מ ס ה - M E S S A - ביקורת

S i g u r R o s

New member
מ ס ה - M E S S A - ביקורת

נתחיל מהסוף- מסעדה מעולה. מן החיוך האדיב בשירות, הקשב לסועד, העיצוב הממריא, הלובן הבוהק, השיש האיכותי, המגלומניות החוטאת, האמירה הנגסנית, היצר הפושה, הטעמים החדים, הרמזים הברורים לשורשיות, לאדמה, לבית אמא בסנטימנטים של תשוקה. לחם צימוקים ,בראשית, עם פנכות של הנאה - פסטו כוסברה ארומתי, לימון כבוש ארסי, אריסה חייתית, זית ובלסמי חיוני, גלגלי חמאה צהובה רכה וטעימה. שווארמה טלה עם טחינת קצח- רכה, נימוחה. ישירה. ד"ש מן הרחוב באריזה יפה ומהוקצעת בקפידה. בייבי קלאמרי עם גוון סגול, על מצע של עדשים שחורות,קרם כרובית וסלט ריג'לה- מטריפה, פריכה, משחקי טעם אירוטיים בכבודה יצרית של השראה. על כי יש בה פריכות של הריג'לה והתמסרות הקלאמרי, ליטוף הכרובית ועדנת השחרות של העדשים המתאווים. סטייק פויירסקי עם פירה חרדלי- בשר איכותי, מפולפל בעוז חצוף, טעים, גרגרני, קרניבורי, טעים. פאק זה היה טעים! מרשים במידה, לא מתקמצן, לא סימבולי על צלחת גדולה. ובכלל- ראוי לומר- המנות יפות בגודלן. יפות מאד! פילה בס על מצע של פירה שורשים- לא זוכר את ההמשך. היה ,כמובן, טעים! הדג איכותי, רך , קטיפתי. טרי כאילו נשאב לפני רגע מהים ופירפר במטבח לפני שרקד ברייק-דנס על גחלים. שוקולד ולרונה- עצום,כבד,שוקולדי רק למכורים. קרם ברולה קפוא, מצוייר על צלחתי. מוגש כמו תמונה סוריאליסטית של דאלי. כיפי ללשון החמה עם נגיסה / צביטה קרירה. ממליץ בחום לנוכח החוויה. טעים שם. איכותי. אני עוד אהיה שם.

עדיף לא לשאול

רק כדי לסבר את האוזן, קינוח השוקולד הבאמת מדהים שלהם עולה 46 ש"ח. נחשו את יתר המחירים.... אגב, זה לא נראה לי מקרי שבאתר שלהם אין תמחור של המנות.

meravbr

New member
עניין חוסר התמחור בתפריטים המקוונים

נפוץ מדי

Forum User

New member
יותר קל לתחזק כשאין מחירים

כמה פעמים הגענו למסעדה וגילינו שהמחירים מהאינטרנט לא תקפים? הרבה, כי המסעדות מעלות אתר ושוכחות ממנו. לא מעדכנים מנות בתפריט אז לא טורחים לעדכן את האתר, גם אם המחירים עולים ב-10% ויותר.

ננה f

New member
אולי.אבל האתר נועד למשוך סועדים,לא?

אז בתור סועד אני מעדיפה סטייה של 10%, עם הערה שיתכן והמחירים לא מעודכנים או מתי עודכנו לאחרונה, שתפטור את המסעדנים חוקית מאשר שלא יהיה לי מושג מהו טווח המחירים הסביר והאם הסועד יכול להרשות לעצמו להכנס בפתח הדלת. חוצמזה מעניין שהעיסקיות בדרך כלל מאוד מאוד מעודכנות.

למעלה