יש שובר.. נלך איזה יום שישי נטו בשביל זה.. טוב, מחר אילת!! חח הלכתי לסדר תיק.. <או שפשוט נשאיר את התיק גם לאילת.. >
ד דפנושית New member 19/2/05 #11 חחחחחחח../images/Emo98.gif גם חרמון וגם אילת?? לא הגזמתם?? חח סתם...תהניי מאמי!! גמני נוסעת לאילת!! אבל בפסח...
חחחחחחח../images/Emo98.gif גם חרמון וגם אילת?? לא הגזמתם?? חח סתם...תהניי מאמי!! גמני נוסעת לאילת!! אבל בפסח...
X X יו יו S New member 19/2/05 #14 אמרתי לך שלא יתנו לכם לכנס לשם חחח כן זה רעיון טוב להיות עם כל הבגדים החמים גם באילת הקרה
$ $ מעיין $ New member 19/2/05 #10 שאני לא אדלר לך את ה... ../images/Emo11.gif שום תמונה של דולר! (וגם לא דולר דולר! )
B buzaglo New member 20/2/05 #16 אין לי שקל..../images/Emo41.gif נראה לך אז שאני אשלח לה <ועוד לה > דולר
X X יו יו S New member 22/2/05 #20 כנראה שמחר ../images/Emo13.gif ויופי תהני אני שונאת את העיר הזאת (סורי צליל|נשיקה)