מ ס י ב ה...

מ ס י ב ה...

מסיבת "סילווסטר"... ב 31-1. תתקיים במועצה האזורית מעלה יוסף, כולכם מוזמנים...! תיהיה מסיבה משהו בומבה! *ראו הזמנה זו כהזמנה אישית.

תשמע, תראה, תבין...

אנחנו מאוד מעוניינים לבוא למועצה הרחוקה והנידחת שלכם...ועוד יותר מעוניינים (כמובן) לחגוג איתך את הסילווסטר אבל...זה....קצת....רחוק!!!! אז בנימוס...שוב עם כל הרצון לבוא...נומר "לא" להזמנה החמודה שלך וכמובן "תודה על ההזמנה" ונאחל לך סילווסטר שמח ונשיקה מתוקה. וכיוון שלא אהיה שם (כמצויין למעלה) אני שולחת לך נשיקה (קיבלת?) וכמובן עוד נשיקה לכל מעלה יוסף המקסימים (במיוחד לשרונה ואורן) ולרכז המדהים דרור מי אמר שאני לא שרמוטה???

רחוק...?!

טוב...,קודם כל אין לנו רכז שקוראים לו דרור. היה פעם מד"ב קטן וקצת שחור(המורעל הידוע-דרור חדד), אבל נמאס לו מהתנועה(ככה אני חושב), והוא לקח הפסקה קטנה ועבר להדריך במשלחות של הנוער הציוני והסוכנות היהודית לאנגליה. בעניין המסיבה... מסיבה תיהיה בכל מקרה, מי שחשוב לו להגיע ימצא דרך(זה לא כל כך רחוק...) ו"אחות של"...,אני מצטער לא התכוונתי לפעוי/להעליב או לשכוח אותך!

kedeman

New member
לדרור לא נמאס מהתנועה

ראיתי ודיברתי איתו בטיול חנוכה הוא עדיין אכל שם אוכל תנועה הוא פשוט כבר לא מד"ב והוא מתישהו טס לחו"ל (עדיין לא) בנוסף לשאלה שלי אם הוא פרש הוא אמר שאי אפשר לפרוש מהתנועה אז דרור עדיין קיים!

הוא יוצא עוד כמה ימים...

וכנראה שכן נמאס לו מאיתנו....
הוא יצא ל"חופשה" קצת....

רחוק מדיי...

מעלה יוסף... זה קצת רחוק... עד שאני יגיע אני כבר יצטרך לחזור...
אריק ודרור יהיו

מורן י´זבל!! ../images/Emo46.gif

תודה רבה, על הקרדיט!! (אההם תיחנק אההם!!!) ועוד אתה מדבר מהבית שלי חוצפן!!!

למה לא?

למה לא? אתה כזה אח אוהב...
וסתם שאלתי לידע כללי... אגב מעלה יוסף מהערבה זה לדעתי משהו כמו 7-8 שעות... ויום אחרי זה יש לי שעת 0 (משמע לקום ב-6...) אז באמת שהייתי רוצה לבוא אבל זה קצת קשה...

Princess 1

New member
הילה יום אחרי הסילבסטר אין שום שעת

אפס
דפנה אמרה לי שגילה המנהלת ביצפר המפגרת שלנו פירסמה שהיא מוכנה לתנאי הזה כי מועצת תלמידים ביקשה בלה בלה בלה...

../images/Emo6.gifטוב לדעת באמת...

גילה היא באמת מפגרת... נשבעת לך אני עוד יתבע את הבי"ס הדפוק הזה באחד הימים... הם מעצבנים אותי!!! אה וגם את המועצה... אוטובוסים...
ובואנה 3 ימים לא הייתי בבי"ס וכל הסדר הטוב משתנה... אז באיזה שעה מתחילים ללמוד אחרי הסילבסטר?!

Princess 1

New member
חחח.. תתבעי את ביצפר על הוצאת דיבה!

ושמעי, אין לי מושג למה גילה הסכימה לזה שלא תהיה שעת אפס, אבל דפנה אמרה... ואם אחרי זה מישהו יתעצבן אני מאשימה את דפנה!
ואם לא מתחילים ללמוד בשעת אפס אז מן הסתם מתחילים ללמוד שעה אחרי חחח גאונה
נשבעת לך הנסיעה המפרכת שהייתה לנו הביתה היום כמעט הרגה אותי.. ולמדנו היום כולה מתימטיקה ואני מרגישה כאילו למדנו 100 שעות!!!

כן הא? אל תדאגי... ../images/Emo8.gif

נווווווו אז למה היא כבר לא מאשרת לנו לבוא לבי"ס ב-9 או 10?!
אני יגיד שאת אמרה לי שדפנה אמרה לך שגילה אמרה לה... סגרנו על אין שעת 0?
אכן יום יבוא ואני עוד יתבע...
וגילה גם ביזבזה לי 20 דקות מה- 4 שעות החופשיות שהיו לי היום!!! בושה... בקשר לאוטובוסים - צריך לשבות

Princess 1

New member
צריך להביא לדרור שלו מכות לא לשבות!

זה שתשבתי הם יגידו לך בדיוק : "את לא רוצה ליסוע - אל תסעי!" ואז אנחנו ניצא עוד יותר רע... צריך לערב את חני וכל אלה .. ולתלונן! לכל אלה שיש השפעה במועצה .. אררר
אני אישית בונה על הברזה ביום רביעי אחרי הסילבסטר
וכל עוד את מוציאה את דפנה אשמה בסוף זה בסדר! תגידי שהיא אמרה שהיה שיעור ביולוגיה פעם אחת והיא צווחה שאין שעת אפס ושגילה אישרה בלה בלה בלה..
ייאאא לל סופסוף סופשבוע!!.. ד"א - אל תשכחי שיש מחר שיעור אנגלית (פעמיים :( .... ) אז אל תשחכי תשבצים תפזורות, יומן ומלא עטים! אהה וכמובן דפי התכתבות...

../images/Emo8.gifלא ככה התכוונתי...

נו כן נערב את כל ההורים במושב, ואז לא ניסע לבי"ס בבוקר... וזה דיי משפיע כי האוכלוסייה שלנו דיי גדלה לאחרונה... מזה זה פשוט חוצפה מה שהם עושים לנו!!! וזה לא פעם ראשונה!!!
אל תבריזי אחרי הסילבסטר זה יוצא יום רביעי ואני הורגת אותך אם את נוטשת אותי לבד בהיסטוריה, תנ"ך, אנגלית ו... ביולוגיה
ברור שמאשימים את דפנה מה את דואגת? את לא תצאי אשמה בקטע... אה וחוצמזה זה ערבית אז אפשר לסדר שאף אחד לא יבוא (זה רק להגיד לעדי נילי ענת ושי... ) לצערי הרב דיי קשה לי לשכוח שיש מחר שעתיים אנגלית...
וחינוך... איזה בזבוז של השכמה בבוקר!!! אין לי תשבצים ותפזורות (יש לך?) ולא מצאתי היום בספרייה במעריב לנוער לקחת... אני צריכה לבדוק איפה היומן שלי ועטים תמיד יש בשפע מי כמוך יודעת...
ומה עם המחברת התכתבויות שלנו באמת? יא היא איפשהו אצלי... איזה כייף לעירא שהוא לא לומד מחר איזה מנייאק!!! את חושבת שיכעסו עלינו שאנחנו ככה מציפות ת´פורום בשטויות שלנו?

מזה מתעלם בינתיים?! ../images/Emo122.gif

תודה שאתה נהנה לקרוא את כל ההודעות שלנו!!!
וחוצמזה שהיה לנו משעמם - אנחנו גרות בערבה!!!
סלעית:אתה לא צריך יותר מידע מיזה... הילה: זה אומר הכל... ונ.ב. אנחנו דורשות גמל |גמל|!!!!!!!! ונאקה!!!!!!!! |אנקה| (זה כדי לרדת על עירא!!! *אהם* *אהם*...)
שלכם, סלעית והילה - ערבה אימפרייייייייה
(...עלק...)

למעלה