מ.מ.ס.י

מ.מ.ס.י

סיפור שהיה כך היה - היום נסעתי בדרך חזרה לעבודה בכביש סואן, כאשר באמצע מעבר נתיבים התברר לי שאין לי ברקסים. הצלחתי להשתלב בין המכוניות גם ללא הברקסים ועצרתי במפרץ. כשהסתכלתי למטה גיליתי כי שמן הברקס נוזל מאחורי הגלגל השמאלי אחורי, לכן הזמנתי גרר מ.מ.ס.י. לאחר ששוחחתי עם נציג השירות שלהם הוסבר לי כי אני צריך להמתין עד 3 שעות ושעליי להיות ליד הרכב במידה ואני מעוניין להשאר לשמור עליו. מעבר לזה לא נאמר לי דבר. מקובל עליי. לאחר שעתיים וחצי שעות של המתנה חזר אליי הנהג, ששאל אותי איפה אני. הנחתי שהוא שואל אם אני ליד הרכב ואמרתי שאני בתוך האוטו. הנהג התחיל לצרוח עליי בציניות ודרש לדעת איפה נמצא הרכב, תוך כדי שהוא מתעלם לגמרי לפירוט המדוייק שמסרתי לנציג השירות. הנהג גרר הגיע, גרר שמספרו 45-091-15 והעלה את הרכב אל הרמפה תוך כדי שאני ברכב עצמו. הוא ביקש ממני לרדת, ותוך כדי שאני על הרמפה נועל את הרכב שלי, הוא התחיל בחוסר זהירות ואחריות להזיז את הרמפה, כשהוא גורם לי כמעט ליפול ממנה. לאחר שירדתי מהרמפה ביקש ממני הגרריסט את המפתחות. הוא שאל אותי איפה זה הבית שלי "זה שמאלה וימינה, נכון?". כשתהיתי מדוע הוא שואל אותי אם אני נוסע איתו (דבר שתמיד התאפשר לי בלי ציון מיוחד בחברות גרר אחרות כמו שגריר) התחיל לצעוק עליי הגרריסט, אמר שיש לו עבודה ושאני אמצא דרך להגיע לבדי. דבר שלא צויין על ידי אף אחד מהנציגים איתם שוחחתי. לאחר שהאירגנתי הסעה, שיצאה מהיעד של הגרר, אספה אותי והחזירה אותי עדיין הגרר לא החזיר את הרכב. הבעיה הרצינית היא מה קורה אם הייתי מפנה את הרכב למוסך שיחנה ליד הלילה? למי היה נותן הגרריסט את המפתחות? הוא היה משאיר אותם ברכב, פרוץ - ומאפשר לכל אחד פשוט לקחת את הרכב ולגנוב אותו! אני אפילו לא הייתי יכול להצטרף ולנעול אותו כמו שצריך כי לא צורפתי לנסיעה. עד עכשיו הרכב עדיין לא הגיע אליי חזרה הביתה. אם אתם רוצים כזה שירות כאשר לרכב שלכם יקרה משהו, או אפילו במקרים חמורים יותר חס וחלילה שיש נפגעים, בבקשה - תבחרו במ.מ.ס.י. אני מחר מתקשר לסוכן ביטוח ומבקש להחליף חברה שעובדת עם מישהו נורמלי, יחס כזה מגעיל מזמן לא קיבלתי. (הכותב הוא עובד חברת נטוויז'ן ולא קשור בשום דרך לחברת גרירה אחרת)

אני מציע לך להתלונן אצל חב' ממסי

לי היה ניסיון טוב איתם ההיפך משלך נתקעתי לפני כ שלוש שנים ליד צומת המטאורולוגית שאלו אותי אם הרכב אוטומטי ( זה משמעותי לצורת הגרירה ) הגרר הגיע אחרי פחות משעה. לקח אותי ואת אשתי למוסך שבחרתי והחננו את הרכב ליד המוסך. אחר כך לקח אותנו הגרריסט לחפש מונית כדי שנוכל להגיע הביתה . זה לקח כ 30 דקות ונסיעה של כ 25 ק"מ וללא תשלום נוסף .הגרריסט היה נחמד מאוד ואדיב מאוד . לכן לדעתי לא צריך לעשות הכללות .

למעלה