Lance_Armstrong
New member
מ-י-ר-י
דחוף, אם את מעוניינת לרכב ביום רביעי בבוקר (שעה 05:30 יש כבר אור בשעות האלה לא לדאוג) לרכיבה קצת קצת קשה.. אבל קצת קשה!!! באמת קצת! נשבע באופניים שלי!
אז תצרי איתי קשר איכשהו בפלאפון או באי סי קיו או בפורום אבל שאת תדעי שאני אראה את זה למה חלק מההודעות כאן אני לא קורא בגלל שהן לא מעניינות כ"כ (סליחה
) אז שאני אדע שזה קשור לזה... הממממ... טוב... יאללה ביי... אה, אם את רוצה פירוט של האימון אז האימון הולך ככה: שם האימון זה TH4 15-20 min / 65% 2X (3 min / 85% + 2 min / 70% 3X (2 min / 85% + 2 min / 70% 4X (1 min / 85% + 2 min / 70% 5X (0.5 min / 85% + 2 min /70% 15-20 min רכיבת שחרור הביתה
אל דאגה בקשר לקצב אני מבטיח לחקות לאחרונים (לא יודע בכלל מי מגיע... בנתיים זה אני ונתי...) יש עוד מעוניינים??? אם כן אנחנו מתאמנים בפלמחים. גמר חתימה טובה לכולם ואל תשכחו! זה יום העצמאות של הרוכבים יום כיפורים אז צריך לנצל את זה לטובה (מי שלא שומר וכן רוכב...) להת´ איתי.
דחוף, אם את מעוניינת לרכב ביום רביעי בבוקר (שעה 05:30 יש כבר אור בשעות האלה לא לדאוג) לרכיבה קצת קצת קשה.. אבל קצת קשה!!! באמת קצת! נשבע באופניים שלי!