מ י ו א ש ת!!!

גל בת 17

New member
מ י ו א ש ת!!!

בטיפשותי הרבה! הייתי נוגעת הרבה בפנים ומקלפת את הפצעים....(היתה לי התמכרות לזה..) עכשיו נותרו לי כתמים אדומים וצלקות... אני רוצה לטפל בזה לפני שאני פונה לרופא... שחשבתי על האפשרות ללכת לים ולשרוף את הפנים כדי שהעור יתקלף ויתחדש..(במקרה הכי קיצוני).. ברשותי שמנים אשר נמצאים בביתי: 1. אובלפיחה. 2.שמן נבט חיטה. 3. שמן רוזמרין. 4. שמן לבנדר. איך מטפלים בזה?! אין לי כבר כח להתמרח 24 שעות בימימה עם מייקאפ! תודה מראש!

לא להתייאש !

ערבבי את השמנים באופן הבא: אובליפיכה 70% נבט חיטה 30% לבנדר 2% מרחי מהתערובת בכל הזדמנות שאת יכולה (כמובן כשאת בבית, לא יהיה לך נעים להסתובב כך בחוץ עם שמן על הפנים ובשמש זה בטח לא מומלץ). אם השמנים שלך מאיכות טובה - ודאי שלא פג תוקפם- את תראי תוצאות. מומלץ לשמור את התערובת בבקבוק / כלי מזכוכית לנער בעדינות לפני השימוש הכל יהיה בסדר
בהצלחה הילה

0 אור 0

New member
ובנוסף להמלצתה של הילה

חשוב מאד: 1. בשום אופן לא לא לשרוף את הפנים - צלקות ושמש זה צירוף מאד גרוע גם מבחינה אסטטית וגם מבחינת הבריאות. רצוי שתמנעי ככל האפשר מחשיפה לשמש. 2. ממליצה להגיע לקוסמטיקאית טובה (חשוב מאד לקבל המלצות ספציפיות - המקצועיות פה קריטית לקבלת שיפור בעור) שתטפל בהחלמת העור והתחדשותו, כמו כן היא תוכל להתאים לך איזשהו סוג של דמי מייקאפ - מדובר בקרם לחות עם מקדם הגנה משמש, ולעתים אף חומרים מרפאים, ומעט צבע, כך שנוכחות המוצר על העור לא מזיקה כמו המייקאפ.

למעלה