מ=ו=ש=ל=מ=ו=ת שלי!!!!!

אדרררר

New member
מ=ו=ש=ל=מ=ו=ת שלי!!!!!

יאוווו אתן כל כך חמודות ואתן בכלל לא יודעות כמה אני אוהבת אתכן!!!!!! רציתי להגיד לכן המון המון המון תודההההההה על השרשור ברכות זה ממש שימח אותייי!!!
אוהבת אתכןןןן הכייי שאשפפשררר באממתת אניי כ"כ מתתתה עלליכןן!! :) קבלו שאלון =) שם: גיל: עיר: מזל: כיתה: תאריך לידה: מה החלום שלך: מה הדבר שעושה אותך הכי מאושרת: את/ה אוהב/ת את עצמך: מה את/ה הכי אוהב/ת בעצמך: מה הדבר שהיית רוצה לשנות בעצמך: תכונה שאת/ה אוהב/ת בך: תכונה שהיית רוצה לשנות בעצמך: הכי אוהבת: הכי שונאת: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מאכל אהוב: שיר ישראלי מועדף: שיר לא ישראלי מועדף: זמר: זמרת: שחקן: שחקנית: מגדיר/ה את עצמך כילד/ה .... : הבן אדם ש... הכי קרוב אלייך: הכי אוהב: את/ה רב/ה איתו הכי הרבה: הכי מצחיק אותך: מואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה

עונה מי שלא קורא=אדום!:)

שם:דניאל מויאל גיל:15 עיר:חדרה מזל:דלי שולט כיתה:ט' תאריך לידה:22.1 מה החלום שלך:בריאות ואושר לכולם מה הדבר שעושה אותך הכי מאושרת:לראות את אחיין שלי את/ה אוהב/ת את עצמך:כן מה את/ה הכי אוהב/ת בעצמך:את הלשון מה הדבר שהיית רוצה לשנות בעצמך:להוריד כמה קילואים חחחח תכונה שאת/ה אוהב/ת בך:אמינות! תכונה שהיית רוצה לשנות בעצמך:עצבנית מאוד הכי אוהבת:את המשפחה והחברים הכי שונאת:את הפריקים חח אני שונאת פריקים! מקצוע אהוב:מתמטיקה מקצוע שנוא:היסטוריה מאכל אהוב:פיצה..הרגע אכלתי שיר ישראלי מועדף:כמה אהבה שיר לא ישראלי מועדף:טרנס יפה של טיסטו זמר:יהודה סעדו! זמרת:שירי מיימון שחקן:נתן רביץ/יובל סגל שחקנית:טלי שרון מגדיר/ה את עצמך כילד/ה .... :נשמההההההההה:) הבן אדם ש... הכי קרוב אלייך:אמא הכי אוהב:לא יודעת...מלא.. את/ה רב/ה איתו הכי הרבה:שלי הכי מצחיק אותך:פדיחות של אנשים אחרים כמו נפילות וכאלה חח אני יכולה לצחוק שעה על אותו ילד!

lotem atia

New member
עונהההההההההה!!

שם:לוטם גיל:13 עיר:באר שבע מזל:אריה כיתה:ח תאריך לידה:26.7 מה החלום שלך:סוד!!! מה הדבר שעושה אותך הכי מאושרת:ליראות את האנשים שאני אוהבת מאושרים את/ה אוהב/ת את עצמך:ברור מה את/ה הכי אוהב/ת בעצמך:הכל מה הדבר שהיית רוצה לשנות בעצמך:כלום תכונה שאת/ה אוהב/ת בך:שאני חברותית תכונה שהיית רוצה לשנות בעצמך:שאני עקשנית הכי אוהבת:את אושרי חח הכי שונאת:את נינט טייב חחחחחחחחחחחחחח סתם אני שונאת לאכול לא היה לי מה לירשום מקצוע אהוב:חשבון מקצוע שנוא:אנגלית מאכל אהוב:שווארמה שיר ישראלי מועדף:????????????????? שיר לא ישראלי מועדף:????????????.. זמר:לא יודעת זמרת:שירי מימון שחקן:יהודה לוי שחקנית:נחשו ברור שטלי שרון מגדיר/ה את עצמך כילד/ה .... : הבן אדם ש... הכי קרוב אלייך:אין בן אדם אחד הכי אוהב:חבר שלי את/ה רב/ה איתו הכי הרבה:אח שלי הכי מצחיק אותך:לא יודעת

ישש הצלתם לי תשיעמום ../images/Emo13.gif

שם:לי גיל:תכף 14 עיר:ירושלים מזל:מאזניים כיתה:ח תאריך לידה:6.10 מה החלום שלך:לאדעת מה הדבר שעושה אותך הכי מאושרת:החיים את/ה אוהב/ת את עצמך:יאפ מה את/ה הכי אוהב/ת בעצמך:לאדעת מה הדבר שהיית רוצה לשנות בעצמך:לאדעת תכונה שאת/ה אוהב/ת בך:סלחנית תכונה שהיית רוצה לשנות בעצמך:בזבזנית הכי אוהבת:משפחה חברים הכי שונאת:ערסיםם מקצוע אהוב:חנ"ג מקצוע שנוא:מדעיםםםםםם מאכל אהוב:כל מה שסבתא מכינה
שיר ישראלי מועדף:של הבויז שיר לא ישראלי מועדף:ליסטן טו יור אהרט (אין לי כוח לרשום באנגלית) זמר:רן,הראל זמרת:נינט שחקן:רן
שחקנית:טלי שרוןןן מגדיר/ה את עצמך כילד/ה .... :מסטולה הבן אדם ש... הכי קרוב אלייך:אחותי הכי אוהב:המשפחה שילי והחברות שילי את/ה רב/ה איתו הכי הרבה:אמא שילי הכי מצחיק אותך:שנהב

CaMiLa TqM

New member
לה לה לה

קבלו שאלון =) שם: ניצן גיל: 17.9 עיר: זיכרון יעקב מזל: תאומים הכי שולטים! כיתה: יב תאריך לידה: 8.6.88 מה החלום שלך: להיות דיילת ואממ להמשיך לרקוד מה הדבר שעושה אותך הכי מאושרת: ריקוד את/ה אוהב/ת את עצמך: כן-אם אין אני לי מי לי :) מה את/ה הכי אוהב/ת בעצמך: לא הבנתי באיזה מובן חח מה הדבר שהיית רוצה לשנות בעצמך: בגוף??? אם כן אז גובה בעיקר תכונה שאת/ה אוהב/ת בך: כנות חחח אני לפחות משתדלת אני מאוד התפתחתי בשנה האחרונה תכונה שהיית רוצה לשנות בעצמך: חחח להפסיק עם החפרנות הכי אוהבת: לרקוד הכי שונאת: לבכות על שטויות מקצוע אהוב: פסיכו ואנגלית בד"כ חח לא תמיד מקצוע שנוא: מתמטיקה וחיבוורררר מאכל אהוב: פסטה לסוגיה שיר ישראלי מועדף:כרגע? ילדות רעות ואממממ הזדמנות שניה שיר לא ישראלי מועדף: ביקוס אוף יו זמר: אין זמרת: מירי מסיקה שחקן: אין חחח שחקנית: אליענה בקייר!!!!! מגדיר/ה את עצמך כילד/ה .... : חברותית חחח הבן אדם ש... הכי קרוב אלייך: אמא הכי אוהב: אמא את/ה רב/ה איתו הכי הרבה: אבא הכי מצחיק אותך:סיון :)

adidosh134

New member
אימצתי ת'שאלון בתור חדשהה

אוקיי אז בתור חדשה אימצתי את השאלון של.. ממממממ אדרר נראה ליי אז ככה: שם: עדידו'ש גיל:14 עיר:לא עייניכם! מזל:טלה כיתה:מחלקה ח' תאריך לידה:17.4 מה החלום שלך:ממ.. לא חלמתי מזמן! מה הדבר שעושה אותך הכי מאושרת:לצחחוווק ולהינות הכי הכי ולדעת שלאנשים טוב!:) את/ה אוהב/ת את עצמך:ברור למה לא? מה את/ה הכי אוהב/ת בעצמך:הכול! מה הדבר שהיית רוצה לשנות בעצמך:כלום תכונה שאת/ה אוהב/ת בך:הכול מה לא ברור?:) חחח תכונה שהיית רוצה לשנות בעצמך: הכוווווווווווווול! להגיד שוב? הכי אוהבת:ים, שמש, בריכה, בגדים, בילוייםםם הכי שונאת:שקרנים מקצוע אהוב:יש דבר כזה? מקצוע שנוא:הכול! מאכל אהוב:ציפ'ססססס! יאמייי:p שיר ישראלי מועדף:גיים בויז דההההה שיר לא ישראלי מועדף:איייל גולן בעעעעע זמר:להקת הגיים בויז זמרת:קלי קאלרסון, נינטטייב שחקן: רן דנקר המממממתוק..! שחקנית:נינטייב מאיה דגן ועודדדד..... מגדיר/ה את עצמך כילד/ה .... :חברתותי.. מצחיקה.. חמודה ומה שתגידווו עליי.. מחכה לתגובות=]]]] הבן אדם ש... הכי קרוב אלייך:משפחתייייייי! הכי אוהב: לא עייניכם! את/ה רב/ה איתו הכי הרבה:חברה'שלי הכי מצחיק אותך:אני!! |סלינק|

yafit93

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם:יפית גיל:עוד חודשיים 15 עיר:עכו מזל:שור כיתה:ט תאריך לידה: 14.5.91 מה החלום שלך: להצליח בחיים מה הדבר שעושה אותך הכי מאושרת: לראות את המשפחה שלי מאושרת את/ה אוהב/ת את עצמך: כן מה את/ה הכי אוהב/ת בעצמך: את השיער חחחחח מה הדבר שהיית רוצה לשנות בעצמך: שאני לא יתעצבן מדברים מהר ויצעק על שטויות תכונה שאת/ה אוהב/ת בך: סבלנית ועוזרת תכונה שהיית רוצה לשנות בעצמך: לא יודעת הכי אוהבת: את אחיין שלי הכי שונאת:את שכנה שלי מקצוע אהוב: כלום מקצוע שנוא:הכללל מאכל אהוב: שניצל שיר ישראלי מועדף: כל הגיימבויז וכל הראל מויאל שיר לא ישראלי מועדף: אביב גפן כל השירים שלו זמר: הראל מויאל זמרת: קלי קלרקסון שחקן: ניר לוי שחקנית: טלי שרון מגדיר/ה את עצמך כילד/ה .... : אומרים שיש לי פנים של ילדה קטנה חחח הבן אדם ש... הכי קרוב אלייך: בת דודה שלי ואחי הגדול הכי אוהב: משפחה שלי את/ה רב/ה איתו הכי הרבה: שכנה שלי הכי מצחיק אותך: כולם חחחח

עונההה =)

שם:נטלי חן גיל:12 עיר:באר שבע מזל:דגים כיתה:ו1 תאריך לידה:9.3 כמו לאדרוששש =) מה החלום שלך: להיות מפורסמת מה הדבר שעושה אותך הכי מאושרת: לראות/לשמוע ת'בוייז את/ה אוהב/ת את עצמך: חח כה מה את/ה הכי אוהב/ת בעצמך: את האופי שילי.. מה הדבר שהיית רוצה לשנות בעצמך: ת'עניים..באלי עניים כחולות או ירוקות..חחחחחח תכונה שאת/ה אוהב/ת בך: חברותית תכונה שהיית רוצה לשנות בעצמך: אין לי סבלנות ואני מיתרגזת מהר הכי אוהבת: מחשב הכי שונאת: בצפר..בעע חוץ מההפסקות...חחח מקצוע אהוב:ספרות מקצוע שנוא:היסטוריה..שיעמוםםםם מאכל אהוב:פיצה שיר ישראלי מועדף: כמה אהבהה זמר:אדם יוסף זמרת:שירי מימון שחקן:רן דנקר שחקנית:נינט טייב..חחח מגדיר/ה את עצמך כילד/ה .... :חסרת סבלנות וחמודה..חח חפרתי על החסרת סבלנות אה?! הבן אדם ש... הכי קרוב אלייך:חברה הכי טובה שלי הכי אוהב:סתכלו בתשובה למעלה את/ה רב/ה איתו הכי הרבה:אחותי..חחח הכי מצחיק אותך:חברות שליי

ירדוששש

New member
עונהההההה :]

שם: ירדנדן
עיר: ראשלצצצצצצצ
מזל: עקרב
כיתה: ז'..
תאריך לידה: 9.11 !!!!!
מה החלום שלך: נממ.. לא יודעת, האמת שיש לי ה מ ו ן
מה הדבר שעושה אותך הכי מאושרת: לראות את התמונה שאני נותנת נשיקה לאדם, והוא חייך
את/ה אוהב/ת את עצמך: לפעמיםםם..
מה את/ה הכי אוהב/ת בעצמך: את העיינים שלי! כחולות ירוקות
מה הדבר שהיית רוצה לשנות בעצמך: הייתי מוסיפה לעצמי כמה סנטימטרים
תכונה שאת/ה אוהב/ת בך: נמ.. אני עקשנית! בעייני זה טוב
תכונה שהיית רוצה לשנות בעצמך: אני פדלעההה חחחחחחחח
הכי אוהבת: את אדם!
הכי שונאת: נממ.. ילדות פאקצות קרציות שחשות שהן מלכות העולם
מקצוע אהוב: א י ן ולא יהיה!!
מקצוע שנוא: ה כ ו ל ל ל.. במיוחד מדעיםםםםםםם
מאכל אהוב: ציפ'ס
שיר ישראלי מועדף: ניסים של עברי לידרררר
שיר לא ישראלי מועדף: של גרין דיי.. איף זה שם ארוךךךךךך
זמר: אדםם!!
זמרת: אני לא אוהבת זמרות ישראליות
שחקן: רן דנקרררררררר
שחקנית: טלי שרוןןןןןןןן
מגדיר/ה את עצמך כילד/ה .... : ביישנית ברמותתתתתתתתת! אבל ביטחון יש..
הבן אדם ש... הכי קרוב אלייך: נממ.. קורלוש והדרוש
הכי אוהב: מאיפה לייייייי
את/ה רב/ה איתו הכי הרבה: נמ.. אני לא אוהבת לריב =\\ הכי מצחיק אותך: הכול מצחיק אותי.. אני נקרעת מכול דבר
:-*

OoנויoO

New member
בכיף מאמיייי עונה...

שם:נוי גיל:12 עיר:ראשון מזל:אריה כיתה:ו' תאריך לידה:14.8 מה החלום שלך:להיות זמרת מה הדבר שעושה אותך הכי מאושרת:המון דברים את/ה אוהב/ת את עצמך:... מה את/ה הכי אוהב/ת בעצמך:עיניים מה הדבר שהיית רוצה לשנות בעצמך:לא יודעת תכונה שאת/ה אוהב/ת בך:נאמנה ועקשנית (אני אוהבת חחח) תכונה שהיית רוצה לשנות בעצמך:תעצבנת מהר מדי...=/ הכי אוהבת:משפחה וחברים בויזז הכי שונאת:צבועיםםם מקצוע אהוב:מחול(יש לנו בבצפר) מקצוע שנוא:גאוגרפיה בעעע מאכל אהוב:ספגטי שיר ישראלי מועדף:כמה אהבה שיר לא ישראלי מועדף:יש המוןן זמר:רן דנקר זמרת:נינט קלי קלארקסון שחקן:נראה לי בראד פיט שחקנית:ג'סיקה אלבה מגדיר/ה את עצמך כילד/ה .... :נחמדה..חחח סתם לא דעת הבן אדם ש... הכי קרוב אלייך:בדודה הכי אוהב:משפה חברים את/ה רב/ה איתו הכי הרבה:אח שלי =/ הכי מצחיק אותך:טמטום של אנשים!חחח

עונה נהנהנה ../images/Emo13.gif

שם: אור לוגסי גיל: 14>> עוד 3 חודשים בעזרת ה'... עיר: קרית גת... מזל: תאומיים כיתה: ח2 תאריך לידה: 16.6.92 מה החלום שלך: להצליח בחיים... מה הדבר שעושה אותך הכי מאושרת: חברות, משפחה , ידידים את/ה אוהב/ת את עצמך: כן
מה את/ה הכי אוהב/ת בעצמך: הכל..
מה הדבר שהיית רוצה לשנות בעצמך: כלום.. תכונה שאת/ה אוהב/ת בך: עומדת על שלי תכונה שהיית רוצה לשנות בעצמך: אממממ.... הכי אוהבת: את ניוס החברה הכי בעולםםם ואת ההורים... הכי שונאת: צבועיםם ושקרנים... מקצוע אהוב: אומנות מקצוע שנוא: אנגלית ומדע וטכנלוגיה... מאכל אהוב: שניצל.. שיר ישראלי מועדף: גייםבויז- כמה אהבה שיר לא ישראלי מועדף: אממ... לא יודעת יש מלאאאא זמר: הראל מויאל זמרת: שירי מימון שחקן: רן דנקר שחקנית: טלי שרון מגדיר/ה את עצמך כילד/ה .... : חמודהה
הבן אדם ש... הכי קרוב אלייך: ניוס הכי אוהב: לא הבנתי תשאלהה... את/ה רב/ה איתו הכי הרבה: אחותי חיחחי הכי מצחיק אותך: הצבדיחות והפרצופים של חברה שלי...

עונה נה נה נה ../images/Emo9.gif

קבלו שאלון =) שם: ירדן גיל: 14 וחצי עיר: חדרה בע
מזל: אריה כ-בוד
כיתה: ט' תאריך לידה: 31.7.91 כ-ב-ו-ד-ד-ד-ד-ד
מה החלום שלך: לצליח ולחיוצ באושר
מה הדבר שעושה אותך הכי מאושרת:אוכל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
את/ה אוהב/ת את עצמך: יאפ
מה את/ה הכי אוהב/ת בעצמך: את הציצי
מה הדבר שהיית רוצה לשנות בעצמך: את הכרס
תכונה שאת/ה אוהב/ת בך: טובה..
תכונה שהיית רוצה לשנות בעצמך: ביישנית
הכי אוהבת: לאכול הכי שונאת: פריקים,פרחות,סנובים,חושים,צבועים
מקצוע אהוב: לאדעת מקצוע שנוא: אנגלית
מאכל אהוב: פיצה פיצה ורק פיצההההההההההה
שיר ישראלי מועדף: כמה אהבה שיר לא ישראלי מועדף: כל השירים של סופרסטאר
זמר: אדם יוסף
זמרת: מירי מסיקה
שחקן: יהודה לוי טחחחחחחחחחחח
שחקנית: טלי שרון ה-מלכה
מגדיר/ה את עצמך כילד/ה .... : מ-ת-ו-ק-ה
הבן אדם ש... הכי קרוב אלייך: דני הכי אוהב: הרבה
את/ה רב/ה איתו הכי הרבה:אח שלי המציק
הכי מצחיק אותך: איתמר חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אדרררר

New member
חחחחח סבבה עכשיו אני אענה על השאלון

של עצמי חיוהוהוחהחיחחי :) שם: אדר גיל: 14 עיר: תלל אבביייבב מזל: דגיםם כיתה: ח' תאריך לידה: 9.3 מה החלום שלך: להיות מאושרת לנצח ולהשיג כל מה שאני רוצהההה מה הדבר שעושה אותך הכי מאושרת: לרקוד לשיר ולשמוע מוסיקה! את/ה אוהב/ת את עצמך: כן חחחח מה את/ה הכי אוהב/ת בעצמך: עניים ושפתיים מה הדבר שהיית רוצה לשנות בעצמך: ממממ הייתי רוצה שיער יותר ארוווך וכפות רגלייםם אחרותת חחחחחחח תכונה שאת/ה אוהב/ת בך: אופטימית תכונה שהיית רוצה לשנות בעצמך: להיות פחות רגישה הכי אוהבת: לרקוד לשיר לצאת בנים וים חחחחח הכי שונאת: מתמטיקההההה!!! לחפש דברים. מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: מ ת מ ט י ק ה [!!!!!!!!!!] מאכל אהוב: פיצהההה שיר ישראלי מועדף: כל השירים של הבויז שיר לא ישראלי מועדף: היר וידאוט יו/ביקוז אופ יו זמר: הראל מויאאאלללל זמרת: קלי קלרקסון/מאיה בוסקילה/סלין דיון/מריה קארי שחקן: ג'וני דפ שחקנית: אנג'לינה ג'ולי מגדיר/ה את עצמך כילד/ה .... : עםם בטטחוןן עצצמי מופרז חחחחח אהה וחמודה חחחחחחחחח הבן אדם ש... הכי קרוב אלייך: אמא שלי הכי אוהב: משפחה,חברים..וכמובן את הבויז!!! את/ה רב/ה איתו הכי הרבה: אמא שלי הכי מצחיק אותך: ספירוש אהבת חיי...

למעלה