מ-י-ו-א-ש-ת

little peach

New member
מ-י-ו-א-ש-ת

אנשימים שלום רב!!!! לפניכם מקרה מצער של עיפרון שחור שנמרח בזוויות העין בצורה מגעילה זוועתית ולא יפה. ואני לא יודעת מה לעשות!!!! ניסיתי הכל (כולל טפיחות עם צללית שחורה) וכלום לא עוזר. ניסיתי סוגים שונים של עפרונות אך לשווא ניסיתי לקבע קצת עם אייליינר וגם הוא נמרח, וזה דוחה ומגעיל, הכל מרוח ושחור כבר אחרי כמה שעות, ועל סוף היום אין בכלל מה לדבר ב-ב-ק-ש-ה, אני מיואשת כבר ואני חייבת ללכת עם עיפרון שחור אחרת אני נראית תוהו ובוהו

michal18

New member
אל יאוש

אוקיי, קודם כל אני ממליצה לך על העיפרון של אורלן שהוא עמיד, ועל הצללית השחורה של ארט מייק אפ שהיא נהדרת. לגבי טכניקות אין לי מה להוסיף רק אני חושבת שאת צריכה לשנות גישה - תסתובבי עם קלמר קטן שמכיל מראה, מקלות לניקוי אוזניים, עיפרון שחור וקונסילר. זה כל מה שאת צריכה כדי לשמור על הלוק של העיפרון השחור כל היום! זה לא כזה מסובך וזה לא עיניין גדול, רק קטע של הרגל

little peach

New member
כנסי../images/Emo26.gif

א. את חמודה ותודה ב. אני דווקא כן מסתובבת עם ציוד שעת חירום (חוץ מקונסילר, יתוקן לאלתר!!!) אבל תמיד זה נראה תיקון על תיקון ואז זה יוצא כמו ציור של ילד בגן לגבי, אורלן אני אנסה שכחתי לציין שאני דומעת המון איך להסדיר את זה? כי הרי זו גם סיבה למריחות

למעלה