מ....מה זה?!

• פותח הנושא yoo
  • פורסם בתאריך

yoo

New member
מ....מה זה?!../images/Emo5.gif

ז... זה קייל קטארן מסדרת המשחקים: "ג´דיי נייט"!!! לפי האתר ש ZERO מצא (כל הזכויות שמורות לו :) ) כתוב שזה קטע מצלומים של אחד הסרטים הבאים של סטאר וורס.... האמנם? משהו מסריח כאן, למה הלייט סייבר שלו ירוקה? (במשחק האחרון היא כחולה), ובשאר היא אדומה, וחוץ מזה, למה שיצלמו סרט של סטאר וורס במקביל לשלישי? בכל מקרה, נעים להסתכל בתמונה ולחשוב שהיא אמתית! XD

zViper

New member
לא יודע למה...אבל...

הוא לא דומה(במקרה או לא במקרה) לאובי וואן? הצפע.

voguemaster

New member
על מה אתה מדבר בחור ?

זאת תמונה מתוך המשחק Jedi Knight. מצטער להגיד לך, שם החרב שלו ירוקה כמו העצים שמסביבך
הבאת לי חשק לשחק בזה שוב! אני הולך לגמור את המשחק הפעם בתור light jedi!!!

yoo

New member
נראה לך?!?!

חביב, אתה מדבר על משחק מלפני שנים!!! רואים בבירור שזה בנאדם!! (תרכיב משקפיים ותעשה זום על התמונה!) ובמשחק החדש יותר יש לו לייט סייבר כחולה, זה מה שלוק נתן לו... (אולי בשביל להדגיש שהוא טוב עכשיו)

funkey monkey

New member
רואים..

זה ברור כשמש שזה בנאדם אמיתי. פשוט הסרטים ב JK היו מצולמים... דרך אגב, משהו שנזכרתי בו, באיזה פרק אחד בסמולוויל, היה אחד שקוראים לו קייל, והוא היה דומה 2 טיפות מיים לקייל קאטארן צירוף מקרים? o_O

yoo

New member
אהההה! יפה!

:) לא ידעתי את זה.... טוב, כנראה שאני צריך לשחק גם בזה מתישהו... XD

odiman11

New member
סיכום-br

המישחק jedi knight 1 +2 נוצרו בסרטים אמיתיים ובגלל זה גם המישחק השני היה 2 דיסקים החרב הירוקה היא של אבא שלו ואז יצא מישחק הרחבה ל jedi knight 2 jedi knight 2 -mysturies of the sith ששם הוא הפך להיות ג´די אפל ואז מרה ג´ייד החזירה אותו להיות רגיל ואז הוא בנה חרב רגילה וזה החרב שיש לו ב outcast התאריכים שבהם יצאו המישחקים הם jedi knight -1995 jedi knight 2 -1997 Star Wars: Jedi Knight: Mysteries of the Sith -נראה לי 97-98 outcast -2002

לאאא

במשחק הראשון הוא היה שכיר חרב שעבר בשביל הרפובליקה והרס תוכנית של האימפריה לבנות חייל סער משופר ובמשחק השני הואמ גלה שהוא ג´די ומקבל את החרב הירוקה של אבא שלו ובהמשך הוא שהוא נהיה רע ונשאר עם החרב הירוקה,הוא שהוא נשאר טוב ומקבל את החרב הצהובה של ג´די אחד שחזר למוטב ונהרג... בתוספת יש לו חרב אור כתומה ולמרה גייד יש סגולה ובמשחק החדש יש לו חרב אור כחולה קפיש
דרך אגב שמעתי שמועה משום מה שמתכננית משחק נוסף בסדרה הזאת אבל הפעם זה אחרי הפרק ה6 ואנחנו נשחק בתור האבא של קייל קייטרן כשהיה צעיר והוא יצטרך להלחם כנגד חבורת ג´די אפלים שמגלים את מעיין הכוח... נשמע שווה לא

funkey monkey

New member
דרך אגב

למי שלא ידע, מי שגנב את התוכניות של כוכב המוות- קאטארן. בשלב הראשון ב Dark Forces עושים את זה. ולמי שלא יודע, יש גם כזה מוד ל JK2 של DF! זה פשוט מוד אדיר, שיחקתי בדמו שלו, ממש שיחזרו את המשחק, אבל בגרפיקה מצויינת ואינטליגנציה מלאכותית משובחת! ומשום מה הרבה שנאו את ההתחלה של JK2, שאין לך לייטסייבר, אני דווקא אהבתי אותה (כמובן פחות מהקטעים עם הלייטסייבר). אבל עדיין, אהבתי אותה.

funkey monkey

New member
OMG!

בעודי גולש באתרים שונים, אני רואה את ההודעה הבאה! Jedi Knight Two... Two? Marek points to a report on HomeLan Fed in which they mention that a sequel or expansion pack to Jedi Outcast may be in the works. The rumor (which is probably true) started when Jedi Knight II came up in a recent public Activision conference call. Activision, as you know, helped produce the game along with Raven and LucasArts. Here´s a quote from the website: ... Execs at the company mentioned in passing that a sequel to last year´s Quake III engine powered first person shooter Star Wars: Jedi Outcast was in the works to be released in their fiscal 2004 time frame (April 2003-March 2004). Since this was mentioned in an Activision conference call, it suggests that the sequel will once again be a collaboration between Activision and LucasArts. HomeLAN contacted original Jedi Outcast developer Raven Software (which is owned by Activision) but was refered to Activision´s corporate offices for an official response. The Activision rep has so far not gotten back to us with a statement. A spokesperson for LucasArts would not comment on what the Activision execs said today when asked by HomeLAN. Well, we all knew it would happen eventually, didn´t we? Let´s hope they do some good looking cutscenes this time around, eh? You can listen to the audio recording of the conference call and read more over here.

voguemaster

New member
אינ יודע! ../images/Emo13.gif

במשחק הזה יש קטעי וידאו בין ה-LEVELים. תקנה אותו ותשחק, אחלה משחק!!! לא יצא לי לשחק בראשון (Dark Forces) אבל לא נורא
אחחח, איזה LEVELים יש שם... אנשים שם עשו עבודה מצוינת ב-JK... ד"א, מישהו יודע אם עדיין משחקים את המשחק הזה ב-MULTI ?? יש לי אותו מקורי

למעלה