מ.ס.ע חיפה ?

MiToOsH

New member
מ.ס.ע חיפה ?

בעקבות דיון עם מספר אוהדי הפועל ומספר אוהדי מכבי הגעתי למסקנה שיש מצב (מאוד מסוכן, לדעתי) שמכבי תיקח את הפועל תחת חסותה ותהפך למועדון ספורט עירוני חיפה.. אחרי הכל שחר טוען שאין מקום לשתי קבוצות כדורגל בחיפה.. מה דעתכם? מיתו´ש :) !

teen17

New member
חס וחלילה מ.ס.ע חיפה

חייבות להיות 2 קבוצות מכבי והפועל חיפה!!!!!!

MineSweeper

New member
אין מצב...

אני לא מאמינה שיעשו דבר כזה! בחיים לא... באמת עצוב לי מה שקורה עכשיו להפועל חיפה, ואני מבינה כמה קשה להם, אבל זה בחיים לא הפתרון! גם לא נראה לי שמישהו מהצד שלהם היה רוצה את זה... שחר טוען שאין מקום לשתי קבוצות כדורגל בחיפה? בחיים לא שמעתי את זה... אולי אני לא מעודכנת, אבל לדעתי הוא תמיד אמר בדיוק את ההפך... אז בקיצור- לתמוך, לנסות לעזור להתאושש, לדברים כאלה יש מקום, אבל מכאן למ.ס.ע? הדרך ארוכה, אני מקווה...

נתי (בת)

New member
אסור !

למרות מצבה הקשה של הפועל חיפה אי אפשר שתיהייה קבוצה שתקרא מ.ס.ע חיפה !!! בחיפה יש שתי קבוצות : מכבי חיפה {האימפריה !!!} והפועל חיפה !!! זה כמו שמשה תאומים יגיד שאין מקום לשתי קבוצות תל אביביות מה זה הדבר הזה ??? איך יהיה עכשיו דרבי ??? הפועל , אם כל הכבוד אתם פשוט לא יכולים לעשות לנו את זה !!!! נתי

MiToOsH

New member
חח לא יהיה לנו על מי לצחוק :)

האמת שהדרבי זה הדבר האחרון שמדאיג אותי כרגע.. ולמקרה שלא הבנתם => גם אני נגד הרעיון!!!! מיתו´ש :) !

זה לא טוב בגלל ש:

1) לא תהיה תחרותיות בחיפה ואז אי אפשר יהיה להגיד שחיפה שייכת למכבי. 2) איחודים בדרך כלל נכשלים כך שאין סיבה שדווקא בחיפה זה יצליח. איש

../images/Emo46.gif לא ../images/Emo5.gif לא לא לא.. ../images/Emo122.gif

זה יהיה אסון ל-
. כמו שכבר כתבתי בפורום השני... אם תהיה קבוצה אחת בחיפה, אני יודעת שאני לא אלך לראות אותה, ועוד בערך 10,000 אוהדי מכבי ועוד 3000 אוהדי הפועל... מה ישאר? קבוצה עם תקציב של ריאל מדריד וכמות צופים של מכבי פ"ת.
ואני מאמינה ומקווה ששחר יודע את זה, וש
שלו למכבי תהיה חזקה יותר מה-
על הפועל. הוא רוצה? שילווה להם כמה שחקנים שישתפשפו שם (כמו כמאל, המגן הימני שלא משחק,כשטלקר עזב, באדיר אולי, סביליה,ויש עוד...בטח לא את אבישי או ראובן...) אבל... עם כל הכבוד והסימפטיה שיש לי כרגע לאדומים מחיפה, אסור פשוט אסור לעשות בחיפה קבוצה אחת ואם תהיה קבוצה אחת בחיפה... שתישאר רק מכבי. לא רוצים איחוד !

קובי..

New member
עסקית המצב הזה כדאי

בשבילנו המצב הזה בכלל לא טוב, אבל בשביל יענקלה שחר זה מצב פצצה, למה? כי אז כל האוהדים של 2 הקבוצות אוהדים אותה קבוצה שזה אומר תמיד איצטדיון מפוצץ והכנסה גדולה ועוד הרבה דברים הקשורים בהכנסות לקבוצה זה שווה, ולפי דעתי אם זה יצא לפועל מכבי חיפה או שכמו אתה קראת לה מ.ס.ע חיפה תהיה הקבוצה הכי דורסת במדינה חבל"ז, אבל את זה כבר יחליטו בהנהלה אני מאמין, ואם דיברו על זה שם ויש כזו הצעה אז אני מאמין ששחר יוציא את זה לפועל בשמחה...

האוהדים לא יבואו...

כמו שאמרתי כבר... אחרי 5 שנים שאני בכ-ל משחק של מכבי, בית וחוץ, אני לא אלך אם תהיה קבוצה מאוחדת, וכמוני 90 אחוז מאוהדי מכבי ו, כן , גם של הפועל. אז קהל לא יהיה, קבוצה תהיה חרא... שחר חכם מידיי כדי לעשות את זה...

בדיוק

אני לא יכול לתאר לעצמי מצב שבו אני הולך לראות קבוצה והיא לא מכבי חיפה. השם הזה מכבי חיפה הוא זה שאומר הכל הוא זה כל החיים שלי. שתי המילים מכבי חיפה...שבגללם שמחתי, בגללם בכיתי, וכל החיים שלי שונים בגללם. תוסיפו לזה את הצבע הירוק שהשתלט עלי מגיל 4...תקבלו בן אדם שרק שומע מכבי חיפה כבר נדלק. בזבזתי מעל 10,000 שקל בחיי הקצרים על מכבי חיפה (אני בן 18) ואני יודע שאני אבזבז עוד ועוד כל החיים שלי. על קבוצה מאוחדת אני לא אוציא שקל. אז שכחו מאיחוד, יש רק מכבי חיפה. למרות שחייבים לעזור להפועל חיפה עכשיו... נ.ב לילך (מכביסטית ירוקה) מה יהיה? אני באיגנור שלך באי סי קיו או משהו?

למעלה