מ-ח-ר...07 06 06

• פותח הנושא yyye
  • פורסם בתאריך

yyye

New member
מ-ח-ר...07 06 06

האלבום החדש של שרית חדד- זה ששומר עלי -=-=-=-י-=-=-=-ו-=-=-=-צ-=-=-=-א-=-=-=- אחרי שנה וחצי.... בע"ה הוא יוצא סופסוף... מה יש עוד להוסיף??? רק בהצלחה

yyye

New member
למה אף אחד לא מגיב??? :/

שמתי לב שכל מעריצי רוני שוטפים פה את הפורום ולא שיש לי משו נגד זה אבל לדעתי זו הסיבה שלא מגיבים לי.. הם שונאים את שרית וזו עובדה... ח-ב-ל...

papashdon

New member
זה ממש לא נכון.

שרית זמרת עקית. אני פשוט לא מתחבר למוזיקה מזרחית [אע"פ שהסינגלים האחרונים טובים ממש] ואני חושב שאין טעם להגיב על זמר שאני לא אוהב במיוחד לפני ששמעתי את האלבום, אם אשמע אותו בכלל. מעריצי רוני זה לא אדם אחד.

Roni My Star1

New member
../images/Emo221.gifכ-ל מעריצי רוני כן?XD

יש פה רק איזה 5-6 ילדים מפורוני ומעריצי רוני,כך שאת זה כבר תמחק מהראש שלך. 2.אנחנו לא נמצאים פה 24 שעות,וגם שאנחנו לא כשאנחנו ניכנסים אנחנו מגיבים רק למה שאנחנו רואים,לא תמיד אנחנו רואים את כל ההודעות בפורום והכל. והאמת שגם אני לא מתחברת לשירה מזרחית,אבל דווקא היו לה כמה שירים שדיי חיבבתי אותם. כך שתרד מרוני,כן?.

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifתקשיב,

אצלי בבית, שומעים את שרית, והרבה. אני לא שומעת את הסגנון הזה, מה לעשות, לא מתחבר אלי. אני שומעת רוני, אני אוהבת אותה, וזה ממש לא חבל. זהו פורום פופ ישראלי, לפי מה שאני יודעת, רוני היא פופ ושרית פחות. חוץ מזה, חיכית בסה"כ שעתיים, לא לכולנו יש חיי מחשב, לרובנו יש גם עולם מחוצה לו. תראה שלאחר לא הרבה זמן, הגיבו לך לא מעט. שיהיה לה בהצלחה, אני אשמע את השירים החדשים, בעיקר בגלל שקרן פלס כתבה את חלקם. שיהיה לה במזל"ט
.

למעלה