מ ח פ ש ת ח ב ר ה!

אילנה 231

New member
מ ח פ ש ת ח ב ר ה!

שלום לכולן, אני בחורה מהצפון שמחפשת חברה. די התיאשתי מאתרי ההכרויות לנשים וחשבתי שאולי פה אמצא את האחת. אני בת 49 מרגישה ונראית הרבה יותר צעירה. אוהבת בנות טום בוי'ס (כמוני) מחפשת בחורה בגילאי 38 עד 48 איכותית ונאה לקשר איכותי ומספק עד סוף החיים....תודה!

אילנה 231

New member
בחורה איכותית

לכל אדם יש מידות ויש מידות בכל תחום (אופי, מוסר, השכלה וכו') . כשאומרים אדם איכותי מתכוונים בד"כ, שיש לו מידות טובות. הבנת....?

calliopea

New member
150 ?

אני יותר בעד גודל ממוצע.. בכל זאת רחמים על הבחורה שצריכה גם לסחוב אותם .

אין בעיה.עליי. אני אעזור לה.

גמילות חסדים אני אוהבת לעשות מצוות זה נותן לי להרגיש טוב...

calliopea

New member
ניסיתי פעם להיות חזייה אנושית

ברגע שזה הופך להיות העבודה שלך זה כבר לא כיף כמו שזה היה.

פאמקי

New member
יש לציין

שאת אוהבת נשים, בגלל עצם היותן "נשים", אה? רק לי צורמת השיחה הזו?? ...אולי זה בגלל שאני הרבה אשה
? ויכולה לומר במלוא "הצניעות" שרחמים זה לא משהו שאהובותיי היו צריכות...

calliopea

New member
קודם כל אציין

שהדברים נכתבו בהומור אז סליחה אם מישהי הבינה מסר שונה . אני בהחלט אוהבת נשים בגלל עצם היותן נשים. אני לא יודעת בדיוק מה כוונתך המלאה באומרך שאהובתייך לא היו זקוקות לרחמים . אם נצא מנקודת הנחה שהבנתי זה אומר שאין מה לרחם עליהן כי הן קבלו מחמאות וזה אולי עזר להן פה ושם אז או קיי במקום הזה הן אולי לא צריכות (טוב האמת שרחמים נשמע כל כך כבד) נקרא לזה חמלה . אבל בל נשכח שלא הכל וורוד. בכל אופן אני אשמח להסבר ברור יותר של כוונתך אם אפשר.

רחמים = רחם

ואהבה לציצים זה אהבה לגוף של אישה... אני חושבת שגוף של אישה זה הדבר הכי נפלא ומקסים שיש להתחסד? להיות משהו אחר? אמרתי גם למנהלת שלי שהתפלאה שאמרתי לה שלא תרד במשקל חלילה כי יפה לה ככה, היא התפלאה בכלל שאני דלוקה עליה כי היא מלאה... בצחוק הגבתי כמה שיותר, יותר טוב... אם זה צורם אפשר לדלג הלאה. זאת לא היתה הודעה מזלזלת.

calliopea

New member
אם התגובה שלך מכוונת אלי

אז ממש אין כאן זלזול, ואפילו לא כוונה לזלזול . וזה ממש לא צורם לי משום מה חשבתי שאנחנו רק מתבדחות . אם הבנתי את דברי אחרת קבלי התנצלותי .

"היא" :) התכוונה לשתינו....

יאללה לפינה! אני לא מצליחה לנקות את תיבת ההודעות הנכנסות היום ... רק בגלל זה תעמדי בפינה... יאללה משהו צריך להביא משכורת לבית הזה :) לילה טוב

למעלה