מ"כית בנים

גלו14

New member
מ"כית בנים

אני מאוד רוצה להיות מכ"ית בנים בצבא
יש לי פרופיל 64 בגלל תת פעילות בבלוטת התריס
שהיה לי את הצו ראשון אמרתי להם שאני רוצה להיות מכ"ית אבל הם אמרו שבגלל הבעיה שיש לי והפרופיל הנמוך שיש לי [64] התפקיד שאני רוצה לא יתאפשר , בכל הכנות אני לא מעוניינת בתפקיד אחר חוץ ממכ"ית בנים , האם אפשר להילחם על התפקיד למרות שצריך פרופיל מסויים שגבוה מ64 ? , אפשר לעשות משהו בשביל לקבל את התפקיד הזה ?

yaa40

New member
בשביל לענות

אשמח לקבל קצת יותר נתונים לגבי הבעיה שלך, אני יודע שלחבר'ה כמוני (תת תריסיות מולדת, במקרה הספציפי שלי, נולדתי בלי בלוטת תריס), יש פרופיל 64, הוא סופי, והוא לא גמיש, ולעיתים אפילו פרופיל 64 דורש מאבק, אותי הצבא לא רצה כל כך לגייס ונאבקתי קשות כדי כן להתגייס (גיוס באוגוסט הקרוב).

גלו14

New member
בשביל לענות

אני עם אותו מקרה כמו שלך , נולדתי בלי בלוטת התריס , לפי מה שהרופאים אמרו הבלוטה לא נמצאת במקום שהיא אמורה להימצא , אבל אני לא מבינה למה זה אמור להפריע לי במהלך השירות שלי בצבא , אני בטוחה שזה לא מפריע לי .
אין טעם להילחם על התפקיד הזה ? כלומר להתחיל להתעניין בתפקידים שונים ? או שיש איזו תקווה שאולי אם אני ילחם על מה שאני רוצה אני יקבל את התפקיד שאני רוצה ?

Maldini Girl

New member
אני לא חושבת שתוכלי להתקבל

בסופו של יום, עם כמה שזה מעצבן, הצבא עושה את זה לטובתך.
אני הייתי מציעה לך לחפש תפקידי הדרכה אחרים (אם את בקטע של הדרכה)- מש"קית הו"ד למשל, שלא דורשים פרופיל קרבי אבל ייאפשרו לך הדרכה.

yaa40

New member
לחלק קטן מהבעיות בבלוטת תריס

יש אפשרות לקבל תפקידים בעלי פרופיל 72 בעזרת בקשת חריג, אבל זה מאוד ספציפי, וזה קורה לעיתים רחוקות יחסית.

yaa40

New member
לחלק קטן מהבעיות בבלוטת תריס

יש אפשרות לקבל תפקידים בעלי פרופיל 72 בעזרת בקשת חריג, אבל זה מאוד ספציפי, וזה קורה לעיתים רחוקות יחסית.

yaa40

New member
בקשץ חריג צריך להגיש

אני לא יודע אם היא הגישה. אבל זה נדיר מאוד שמאשרים חריג עם תת תריסיות.

למעלה