מ-י-ר-י

Lance_Armstrong

New member
מ-י-ר-י

דחוף, אם את מעוניינת לרכב ביום רביעי בבוקר (שעה 05:30 יש כבר אור בשעות האלה לא לדאוג) לרכיבה קצת קצת קשה.. אבל קצת קשה!!! באמת קצת! נשבע באופניים שלי!
אז תצרי איתי קשר איכשהו בפלאפון או באי סי קיו או בפורום אבל שאת תדעי שאני אראה את זה למה חלק מההודעות כאן אני לא קורא בגלל שהן לא מעניינות כ"כ (סליחה
) אז שאני אדע שזה קשור לזה... הממממ... טוב... יאללה ביי... אה, אם את רוצה פירוט של האימון אז האימון הולך ככה: שם האימון זה TH4 15-20 min / 65% 2X (3 min / 85% + 2 min / 70% 3X (2 min / 85% + 2 min / 70% 4X (1 min / 85% + 2 min / 70% 5X (0.5 min / 85% + 2 min /70% 15-20 min רכיבת שחרור הביתה
אל דאגה בקשר לקצב אני מבטיח לחקות לאחרונים (לא יודע בכלל מי מגיע... בנתיים זה אני ונתי...) יש עוד מעוניינים??? אם כן אנחנו מתאמנים בפלמחים. גמר חתימה טובה לכולם ואל תשכחו! זה יום העצמאות של הרוכבים יום כיפורים אז צריך לנצל את זה לטובה (מי שלא שומר וכן רוכב...) להת´ איתי.

Lance_Armstrong

New member
שינוי בתוכניות...

בגלל שמסוכן מאוד בשעות האלה אז אני מעביר את זה מסביב לשכונה שלי (מרחק של 10 דקות גג מצומת פלמחים/עין הקורא (אותו דבר)) אז כל המעוניין שיצור איתי קשר בפלאפון 053-671347 אפשר להתקשר בלילה אבל אם אני ישן ואתם מעירים אותי (אין לי בעיות שתעשו את זה) אז אתם צריכים להזכיר לי על מה אתם מדברים למה אני בטוח לא אזכור כלום אחרי שינה...) אם יעירו אותי באמצע הלילה וישאלו אותי כמה זה 2 ועוד 2 יקח לי בערך חמש דקות לענות... (אני מקווה שהמורה למת´ לא נמצאת בפורום הזה
) בקשר לסוג האימון... הולך להיות קטע ספרינט קל אז כל המעוניין שיבוא... המסלול יהיה בסביבות החצי ק"מ-ק"מ כאשר נעשה אותו כמה פעמים... יש אפשרות לכמה פעמים עליות רצחניות ואז פרסה וירידה שנראת רצחנית אבל מגיעים רק ל46 קמ"ש שם... טוב אז אנא, לא להתבייש ולהתקשר להת´...

למעלה