מ-ה-! קורה! עם המ-פ-ג-ש-!???

אור 2002

New member
מ-ה-! קורה! עם המ-פ-ג-ש-!???

למה אתם לא משתפים פעולה? זה מאוד קשה לנסות לארגן מפגש לבד, אני לא כועס אבל אף אחד חוץ ממיכל לא דואג למפגש! וחבל...

actress

New member
אהההמ... אהההמ... אתה טועה../images/Emo70.gif

סניצ´ הוציאה את הנשמה שלה בשביל זה וניסתה גם כן

אור 2002

New member
אהההם אהההם מצטער...

תודות גם לסניץ´ שנתנה את כולה למפגש הזה ולמיכל ששמה טאג ליין!! ואני שוב מצטער ששכחתי את סניץ´ (הנשמה של הפורום) אבל לשאר חברי הפורום! תנסו להיתחשב גם בנו (סניץ´, מיכל ואני) שמנסים לארגן משהו פה אז... בבקשה תשתפו פעולה?

actress

New member
אהההם.. אהההם.. אהההם.. אהההם..

מגיע גם קרדיט לשאר חברי הפורום, הם אכן רוצים להפגש לא אשמתם של אלה שגרין רחוק רחוק רחוק. אני מבינה אותם, ונכון אז רצינו להפגש והיו עוד כאלה ששכנעו אנשים אחרים אבל באמת זה קצת עבר כי יש כאלה שעזבו ויש כאלה שהלך להם החשק.

יש לי רעיון...

אפשר לשאול את אלה שיכולים ורוצים להיפגש, מאיפה הם...ונגיד אם יש קבוצה מתל-אביב-חולון-אזור-ראשון, אז אפשר שהילדים האלה ייפגשו, והקבוצה של הילדים מחיפה וכו וכו וכו...לא חייבים כולם ביחד...מי שיכול יגיע גם לפגישות במקומות רחוקים ממקום מגוריו...אם ננסה שכולם ייפגשו, אני לא חושבת שזה יצליח מתישהו...

actress

New member
זה גם מה שניסינו לעשות שכל 1 יפגש ב

אזור שלו ואז אחרי כמה פעמים שאותם חבר´ה נפגשו נוכל לפגוש את כולם יחד אך זה לא עלה בטוב.

Snitch

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo88.gif

ממש נחמד מצידכם
באמת אין הרבה שיתוף פעולה וחבל.. הרבה עזבו..
תתעוררו אנשים!

pompii

New member
אממממממ...

מפגש יצא לפועל רק ברגע שהוא יהיה ספונטני לחלוטין. תמיד שמנסים לתכנן דברים זה אף פעם לא יוצא לפועל. בכל אופן, מלא עזבו, אפילו המנהל! מה הטעם?

אור 2002

New member
לא נורא

אפשר כל אחד ייתקשר לחבר ויספר לו על הפורום ואולי הפורום טפו טפו טפו יחזור לחיים!!! מוסכם? אני הולך עכשיו להיתקשר לחבר שלי! שייכנס לפורום אולי בעצם שני חברים אז קדימה!

.........

בהשוואה לפורומים אחרים, הפורום עוד חי! בפורום "לחיי האהבה" באתר של ערוץ שלוש יש הודעה פעם בכמה ימים

הפורום חי.ברור שהוא חי.

זה הפורום הכי חי שאני מכירה.אולי לא כותבים בו הרבה כמו פעם אבל עדיין כותבים בו ואני מכירה המון פורומים אחרים שלא כותבים בהם בכלל.

Shani5

New member
ממש ממש הייתי רוצה לבוא

למפגש הבעיה שאני גרה רחוק... ירושלים..... ככה שלסוע לת"א או משהו זה די סיפור בשבילי.... יום שני אני יהיה בת"א לפגישה של פורום "בנות" אבל זה אוטוטו... אם יש מישהו מירושלים אם אוטו אז סבבה... רק תגידו.....

actress

New member
אז לונה פארק אולי מתאים לכולם או

סופרלנד? אני יודעת שזה נשמע ילדותי אבל זה לכל הגילאים וכמו שבה"פ הלכו ללונה פארק בתור מפגש אז גם אנחנו יכולים או לסופרלנד באמת.

אור 2002

New member
את 10!!!

רק אם זו לא בקשה גדולה תבררי מחירים וכך יהיה יותר קל לבחור, בסיידר?

Shani5

New member
ואולי בגלל שאנחנו קבוצה

יכולים לארגן את זה יותר בזול... אבל נראה לי שלא יבואו כל כך הרבה....... גם ככה אנחנו נורא מעט אנשים בפורום...

אור 2002

New member
טוב זה...

רק לבחור נא למלא תגובה ובה יהיה רשום: לונה פארק \ סופר - לנד איזור מגורים צפון \ מרכז \ דרום תשלום הנאתנו כל אחד 42 ש"ח

Snitch

New member
הלכו לסופרלנד ../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

אבל נראה לי שהלונה פארק יותר נוח..

actress

New member
../images/Emo41.gif ובכן סקר חדש רבותי ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

הצביעו והשפיעו היכן הייתם רוצים להפגש לונה פארק סופרלנד לא מעוניין נמנע או אחר..

למעלה