מ..מה..מה זה?! מה יש עכשיו בגלגל"צ?! מה זה החידוש הנוראי הזה לEverybody Hurts?! מי חידש את זה!?
G ~*~gaL New member 29/10/01 #1 מ..מה..מה זה?! מה יש עכשיו בגלגל"צ?! מה זה החידוש הנוראי הזה לEverybody Hurts?! מי חידש את זה!?
G ~*~gaL New member 29/10/01 #2 אה אה אה, הקורס?! וואי.. דווקא להקה בסדר. טוב, החידוש ממש לא. אגב, מישהו מצליח למצוא את "שיר החופש", נדמה לי של יהודה פוליקר, באיזושהי תוכנת מוזיקה?..
אה אה אה, הקורס?! וואי.. דווקא להקה בסדר. טוב, החידוש ממש לא. אגב, מישהו מצליח למצוא את "שיר החופש", נדמה לי של יהודה פוליקר, באיזושהי תוכנת מוזיקה?..
א אמיתי@טויטו New member 29/10/01 #3 באמת חידוש דפוק... למה בכלל עושים לו חידוש? השיר פשוט מעולה כמו שהוא בלי הרבה בלאגן
G ~*~gaL New member 30/10/01 #5 בדיוק! אם מוציאים את השיר הזה על דיסק - רק למייקל סטייפ מותר לשיר אותו!
ע ענת פ. New member 31/10/01 #6 נאלצת להוריד את הראש בתור אחת שאוהבת את אר.אי.אם אבל הקורז הם הלהקה האהובה עליה- אני נאלצת להודות, אבלה וחפוית ראש, שהצדק אתכם
נאלצת להוריד את הראש בתור אחת שאוהבת את אר.אי.אם אבל הקורז הם הלהקה האהובה עליה- אני נאלצת להודות, אבלה וחפוית ראש, שהצדק אתכם
@ @יעל@ New member 30/10/01 #4 וואלה איכס.... למה תמיד חייבים להרוס שירים ישנים וטובים??????? ראו דוגמאות נוספות : ETERNAL FLAME שעד היום אני חושבת שהוא עדיף יותר בביצוע המקורי........
וואלה איכס.... למה תמיד חייבים להרוס שירים ישנים וטובים??????? ראו דוגמאות נוספות : ETERNAL FLAME שעד היום אני חושבת שהוא עדיף יותר בביצוע המקורי........