אוף.... ../images/Emo4.gif
אני שמח (ואני לא ציני) שסוף סוף נאמר כאן על ידי גורם מוסמך שהתשלום (השערורייתי בטירוף, לדעתי האישית) נדרש למעשה לא תמורת לימוד הטכניקה של המ"ט אלא כדי לממן את פעילותו העיקרית של הארגון. מפי מישהו אחר זו היתה עשויה להישמע כמו השמצה או השערה חסרת יסוד. אך כעת אנו יודעים למה נועד הסכום. לא שאני אישית מבין איך מוכרים רוחניות בכסף או מדוע כדי להביא שלום עולמי צריך כל כך הרבה כסף. כן, אני יודע, קראתי את ההסבר של הארי - ובכל זאת, אתם יודעים... בכל אופן, אני חושב שהגיע הזמן שנדע את התשובה, כי עד עכשיו זה לא נאמר בבירור. אז תודה, הארי. אבל יש עניין אחר לגמרי שאני ממש לא מבין. הספקתי לקרוא את הודעתו של אינקה בטרם נמחקה, ולדעתי היא היתה מעוררת חיוך ותו לא. לא חיוך של לעג, לא חיוך של שמחה-לאיד - סתם חיוך! לעניות דעתי, שימוש בחסימות משתמשים ומחיקת הודעות צריכים לבוא לידי ביטוי, אם בכלל, רק במקרים קיצוניים של אלימות מילולית, פריצת קווים אדומים אתיים וכדומה - ולא, עקיצה לא נכללת בקטגוריה הזו! נכון שמנהל הפורום הוא זה שיחליט על כך, אבל כמי שזעק השכם והערב על כך שדרול סותם לך את הפה, אני מוכרח לומר לך שדי נדהמתי לראות שאתה עצמך עשית זאת. אתה יודע, בתגובה ליתוש טורדני אפשר לזרוק פצצת אטום, אבל אפשר גם פשוט לנפנף... אתה בחרת לזרוק פצצת אטום (אינקה, אל תיפגע לי עכשיו, הא?!
). הרי בהודעת המנהל שלך הבטחת להשתדל שלא לתת לדעה האישית שלך להפריע בניהול הפורום. אולי אתה צריך להשתדל קצת יותר? מצד שני, כולנו טועים לפעמים, ומכיוון שאנחנו כבר אחרי יום כיפור, אני לא יודע אם מישהו כאן מצפה להתנצלויות על (מה שאני רואה כ-) משגה. אבל אני כן מצפה שדברים כאלה לא יישנו. נכון, אני סתם אחד מני עשרות גולשים כאן, כך שאולי תחשיב את דעתי כקליפת השום. אבל נדמה לי שאחרי תקופה לא ממש נעימה שעברה על הפורום הזה, אנרגיות מעט רגועות יותר לא יזיקו כאן. דווקא לך, כמנהל פורום, יש יכולת להזרים לכאן אנרגיות. אם תהיינה שליליות או חיוביות, בהחלט לא תלוי רק בך, אבל אל תשכח שאתה כבר לא "סתם" כותב מהשורה, ובמקביל לכוח באה גם האחריות, ובאחריות יש להשתמש בתבונה (נו, זה כבר באמת נשמע קצת פלצני, אבל מה לעשות - זו האמת... האמת שלי, לפחות
). אני מקווה שתקבל את הדברים ברוח טובה. אני לא כותב את הדברים בצדקנות או בהתנשאות - אם זה נשמע כך, קבל את סליחתי (למרות שעבר יום כיפור...
). אני באמת, באמת, באמת (באמת) מקווה שהפורום יהיה פינה שנעים לבקר בה. בהקשר לכך, אם זה מעניין אותך לשמוע, אני אישית בהחלט
לא הייתי רוצה לקבל מסעי שיווק אגרסיביים לטכניקה כזו או אחרת. אני מקבל מספיק מהסוג הזה בדואר, והם מוצאים את דרכם למקום הראוי להם בלי לעבור את מפתן הבית. לעומת זאת אשמח מאד לשמוע (ואפילו בפרטי פרטים) על מדיטציות שונות ואולי אפילו להתנסות בהן. ואחרי כל זה - איחולים כנים להצלחה מדהימה בניהול הפורום! בהנחה שזו היתה רק מעידה, אני בטוח שניהול "לא פולשני" של הפורום ייזקף לזכותך, ואני מקווה שגם הכותבים האחרים בפורום יראו זאת כך, ולא ישתמשו בעניין כדי לנגח אותך מפה ועד רישיקש. הבה נזכור את מה שאמר רבי נחמן מברסלב: "אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן". בהצלחה (לכולנו) !!!