מ-ה-פך כל כך הרבה זמן לא הסתפרתי ששכחתי כמה זה כיף עשיתי מהפך רציני, עכשיו אני מזכירה את אודטה
J jesie12 New member 6/3/08 #1 מ-ה-פך../images/Emo3.gif כל כך הרבה זמן לא הסתפרתי ששכחתי כמה זה כיף עשיתי מהפך רציני, עכשיו אני מזכירה את אודטה
מ-ה-פך../images/Emo3.gif כל כך הרבה זמן לא הסתפרתי ששכחתי כמה זה כיף עשיתי מהפך רציני, עכשיו אני מזכירה את אודטה
ל לילית462 New member 6/3/08 #3 יאללה תמונה, כולם לקרוא בקצב תמונה, רוצים תמונה תמונה, רוצים תמונה תמונה, רוצים תמונה תמונה, רוצים תמונה תמונה, רוצים תמונה תמונה, רוצים תמונה תמונה, רוצים תמונה תמונה, רוצים תמונה
יאללה תמונה, כולם לקרוא בקצב תמונה, רוצים תמונה תמונה, רוצים תמונה תמונה, רוצים תמונה תמונה, רוצים תמונה תמונה, רוצים תמונה תמונה, רוצים תמונה תמונה, רוצים תמונה תמונה, רוצים תמונה
ל לילית462 New member 7/3/08 #5 את פשוט מנסה לסחוט מחמאות ../images/Emo8.gif את יודעת שבעיני את כוסית-על
א אמא של דפנה New member 7/3/08 #8 דורשת תמונה. דורשת תמונה. דורשת תמונה. יעלי שאני אמשיך לכתוב ככה אולי בסוף היא תביא לנו תמונה הכוסית הזו. יכול להיות שמאוד מתאים לה אודטה לכוסית הזו.
דורשת תמונה. דורשת תמונה. דורשת תמונה. יעלי שאני אמשיך לכתוב ככה אולי בסוף היא תביא לנו תמונה הכוסית הזו. יכול להיות שמאוד מתאים לה אודטה לכוסית הזו.
J jesie12 New member 7/3/08 #10 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני לא כוסיתתתתתת טוב נו בקרוב...
ה הפוך עם ראש כפול New member 7/3/08 #1 ../images/Emo6.gifטוב לא נראה לי שהשאירו לך הרבה ברירות יאללה!!
י ירדנה היחפה New member 7/3/08 #14 גם אני לא ממש מצטלמת לרוב מתחמקת ומסתתרת. ודווקא לא סובלת מחוסר בביטחון העצמי. פשוט המצלמה לא אוהבת אותי ו תמיד אני חושבת שאני נראית זוועה. אז אני לא לוחצת עליך.....רק מבקשת יפה : ר ו צ י ם ל ר א ו ת ת מ ו נ ה ככה בשקט
גם אני לא ממש מצטלמת לרוב מתחמקת ומסתתרת. ודווקא לא סובלת מחוסר בביטחון העצמי. פשוט המצלמה לא אוהבת אותי ו תמיד אני חושבת שאני נראית זוועה. אז אני לא לוחצת עליך.....רק מבקשת יפה : ר ו צ י ם ל ר א ו ת ת מ ו נ ה ככה בשקט
J jesie12 New member 7/3/08 #15 גם אני בעבר התרחקתי ממצלמות אף פעם לא אהבתי להצטלם היום, אין לי בעיה עם זה ....ההיפך מסתובבת כאן תמונה שלי בפורום מלפני 3 חודשים בערך את מוזמנת להציץ
גם אני בעבר התרחקתי ממצלמות אף פעם לא אהבתי להצטלם היום, אין לי בעיה עם זה ....ההיפך מסתובבת כאן תמונה שלי בפורום מלפני 3 חודשים בערך את מוזמנת להציץ